Save the Date! Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου η Μαριέττα Φαφούτη έχει τα γενέθλιά της, κι αποφάσισε να τα γιορτάσει μαζί μας!

Μας καλεί λοιπόν στο πιο ξέφρενο πάρτυ γενεθλίων της χρονιάς στο Gazarte, το χώρο όπου όλη την περασμένη χρονιά σημείωσε αλλεπάλληλα sold out, με πιο πρόσφατο αυτό που εγκαινίασε το νέο θεσμό της πόλης, τα Taratsa Live Sessions!

Το χρυσό κορίτσι της ελληνικής pop, ως γνήσια Ζυγός, έχει καταφέρει να εξισορροπήσει στα υπέροχα τραγούδια της τα εκρηκτικότερα συστατικά: μελωδίες που κολλάνε στο μυαλό και δεν φεύγουν, λικνιστικούς ρυθμούς, μαγικές ενορχηστρώσεις! Κι ένα ξέφρενο κέφι στις ζωντανές εμφανίσεις της που παρασέρνει τους πάντες και τα πάντα. Ειδικά στη συναυλία των γενεθλίων της, ετοιμάζεται να ανέβει στις σκηνή έχοντας στη φαρέτρα της  όλες τις επιτυχίες που αγαπήσατε κι ακούγονται διαρκώς από  τα ραδιόφωνα και την τηλεόραση, όπως το Homemade Joy και το Try A Little Romance, αλλά και αναπάντεχες διασκευές,  καθώς και τα ολοκαίνουρια αγγλόφωνα και ελληνόφωνα τραγούδια της!

Εδώ λοιπόν, σε μια τρελή βραδιά στην Ταράτσα του Gazarte επέλεξε να σβήσει τα κεράκια της η Μαριέττα Φαφούτη (Πόσα κεράκια; Τι αδιακρισία! Ρωτάνε ποτέ μια κυρία τέτοια πράγματα;). Και μας υπόσχεται, μαζί με το  γνωστό κι αγαπημένο συγκρότημά της, μια γιορτή από αυτές που μένουν αξέχαστες σε όσους τις έζησαν! Ελάτε να υψώσουμε όλοι μαζί τα ποτήρια μας προς τιμήν της και να της ευχηθούμε: Χρόνια πολλά Μαριέττα, ευτυχισμένα, ξέφρενα και σπάταλα!