Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Ακροάσεις για την Camerata Junior

Ακροάσεις για την Camerata Junior

Η CAMERATA JUNIOR - Ορχήστρα Νέων των Φίλων της Μουσικής επιλέγει τα νέα μέλη που θα πλαισιώσουν το παιδικό και εφηβικό της τμήμα στα όργανα: Βιολί , Βιόλα, Βιολοντσέλο, Κοντραμπάσο.

Η Camerata Junior, η Ορχήστρα Νέων που δημιούργησε ο Σύλλογος Οι  Φίλοι της Μουσικής, και η οποία διανύει τον 5ο χρόνο επιτυχούς λειτουργίας της, προκηρύσσει ακροάσεις για την επιλογή των νέων μελών που θα ενταχθούν στο παιδικό και εφηβικό της τμήμα.  

Τα μέλη της Ορχήστρας θα πρέπει να έχουν τα απαιτούμενα μουσικά προσόντα και να παρακολουθούν ανελλιπώς τα μαθήματα - δοκιμές που πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με δάσκαλο και μαέστρο τον βιολονίστα Δημήτρη Σέμση και βοηθό διδασκαλίας την βιολονίστα Wendy Clark. Η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρεάν.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα πρέπει να έχουν υποβληθεί ηλεκτρονικά μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου στη Γραμματεία των Φίλων της Μουσικής.

Πληροφορίες για το ρεπερτόριο των ακροάσεων στο www.sfm.gr

Σχετικές ειδήσεις
Μουσικά Παραμύθια με την Καμεράτα, ξανά στο Μέγαρο Μουσικής
13.01.2017 17:22
Μετά την μεγάλη επιτυχία της παράστασης «Μουσικά Παραμύθια με την Καμεράτα, Ο Πέτρος και ο Λύκος και η Πρώτη Συναυλία του Αρκούδου Πάντινγκτον» σε αφήγηση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη με τη συνοδεία των Μουσικών της Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής και τη βραβευμένη αρχιμουσικό Ζωή Ζενιώδη, συνεχίζουν λόγω εξάντλησης των εισιτηρίων για δύο ακόμα παραστάσεις την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
Open Day στο Εθνικό Ωδείο: Μουσικά δρώμενα, ενημερωτικά προγράμματα και προσφορές
22.09.2016 12:12
Το Εθνικό Ωδείο ανοίγει τις πόρτες του κι αυτή τη χρονιά με μια σειρά από μουσικά δρώμενα κλασικής και τζαζ μουσικής , παρουσιάσεις εκπαιδευτικών προγραμμάτων και νέων τμημάτων, ακροάσεις και συναυλίες με χορωδίες του.
Ακροάσεις για την Camerata Junior
06.09.2016 12:22
Η Camerata Junior - Ορχήστρα Νέων των Φίλων της Μουσικής επιλέγει τα νέα μέλη που θα πλαισιώσουν το παιδικό και εφηβικό της τμήμα στα όργανα: Βιολί, Βιόλα, Βιολοντσέλο, Κοντραμπάσο.
Ακροάσεις Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος 2016
09.08.2016 13:12
Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) και η εταιρεία παραγωγής Unplugged Studio ανακοινώνουν ότι η ετήσια ακρόαση των υποψηφίων μελών της ΣΟΝΕ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) στη Θεσσαλονίκη.
Μια φορά κι έναν καιρό: Δύο μουσικά παραμύθια για αφήγηση και ορχήστρα στη Στέγη
24.03.2016 16:28
Ο Μανώλης Μαυροματάκης και ο Ηλίας Καρελλάς ζωντανεύουν δύο μουσικά παραμύθια των Α. Γουάστωρ και Τ. Ρωσόπουλου, για ηλικίες από 5 ετών και άνω, στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.