Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Οι Terrible Feelings live στο Eightball

Οι Terrible Feelings live στο Eightball

Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015, το Eightball Club θα υποδεχτεί τους Terrible Feelings live. Opening Acts: The Vagina Lips - Morphine Social Club.

 

Ήταν το 2012 όταν κυκλοφόρησε το ντεμπούτο των Terrible Feelings, Shadows, και με τα πρώτα ακούσματα πήρε άμεσα θέση στις λίστες των μουσικών συντακτών ανά τον κόσμο. Είχαν προηγηθεί μια σειρά από εφτάιντσα το 2011 που μας είχαν προετοιμάσει κατάλληλα και το Shadows δεν απογοήτευσε κανέναν. Όταν οι τελικές λίστες με τους δίσκους της χρονιάς εμφανίστηκαν στα τέλη του ίδιου έτους οι Σουηδοί από το πολυπολιτισμικό Μάλμε παρέμεναν εκεί.

 

Το 2013 μας δώσαν άλλο ένα εφτάιντσο και επανήλθαν την φετινή άνοιξη με τον δεύτερο φουλ δίσκο τους, Tremors. Οι προσδοκίες και πάλι υψηλές, το Shadows τις είχε ανεβάσει υπερβολικά, και για μια ακόμη φορά η παρέα της Manuela, του Andreas και των δύο Anton βγήκε και πάλι ασπροπρόσωπη.

 

Rock n' roll, garage, μελωδικό punk rock, γενικά μουσική που δύσκολα κατατάσεις κάτω από μια μόνο ταμπέλα και που συνεπώς έχει κερδίσει ολοκληρωτικά φίλους πολλών διαφορετικών μουσικών είδων. Μουσική που θα απολαύσουμε για πρώτη φορά ζωντάνα στην Ελλάδα σε μία και μόνη εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη στις 22 Οκτωβριου.

 

Την συναυλία θα ανοίξουν οι Morphine Social Club, ένα νέο σχήμα από τη Θεσσαλονίκη στα πρώτα του βήματα, με το μονολιθικό rock n' roll τους. Πριν τους Terrible Feelings στη σκηνή του Eightball θα δούμε τους The Vagina Lips. To νέο project του πολυπράγμων Δημήτρη Πολιούδη γνωστό από τους Kid Galax και Valley of Love and the Archangel Cobra σε alternative rock n' roll ήχους.

 

Διοργάνωση: Art In Haste Events

Σχετικές ειδήσεις
Ο Theodore live στο Eightball της Θεσσαλονίκης
03.01.2017 12:29
Στις 12 Ιανουαρίου ο Theodore θα βρεθεί στο Eightball στην Θεσσαλονίκη για ένα ξεχωριστό live με κομμάτια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ, το 7 και το It Is But It’s Not.
Οι Sleepin Pillow live στο Fix Factory of Sound
25.11.2016 14:55
Οι Sleepin Pillow, το πρωτοποριακό 6μελές συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη και από τις καλύτερες psych-rock μπάντες της χώρας, παρουσιάζουν τα τραγούδια από το νέο τους album, “The Past is Already Here”, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στο Fix Factory of Sound στη Θεσσαλονίκη. Opening act: Stained Veil.
Οι Jane Doe με νέο υλικό live στο Eightball
04.10.2016 16:50
Οι Jane Doe επιστρέφουν στη σκηνή του Eightball μετά από 6 μήνες με καινούργιο υλικό και ετοιμάζονται να δώσουν μία από εκείνες τις συναυλίες που τους έχουν κατατάξει στα "εγχώρια συγκροτήματα που πρέπει να δεις on stage".
Οι Vapors of Morphine στο Fuzz Live Music Club
28.09.2016 16:43
Οι Vapors of Morphine, η μπάντα που σχηματίστηκε από τα δύο αυθεντικά μέλη των θρυλικών Morphine, Dana Colley και Jerome Deupree, συνεχίζοντας την ιστορία τους (με τη συνδρομή του blues μουσικού / τραγουδιστή Jeremy Lyons), έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club!
Stonebringer, Black Hat Bones & Instant Boner live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
26.04.2016 13:31
Περνώντας από το Eightball στη Θεσσαλονίκη στις 12 Μαΐου και το An Club στην Αθήνα στις 28 Μαΐου 2016, οι Stonebringer, Black Hat Bones και Instant Boner ρίχνουν αυλαία σε μια πολυτάραχη και πλούσια συναυλιακή χρονιά, με τον τρόπο που της αρμόζει.