Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Η Μαριέττα Φαφούτη γιορτάζει τα γενέθλιά της στην ταράτσα του Gazarte

Η Μαριέττα Φαφούτη γιορτάζει τα γενέθλιά της στην ταράτσα του Gazarte

Save the Date! Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου η Μαριέττα Φαφούτη έχει τα γενέθλιά της, κι αποφάσισε να τα γιορτάσει μαζί μας!

Μας καλεί λοιπόν στο πιο ξέφρενο πάρτυ γενεθλίων της χρονιάς στο Gazarte, το χώρο όπου όλη την περασμένη χρονιά σημείωσε αλλεπάλληλα sold out, με πιο πρόσφατο αυτό που εγκαινίασε το νέο θεσμό της πόλης, τα Taratsa Live Sessions!

Το χρυσό κορίτσι της ελληνικής pop, ως γνήσια Ζυγός, έχει καταφέρει να εξισορροπήσει στα υπέροχα τραγούδια της τα εκρηκτικότερα συστατικά: μελωδίες που κολλάνε στο μυαλό και δεν φεύγουν, λικνιστικούς ρυθμούς, μαγικές ενορχηστρώσεις! Κι ένα ξέφρενο κέφι στις ζωντανές εμφανίσεις της που παρασέρνει τους πάντες και τα πάντα. Ειδικά στη συναυλία των γενεθλίων της, ετοιμάζεται να ανέβει στις σκηνή έχοντας στη φαρέτρα της  όλες τις επιτυχίες που αγαπήσατε κι ακούγονται διαρκώς από  τα ραδιόφωνα και την τηλεόραση , όπως το Homemade Joy και το Try A Little Romance, αλλά και αναπάντεχες διασκευές,  καθώς και τα ολοκαίνουρια αγγλόφωνα και ελληνόφωνα τραγούδια της!

Εδώ λοιπόν, σε μια τρελή βραδιά στην Ταράτσα του Gazarte επέλεξε να σβήσει τα κεράκια της η Μαριέττα Φαφούτη (Πόσα κεράκια; Τι αδιακρισία! Ρωτάνε ποτέ μια κυρία τέτοια πράγματα;). Και μας υπόσχεται, μαζί με το  γνωστό κι αγαπημένο συγκρότημά της, μια γιορτή από αυτές που μένουν αξέχαστες σε όσους τις έζησαν! Ελάτε να υψώσουμε όλοι μαζί τα ποτήρια μας προς τιμήν της και να της ευχηθούμε: Χρόνια πολλά Μαριέττα, ευτυχισμένα, ξέφρενα και σπάταλα!

Σχετικές ειδήσεις
Η Λένα Πλάτωνος γιορτάζει τα γενέθλία της στο six d.o.g.s
20.10.2016 13:13
Γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου του 1951. 65 χρόνια αργότερα, στις 21 Οκτωβρίου του 2016 η Λένα Πλάτωνος ανεβαίνει στη σκηνή του six d.o.g.s για να γιορτάσει τα γενέθλιά της. Μαζί της θα μπορούσε να πει κανείς, ίσως με μια μικρή δόση υπερβολής αλλά ίσως και όχι, οτι έχει γενέθλια η ίδια η ηλεκτρονική μουσική της Ελλάδας.
Αγόριαstonilio & Τεφλόν live @ six d.o.g.s
28.09.2016 13:25
Τo Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 τα αγόριαstonilio έχουν γενέθλια και γίνονται 4 ετών. Υπ’ αφορμή, λοιπόν αυτού του ευτυχούς γεγονότος, όπως και κάθε χρόνο, διοργανώνουν live - party γενεθλίων στο six d.o.g.s., που θα ανοίξουν οι Τεφλόν.
Οι Gadjo Dilo live στο Roof Stage του Gazarte
31.05.2016 15:14
Οι μοναδικοί Gadjo Dilo, μετά τη sold out εμφάνισή τους στο Roof Stage του GAZARTE επιστρέφουν στην πιο μαγική ταράτσα της πόλης την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 για ένα ακόμη live, που αναβιώνει μία άλλη εποχή και θα μας μείνει αξέχαστο!
Πάρτι Στο Κατάστρωμα: Η «σχεδία» πιάνει …λιμάνι στην Τεχνόπολη!
18.05.2016 09:45
Με τα αμπάρια πλημμυρισμένα νότες, τη Δευτέρα 30 Μαΐου, η «σχεδία» πιάνει στο λιμάνι της Τεχνόπολης σε ένα ακόμη υπέροχο μουσικό ταξίδι. Είναι η μέρα που θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη, πλέον, συναυλία του ελληνικού περιοδικού δρόμου. Batala, Joey, Encardia, Σπύρος Γραμμένος, Πάνος Μουζουράκης, Μαριέττα Φαφούτη, Υπόγεια Ρεύματα και Κώστας Παρίσης, Gadjo Dilo, Χειμερινοί Κολυμβητές ανταποκρίθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη στο κοινωνικό αυτό κάλεσμα να ντύσουν με νότες την προσπάθεια για τη δημιουργία μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 6€ και όποια έσοδα προκύψουν θα αξιοποιηθούν για την ενίσχυση των δράσεων της «σχεδίας».
Οι Wedding Singers ξαναχτυπούν στο Gazarte!
12.04.2016 17:05
Όσες φορές έχουν ανέβει στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE έχουν κλέψει τις καρδιές μας! Μετά από τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις τους, οι Wedding Singers ξαναχτυπούν και επιστρέφουν για να μας παρασύρουν σε ένα ξέφρενο party γεμάτο ρυθμό!