Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

100 τυχεροί συνδρομητές ΟΤΕ TV κερδίζουν διπλές προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας

100 τυχεροί συνδρομητές ΟΤΕ TV κερδίζουν διπλές προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας

Από φέτος, ο ΟΤΕ TV στηρίζει ως μεγάλος χορηγός το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας, δίνοντας το παρών σε έναν από τους σημαντικότερους και πιο δημοφιλείς για το σινεφίλ κοινό κινηματογραφικούς θεσμούς της χώρας μας. Στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο φεστιβάλ, ο ΟΤΕ TV προσφέρει τη δυνατότητα στους συνδρομητές του να κερδίσουν 100 διπλές προσκλήσεις προκειμένου να παρακολουθήσουν μία ταινία της επιλογής τους στις φετινές Νύχτες Πρεμιέρας.  

 

Το 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας κάνει πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου με τη "Νιότη" του Πάολο Σορεντίνο και, μέχρι τις 4 Οκτωβρίου, θα προσφέρει ένα πλούσιο κινηματογραφικό πρόγραμμα με ταινίες σε πρώτη προβολή , ανεξάρτητες παραγωγές, σπάνια φιλμ και θεματικά αφιερώματα, ελληνικές ταινίες και ντοκιμαντέρ . Δείτε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ στο www.aiff.gr.

 

Για να μπουν στην κλήρωση για τις 100 διπλές προσκλήσεις, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα πρέπει να εγγραφούν -σε περίπτωση που δεν είναι ήδη εγγεγραμμένοι- στο newsletter του OTE TV και να απαντήσουν σε μία ερώτηση για το φεστιβάλ [1].  

 

Με ένα μεγάλο μπουκέτο καναλιών, ο OTE TV προσφέρει πλούσιο κινηματογραφικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει από blockbusters και ταινίες σε πρώτη προβολή μέχρι βραβευμένες παραγωγές και αριστουργήματα του παγκόσμιου κινηματογράφου, ντοκιμαντέρ και ελληνικό σινεμά . Επίσης, ο ΟΤΕ TV ενισχύει την ελληνική κινηματογραφική παραγωγή μέσα από τις συμπαραγωγές του και υποστηρίζει τα μεγάλα κινηματογραφικά γεγονότα της χώρας μας.

 

Ο Όμιλος ΟΤΕ στηρίζει το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας-Νύχτες Πρεμιέρας εδώ και μία δεκαετία.[1]           Η παραλαβή των προσκλήσεων θα γίνεται στον ΙΑΝΟ, καθημερινές και Σάββατο (10:00-18:00). Σε περίπτωση που τα εισιτήρια της ταινίας που έχει επιλέξει ο νικητής έχουν εξαντληθεί, μπορεί να επιλέξει άλλη ταινία του φεστιβάλ.

Σχετικές ειδήσεις
Εκπαίδευση στην Εικόνα: Σεμινάριο στο Γαλλικό Ινστιτούτο
15.09.2016 13:28
Στα πλαίσια του 22ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας, το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδoς διοργανώνει ένα σεμινάριο εκπαίδευσης στην εικόνα. Το σεμινάριο σκοπεύει να συνεχίσει το εισαγωγικό μέρος που διοργανώθηκε τον Σεπτέμβριο 2015 για τους καθηγητές γαλλικής γλώσσας, απευθυνόμενο φέτος στο ευρύ κοινό και πιο συγκεκριμένα στους επαγγελματίες αλλά και στους λάτρεις του σινεμά.
Το Locarno Industry Academy International στο 57ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
05.09.2016 11:42
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία του με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο, φέρνοντας το Locarno Industry Academy International στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Μεσόγειο.
Κερδίστε 30 διπλές προσκλήσεις για την συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα στο Θέατρο Βράχων!
30.08.2016 17:21
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με το "Rock της Δυτικής Όχθης" επιστρέφει την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου για μία ακόμα μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Βράχων και το CultureNow.gr προσφέρει 30 διπλές προσκλήσεις στους αναγνώστες του!
Κερδίστε μονοήμερες προσκλήσεις για το 38ο River Party
27.07.2016 15:25
Κερδίστε 2 διπλές μονοήμερες προσκλήσεις (1 για την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ, στις 3/8, και 1 για την τελευταία ημέρα, στις 7/8) για το 38ο River Party.
57ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Έναρξη καταθέσεων στην Αγορά
21.04.2016 12:28
Η Αγορά, το αναπτυξιακό τμήμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, καλεί τους ενδιαφερόμενους κινηματογραφιστές να καταθέσουν τα κινηματογραφικά σχέδια και τις ταινίες τους στα τμήματα Crossroads, Works in Progress και Film Market.