Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Όγδοη απονομή βραβείου "Ελευθερία Σαπουντζή" στο θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας

Όγδοη απονομή βραβείου

Με αφορμή την συμπλήρωση δεκαπέντε  ετών από την ξαφνική απώλεια της σκηνοθέτιδας, ηθοποιού και μεταφράστριας Ελευθερίας Σαπουντζή, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗ» διοργανώνει  εκδήλωση στη μνήμη της στο θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας. 


Πρόκειται για ένα αστικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο, το οποίο καθιερώνει τη βράβευση , κάθε δύο χρόνια, μιας νεαρής δημιουργού κάτω των 30 ετών, η οποία έχει διακριθεί στο χώρο της σκηνοθεσίας, ηθοποιίας ή μετάφρασης, τομείς με τους οποίους  ασχολήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η Ελευθερία.

 

Η όγδοη  βράβευση θα γίνει την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 7 μ.μ. Το βραβείο συνοδεύεται από έπαθλο 3000 ευρώ.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ


Καλωσορίζει ο ηθοποιός Δημήτρης Καταλειφός .

Ακολουθούν στιγμιότυπα από την Ελευθερία και όλες τις έως σήμερα βραβευμένες καλλιτέχνιδες σε ώρα εργασίας. Τι μπορεί να τις συνδέει; Πόσο μπορεί να πυροδότησε το βραβείο αυτό τη σκέψη τους; Μια γιορτινή υπενθύμιση οτι η ζωτική, δημιουργική ενέργεια του ανθρώπου δεν χάνεται,αλλά μεταβιβάζεται και κινητοποιεί. Τη βραδιά κλείνει με ένα βραζιλιάνικο τραγούδι της η Κατερίνα Πολέμη.

 

Η απονομή του βραβείου ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗ θα γίνει από την ηθοποιό Μπέτυ Αρβανίτη.

                             

Σκηνοθεσία: Αργυρώ Χιώτη

Σχετικές ειδήσεις
Ταπ Άουτ, του Ανδρέα Φλουράκη στο Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας - Β' Σκηνή
10.02.2017 13:09
Το νέο έργο του Ανδρέα Φλουράκη «Ταπ-άουτ» ανεβαίνει, στο Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας-Β’ σκηνή, από τις 23 Φεβρουαρίου και κάθε Πέμπτη. Ερμηνεύει ο Τάσος Κορκός.
Η
30.01.2017 16:43
Η «Δεσποινίς Τζούλια» του Α. Στρίντμπεργκ , ανεβαίνει στο Θέατρο της οδού Κεφαλληνίας – Β Σκηνή, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Κανέλλου.
To Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας παρουσίασε το λεύκωμα «30 χρόνια Πράξη»
15.12.2016 15:56
Τον όμορφο χώρο της γκαλερί «Ιλεάννα Τούντα» διάλεξαν η Μπέτυ Αρβανίτη και ο Βασίλης Πουλαντζάς, να παρουσιάσουν την έκδοση του λευκώματος «30 χρόνια Πράξη» και μαζί με φίλους κι αγαπημένους συνεργάτες να γιορτάσουν τα 30 χρόνια λειτουργίας του Θεάτρου της Οδού Κεφαλληνίας.
Μονόλογος, με την Μάνια Παπαδημητρίου στη Β' σκηνή του Θεάτρου της οδού Κεφαλληνίας
17.11.2016 16:18
H Μάνια Παπαδημητρίου ερμηνεύει τον «Μονόλογο», ένα συγκλονιστικό κείμενο που βασίζεται στο ομότιτλο έργο της Σιμόν ντε Μπωβουάρ από το τρίπτυχο βιβλίο της «Προδομένη γυναίκα», από τις 9 Δεκεμβρίου, στο Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας-Β’ σκηνή, σε σκηνοθεσία Αθηνάς Κεφαλά.
Το πρόγραμμα της  Β’ σκηνής Θεάτρου Οδού Κεφαλληνίας για τη νέα σεζόν
22.09.2016 13:52
Η Kart Productions, η σκηνοθέτης Μαρία Ξανθοπουλίδου και ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μυλωνάς, αναλαμβάνουν για τη χρονιά που μας έρχεται τη Β΄σκηνή του Θεάτρου Οδού Κεφαλληνίας και παρουσιάζουν ένα πολυποίκιλο ρεπερτόριο με βασικό άξονα θεατρικές παραστάσεις αλλά και παράλληλες δράσεις μουσικής, χορού, video art και σεμιναρίων.