Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

The Allergies live @ Gazarte Taratsa Live Sessions

The Allergies live @ Gazarte Taratsa Live Sessions

Επιτέλους, η μεγάλη σχολή του Bristol βρήκε τους συνεχιστές τους. Και το όνομα αυτών: The Allergies! Η πόλη που μας χάρισε τους Massive Attack, τους Portishead, τον Tricky κι όλο το κίνημα trip hop, βρήκε στο δυναμικό ντούο των εμπνευσμένων αυτών djs τη διάδοχη κατάσταση. Και ο νέος θεσμός της πόλης, τα Gazarte Taratsa Live Sessions, τους υποδέχονται με χαρά στις 2 Οκτωβρίου 2015. Άλλωστε το ελληνικό κοινό είχε ήδη τη χαρά να τους γνωρίσει σε έναν άλλο θεσμό που έχει συνδεθεί με το χώρο του Gazarte: το party του ραδιοσταθμού Pepper, όπου κατάφεραν να κάνουν 2500 άτομα να χορεύουν στους ρυθμούς τους.

 

Οι Allergies, δηλαδή ο  DJ Moneyshot και ο Rackabeat, ένωσαν τις δυνάμεις τους το  2012 με σκοπό να αναμορφώσουν ήχους του παρελθόντος έτσι ώστε να ταιριάζουν στο σύγχρονο dancefloor, και να ανανεώσουν μια σκηνή που άρχιζε να εμφανίζει σημάδια κόπωσης. Πολύ σύντομα, επιτυχίες όπως τα Heartbreaker και  As We Do Our Thing έδειξαν πως πέτυχαν το σκοπό τους, και με το παραπάνω. Παράλληλα με τη θερμή αποδοχή που γνώρισαν τα ΕΡ τους, οι ζωντανές τους εμφανίσεις κέρδισαν το κοινό πολλών χωρών, της Ελλάδας μη εξαιρουμένης.

 

Οι Allergies, λοιπόν, έρχονται να στήσουν στο νέο θεσμό της πόλης, τα Gazarte Taratsa Live Sessions, το δικό τους ταρατσάτο πάρτυ . Κι όπως αρέσκονται να λένε οι ίδιοι, αν βρίσκετε πως το fun(αλλά και το funk) στοιχείο απουσιάζουν από τα breaks της σημερινής hip hop και trip hop σκηνής, οι Allergies έχουν το φάρμακο!  Και σίγουρα το φάρμακο πάει καλύτερα κάτω όταν το συνοδεύσεις με ένα υπέροχο κοκτέιλ. Και πολύ-πολύ χορό...

Σχετικές ειδήσεις
The Notorious Cosmic Sessions Vol.1 στο An Club
04.01.2017 12:36
Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου το An Club υποδέχεται το 2017 με το πολυαναμενόμενο «The Notorious Cosmic Sessions Vol.1». Μία μοναδική συνύπαρξη επί σκηνής των Dustbowl, των Social End Products και των Robert Sin & The Huckleberries στο πρώτο «κοσμικό» live της χρονιάς.
Nir Felder Trio live στο Gazarte
19.10.2016 12:31
Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, υποδεχόμαστε το μουσικό αυτό "φαινόμενο" για πρώτη φορά στην Ελλάδα στη σκηνή του GAZARTE!
Sara Gazarek Quartet live στο Gazarte
07.10.2016 16:41
Ένα από τα πιο "hot" ονόματα της jazz σκηνής, η Sara Gazarek έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για ένα μοναδικό live στη σκηνή του GAZARTE, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016.
Taratsa IFF Festart Party @ Urania Bar
24.05.2016 14:48
Την Τρίτη 31 Μαΐου 2016, από τις 9 το βράδυ, σας υποδεχόμαστε στο Urania Bar με το Taratsa International Film Festival Festart Party.
Poldoore & Sax - Mononome live στο Gazarte
06.04.2016 11:27
O Poldoore, o «μάγος» του beat making, έρχεται στο Gazarte για ένα ξεσηκωτικό live!