Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Ο Κορμοράνος παρουσιάζει...

Ο Κορμοράνος παρουσιάζει...
Ένα γεμάτο φθινόπωρο με εξαίσια events έρχεται... Ξεκινώντας με το πραγματικά ξέφρενο πάρτι στο Soul, συνεχίζουμε να αναμένουμε για τα υπόλοιπα.

Ένα γεμάτο φθινόπωρο με εξαίσια events έρχεται... Ξεκινώντας με το πραγματικά ξέφρενο πάρτι στο Soul, συνεχίζουμε να αναμένουμε για τα υπόλοιπα.

Μετά το saturday night πάρτι με τους djs NeaTPermaiK και Blue Lagoon στο Soul Stereo, ο Κορμοράνος θα συνεχίσει να μας κρατά έξω από το σπίτι, μεριμνώντας για τη δύσκολη προσαρμογή μας στην καθημερινότητα του φθινοπώρου μετά το καλοκαίρι!

Το εξαιρετικά ενδιαφέρον καλλιτεχνικό - εικαστικό του πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου η Καναδέζα Krista L.L.Muir επιστρέφει για μια live εμφάνιση στο ολοκαίνουριο Tiki ATHENS, αυτή τη φορά σε πιο χαμηλούς τόνους, με εφόδια ένα ακουστκό κιθαρόνι και τη φωνή της, ακολουθώντας afterparty. ολο σε συνεργασία με τη νέα εκρηκτική χοροεσπερίδα BOOM!

Από τις 5 έως τις 19 Οκτωβρίου πάμε στη Σύρο για να θυμηθούμε καλοκαιρινές διακοπές και μια «Χρυσή εποχή», που θα περιλαμβάνει την παρουσίαση του βιβλίου και εικαστική έκθεση. Τη βραδιά των εγκαινίων θα ακολουθήσει πάρτι στο Boheme del mar.

Στις 22 Οκτωβρίου, με αφορμή την κυκλοφορία του καινούριου του δίσκου τον Οκτώβριο στη Ubiquity, ο Αμερικανός Ohmega Watts σε ένα live, μαζί με τους στενούς του συνεργάτες Braille Brizzy και Theory Hazit, σε ένα μεγάλο hip hop πάρτι.

Τελειώνοντας, αυτή την φθινοπωρινή διαδρομή, προς το παρόν, ο Κορμοράνος από τις 5 έως και τις 24 Νοεμβρίου παρουσιάζει την ομαδική έκθεση ζωγραφικής των Τζουλιάνο Καγκλή, Μάριας Μπαχά, Βασίλη Παπατσαρούχα, Δημήτρη Ρόκου, Στέφανου Ρόκου και Δημήτρη Σκουρογιάννη.

Info
Κορμοράνος
30 Σεπτεμβρίου
Krista L.L.Muir
Tiki ATHENS, Φαλήρου 15, Μακρυγιάννη
Είσοδος ελεύθερη
5 έως 19 Οκτωβρίου
Η Χρυσή εποχή
Αίθουσα Τέχνης Ερμούπολη, Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης, Σύρος
Είσοδος ελεύθερη
22 Οκτωβρίου
Ohmega Watts
Jazz Upstairs bar, Guru bar, Πλατεία Θεάτρου 10, Ψυρρή
Είσοδος ελεύθερη
5 έως 24 Νοεμβρίου
Εκθεση ζωγραφικής
Αίθουσα Τέχνης Αγκάθι, Μηθύμνης 12, Πλατεία Αμερικής
Είσοδος ελεύθερη

Σχετικές ειδήσεις
Οι Acid Baby Jesus live στο An Club
05.12.2016 12:13
Ο Κορμοράνος παρουσιάζει στο An Club τους Acid Baby Jesus για ένα live την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016.
Έρχονται στο Kremlino: Το πρόγραμμα των παραστάσεων του 2016
06.10.2016 15:09
Εμφανίσεις γνωστών μουσικών και δημιουργών του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της νέας μουσικής σκηνής Kremlino, στον Πειραιά. Ενας νέος χώρος πολιτισμού που έρχεται στην πλατεία Κοραή, για να αποτελέσει ένα ζωντανό πυρήνα πολιτισμού και έκφρασης.
Vinyl Attack Generation' s Party: «Συνέντευξη» από ένα δίσκο Βινυλίου
05.04.2016 15:33
Η ψυχαγωγία σήμερα... σαν να ‘ταν χθες… Όταν η διασκέδαση ξαναβρίσκει το κέφι της τότε το πάρτι αρπάζει φωτιά! 20 συντελεστές επί σκηνής και κορυφαίοι Guest Stars …υποδέχονται το "Βινύλιο" στον Βοτανικό Plus σ ένα ξέφρενο πάρτι που ήρθε για να μείνει…
Vinyl Attack - Generation's Party στον Βοτανικός Plus
21.03.2016 12:46
Το Vinyl Attack - Generation's Party εσπιτρέφει τον Απρίλιο με 40 χρόνια μουσικής, 20 συντελεστές επί σκηνής, σε 1 ξέφρενο πάρτι στο Βοτανικό Plus.
Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τους Swingin' Cats στο Gazarte!
24.12.2015 11:35
Οι Swingin' Cats, η κεφάτη μπάντα που αγαπήθηκε ως Penny & the Swingin' Cats, επιστρέφουν με νέα σύνθεση, την τελευταία ημέρα του χρόνου 31 Δεκεμβρίου 2015 στο Theater Stage του GΑΖΑRTE για να μας παρασύρουν, σε ένα ξέφρενο swing & rock n' roll πάρτυ, που θα σας μείνει αξέχαστο!