Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Τρεις Τύποι Για Γέλια Και Για Κλάματα της Σωτηρίας Ζάνταλη στη Μονή Λαζαριστών

Τρεις Τύποι Για Γέλια Και Για Κλάματα της Σωτηρίας Ζάνταλη στη Μονή Λαζαριστών

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν στη Μονή Λαζαριστών, την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015, στις 21:00. Η θεατρική ομάδα «H-art Attack», σε συνεργασία με το Θέατρο Άρατος, παρουσιάζει την κωμωδία της Σωτηρίας Ζάνταλη «Τρεις Τύποι Για Γέλια Και Για Κλάματα» και υπόσχεται μια ξεχωριστή βραδιά με πολύ… ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

 

Ιδιαίτερα γιατί οι ήρωες του έργου παίρνουν το χαρακτήρα τους από ένα καινούριο βιολογικό μοντέλο. Το μοντέλο.. tri-anthropo Type Pashalidis.

 

Σύμφωνα μ’ αυτό λοιπόν το μοντέλο όλοι οι άνθρωποι, ανάλογα με ποιο τμήμα του εγκεφάλου τους λειτουργούν, ανήκουν βιολογικά μόνο σε τρεις τύπους, σε τρεις τύπους «για γέλια και για κλάματα» όπως λέει και ο τίτλος…

 

Σίγουρα, κατά τη διάρκεια της παράστασης, θα αναρωτηθείτε κι εσείς σε ποιον τύπο, άραγε, ανήκετε…

 

Συγγραφέας:  Σωτηρία Ζάνταλη

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσικάρας

Σκηνικά: Ευγένιος Γκάλκιν

Επιμέλεια μουσικής: Μύρων Μούτος

Συνθέτης τραγουδιού τέλους: Γιάννης Παπαδόπουλος

Στίχοι τραγουδιού τέλους: Βασίλης Τσικάρας

Κινησιολογία: Χρήστος Μυλωνάς

Μακιγιάζ: Σοφία Βουλαλά

Φόρεμα Αγάπης: Ελένη Χασιώτη

Παίζουν: Μαρία Ανθίδου, Σταύρος Βαφειάδης, Γιάννης Γκόγκος, Άλκης Γκόσιος, Βασιλική Γραικού, Σταύρος Δουκουζγιάνης, Σωτηρία Ζάνταλη, Χριστίνα Καραγρηγορίου, Αλεξάνδρα Κασιούμη, Άνθιμος Κατριτζόγλου, Ειρήνη Μορφιάδου, Νικόλας Νικολαΐδης, Κική Σπύρου

Σχετικές ειδήσεις
Δύο έκτακτες παραστάσεις για την Ασκητική στη Μονή Λαζαριστών
02.02.2017 15:19
Λόγω μεγάλης ζήτησης για την παράσταση του ΚΘΒΕ «Ασκητική» (Salvatores dei) του Νίκου Καζαντζάκη, σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Κουτσουρέλη στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών, θα δοθούν δύο έκτακτες παραστάσεις προς εξυπηρέτηση του κοινού.
Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ, και φέτος στη Μονή Λαζαριστών
23.11.2016 13:39
Το έργο «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ» του Σταύρου Τσιώλη, σε σκηνοθεσία Ταξιάρχη Χάνου, που παρουσιάστηκε τον περασμένο Μάιο μόνο για 11 παραστάσεις, επαναλαμβάνεται αυτή τη θεατρική περίοδο στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών, σε εναλλασσόμενο ρεπερτόριο.
Το τρίτο στεφάνι, το έργο του Κώστα Ταχτσή στη Μονή Λαζαριστών
26.09.2016 14:34
Το κορυφαίο και μοναδικό μυθιστόρημα του Κώστα Ταχτσή που αποτέλεσε τομή στη σύγχρονη λογοτεχνία και αγαπήθηκε όσο λίγα θα παρουσιασθεί στη Σκηνή Σωκράτης Καραντινός της Μονής Λαζαριστών, σε σκηνοθεσία Θανάση Παπαγεωργίου, ο οποίος σκηνοθετεί στο ΚΘΒΕ για πρώτη φορά.
Brass Band Fest: Συνάντηση Φιλαρμονικών  στη Μονή Λαζαριστών
25.08.2016 16:31
Μια γιορτή μουσικής έκφρασης, αλλά κι ένα ολοζώντανο διήμερο πανηγύρι μουσικής συμμετοχής αποτελεί το πρώτο Brass Band Fest , την ξεχωριστή αυτή συνάντηση φιλαρμονικών που διοργανώνει το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών την Τετάρτη 31 Αυγούστου και την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016, στις 21:00, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Μικρό Φεστιβάλ 2016 στη Μονή Λαζαριστών
23.06.2016 11:44
Το Μικρό Φεστιβάλ επιστρέφει στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών και ετοιμάζεται να υποδεχτεί όχι μόνο τους μικρούς του φίλους, αλλά και όλες και όλους που συγκινούνται και εμπνέονται από την αυθεντικότητα της μουσικής, του θεάτρου και της κούκλας…