Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ο Κορμοράνος παρουσιάζει...

Ο Κορμοράνος παρουσιάζει...
Ένα γεμάτο φθινόπωρο με εξαίσια events έρχεται... Ξεκινώντας με το πραγματικά ξέφρενο πάρτι στο Soul, συνεχίζουμε να αναμένουμε για τα υπόλοιπα.

Ένα γεμάτο φθινόπωρο με εξαίσια events έρχεται... Ξεκινώντας με το πραγματικά ξέφρενο πάρτι στο Soul, συνεχίζουμε να αναμένουμε για τα υπόλοιπα.

Μετά το saturday night πάρτι με τους djs NeaTPermaiK και Blue Lagoon στο Soul Stereo, ο Κορμοράνος θα συνεχίσει να μας κρατά έξω από το σπίτι, μεριμνώντας για τη δύσκολη προσαρμογή μας στην καθημερινότητα του φθινοπώρου μετά το καλοκαίρι!

Το εξαιρετικά ενδιαφέρον καλλιτεχνικό - εικαστικό του πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου η Καναδέζα Krista L.L.Muir επιστρέφει για μια live εμφάνιση στο ολοκαίνουριο Tiki ATHENS, αυτή τη φορά σε πιο χαμηλούς τόνους, με εφόδια ένα ακουστκό κιθαρόνι και τη φωνή της, ακολουθώντας afterparty. ολο σε συνεργασία με τη νέα εκρηκτική χοροεσπερίδα BOOM!

Από τις 5 έως τις 19 Οκτωβρίου πάμε στη Σύρο για να θυμηθούμε καλοκαιρινές διακοπές και μια «Χρυσή εποχή», που θα περιλαμβάνει την παρουσίαση του βιβλίου και εικαστική έκθεση. Τη βραδιά των εγκαινίων θα ακολουθήσει πάρτι στο Boheme del mar.

Στις 22 Οκτωβρίου, με αφορμή την κυκλοφορία του καινούριου του δίσκου τον Οκτώβριο στη Ubiquity, ο Αμερικανός Ohmega Watts σε ένα live, μαζί με τους στενούς του συνεργάτες Braille Brizzy και Theory Hazit, σε ένα μεγάλο hip hop πάρτι.

Τελειώνοντας, αυτή την φθινοπωρινή διαδρομή, προς το παρόν, ο Κορμοράνος από τις 5 έως και τις 24 Νοεμβρίου παρουσιάζει την ομαδική έκθεση ζωγραφικής των Τζουλιάνο Καγκλή, Μάριας Μπαχά, Βασίλη Παπατσαρούχα, Δημήτρη Ρόκου, Στέφανου Ρόκου και Δημήτρη Σκουρογιάννη.

Info
Κορμοράνος
30 Σεπτεμβρίου
Krista L.L.Muir
Tiki ATHENS, Φαλήρου 15, Μακρυγιάννη
Είσοδος ελεύθερη
5 έως 19 Οκτωβρίου
Η Χρυσή εποχή
Αίθουσα Τέχνης Ερμούπολη, Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης, Σύρος
Είσοδος ελεύθερη
22 Οκτωβρίου
Ohmega Watts
Jazz Upstairs bar, Guru bar, Πλατεία Θεάτρου 10, Ψυρρή
Είσοδος ελεύθερη
5 έως 24 Νοεμβρίου
Εκθεση ζωγραφικής
Αίθουσα Τέχνης Αγκάθι, Μηθύμνης 12, Πλατεία Αμερικής
Είσοδος ελεύθερη

Σχετικές ειδήσεις
Η Zora Young και ο Matthew Skoller στο Half Note Jazz Club
18.01.2017 13:46
Η μοναδική Zora Young, μια από τις σημαντικότερες και ιστορικές φωνές του σύγχρονου Chicago Blues, επιστρέφει δριμύτερη μετά από πολλά χρόνια στην χώρα μας για μια σειρά νέων εμφανίσεων στην σκηνή του Half Note Jazz Club, έχοντας στο πλευρό της έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του είδους, τον κορυφαίο αρμονικίστα Matthew Skoller και την εξαίσια μπάντα του.
Ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος καλεσμένος του Alex Drakos Trio στο Bios
17.01.2017 14:17
To “Lost Track” είναι το χαμένο τραγούδι που κάποτε ακούσαμε και πάντα αναζητούμε. Eίναι ο δρόμος που ακολουθούμε αλλά ενίοτε χάνουμε και συνεχίζουμε να αναζητούμε. Το Alex Drakos Trio σας προσκαλεί σε μια μουσική περιπέτεια κάθε Παρασκευή στο Tesla Bar @ BIOS.
Οι Acid Baby Jesus live στο An Club
05.12.2016 12:13
Ο Κορμοράνος παρουσιάζει στο An Club τους Acid Baby Jesus για ένα live την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016.
Έρχονται στο Kremlino: Το πρόγραμμα των παραστάσεων του 2016
06.10.2016 15:09
Εμφανίσεις γνωστών μουσικών και δημιουργών του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της νέας μουσικής σκηνής Kremlino, στον Πειραιά. Ενας νέος χώρος πολιτισμού που έρχεται στην πλατεία Κοραή, για να αποτελέσει ένα ζωντανό πυρήνα πολιτισμού και έκφρασης.
Vinyl Attack - Generation's Party στον Βοτανικός Plus
21.03.2016 12:46
Το Vinyl Attack - Generation's Party εσπιτρέφει τον Απρίλιο με 40 χρόνια μουσικής, 20 συντελεστές επί σκηνής, σε 1 ξέφρενο πάρτι στο Βοτανικό Plus.