Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Ο Felizol live στο six d.o.g.s

Ο Felizol live στο six d.o.g.s

Με αφορμή την κυκλοφορία του σάουντρακ της Νορβηγίας, o Felizol παίζει για πρώτη φορά τα ηλεκτρονικά του ποπ μπάσταρδα με συνοδεία ζωντανής μπάντας, την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 στο six d.o.g.s.

 

Ο The Boy με τα πολυφωνικά συνθς του, ο Κάστωρ (Λεωνίδας Οικονόμου) στην κιθάρα, το μπάσο , το μονοφωνικό συνθ, ο Δαγριτζίκος στα τύμπανα και ο Felizol πίσω απ’το μικρόφωνο και το ντραμόκουτό του, θα παρουσιάσουν ένα φουλ άναλογκ σετ, χωρίς υπολογιστές, χωρίς ντροπή.

 

Τη βραδιά θα ανοίξει το ακουστικό ντελίριο Αγόρι Γιώργος (το νέο side project των The Boy & Κτίρια Τη Νύχτα) και θα κλείσει o Felizol (ως DJ αυτή την φορά) στο γνωστό του «Synth Porn» χορευτικό ύφος.

 

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα είναι διαθέσιμα για πώληση το ολόλευκο 180g βινύλιο του σάουντρακ «Νορβηγία» (που κυκλοφορεί από την  six d.o.g.s records) και ο πρώτος ελληνόφωνος δίσκος του Felizol «Πάρνηθα» (που κυκλοφορεί από την Sportex Audio)

Σχετικές ειδήσεις
Panda Dub Live Band στο Fuzz Live Music Club
16.02.2017 10:52
H Enter Events την Παρασκευή 5 Μαΐου παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Panda Dub με την συνοδεία της Live Band του!
Ο Κ. Βήτα για δύο live στο Six D.o.g.s
16.01.2017 12:48
Για πρώτη φορά, για δύο συναπτές Πέμπτες, ο Κωνσταντίνος Βήτα φέρνει μαζί του στην σκηνή του Six D.O.G.S, τα ηλεκτρονικά του τοπία, την ακουστική του ευαισθησία και υλικό που ποτέ ως τώρα δεν έχει ακουστεί σε άλλη συναυλία του.
Οι Allah - Las live στο Piraeus 117 Academy
09.11.2016 12:16
Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού, Allah-Las, όπως συνηθίζουν πάντα μετά την κυκλοφορία νέου τους άλμπουμ, έρχονται στη χώρα μας, για να μας το παρουσιάσουν. Δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του "Calico Review" θα δώσουν 3 club shows, σε μια μίνι περιοδεία σε Θεσσαλονίκη, Βόλο, Αθήνα... και κάπως έτσι, η παράδοση συνεχίζεται...
Οι Borderline Syndrome live στο Kookoo
28.04.2016 15:37
Οι BORDERLINE SYNDROME παρουσιάζουν ζωντανά τη 2η κυκλοφορία τους 'SYNAPSES' EP στο Kookoo Live Music Bar την Κυριακή 8 Μαΐου 2016, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του σε φυσική και ψηφιακή μορφή.
The Sound of Color: Φ. Φλωρίδης, Γ. Δημητριάδης και Α. Καραουλάνης live στο ΚΕΤ
29.02.2016 12:24
Μία βραδιά κάθε μήνα, ο Γιάννης Αναστασάκης (Εlektronik Meditation) προσκαλεί στο χώρο διαφορετικούς μουσικούς και visual artists για να συμμετάσχουν αυτοσχεδιαστικά ή προμελετημένα στη δημιουργία ενός in situ, οπτικο-ακουστικoύ project. Στην πέμπτη αυτή παράσταση προσκεκλημένοι είναι οι Φλώρος Φλωρίδης (πνευστά, ηλεκτρονικά), Γιώργος Δημητριάδης (ντραμς) και Ανδρέας Καραουλάνης (live animation).