Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Συναυλία στην Ελληνογερμανική Αγωγή

Συναυλία στην Ελληνογερμανική Αγωγή
Μια σημαντική μορφή της ελληνικής μουσικής, ο Νίκος Πορτοκάλογλου , θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στα εκπαιδευτήρια Ελληνογερμανική Αγωγή για μια μοναδική unplugged συναυλία την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου.

Ο τραγουδοποιός Νίκος Πορτοκάλογλου θα παρουσιάσει τραγούδια απ’ όλη την καλλιτεχνική του πορεία. Θάλασσά μου σκοτεινή, Να με προσέχεις, Πάνω απ’ τα σύννεφα, Άσωτος υιός, Παιχνίδια με το διάβολο, Tο ποτάμι, είναι μερικές από τις επιτυχίες που αγαπήσαμε και που θα μοιραστεί ζωντανά. Επίσης θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και τραγούδια από τη νέα δισκογραφική του δουλειά με τίτλο: Εκτός σχεδίου.

Πρόκειται για ένα διπλό CD που συγκεντρώνει τα τραγούδια που αποτέλεσαν ξεχωριστές στιγμές σε άλμπουμ συναδέλφων του και στα οποία ο Νίκος Πορτοκάλογλου συμμετείχε είτε ως ερμηνευτής, είτε ως δημιουργός, όπως Στης εκκλησιάς την πόρτα, Άσε με να λέω, Δεν μας συγχωρώ και άλλα.

Μαζί του μια εξαιρετική φωνή της νέας γενιάς η Βασιλική Καρακώστα και οι μουσικοί Μιχάλης Καλκάνης (κοντραμπάσο), Νίκος Σάλτος (πιάνο), Τάσος Φωτίου (πνευστά) και Νίκος Χριστόπουλος (κρουστά), θα παντρέψουν μοναδικά τις φωνές και τους ήχους δημιουργώντας μια πολύχρωμη μουσική παράσταση .Σχετικές ειδήσεις
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου live στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας
14.12.2016 14:33
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου κάνει ένα... restart για το νέο έτος και θα εμφανιστεί για ένα μοναδικό live στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας στις 5 Ιανουαρίου 2017.
Μια συναυλία για την Κέρκυρα... με τον Σταμάτη Σπανουδάκη
28.07.2016 14:59
Στο Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας μπροστά από το ναό του Αγίου Γεωργίου, την Κυριακή 7 Αυγούστου 2016, ώρα 9:00 μμ, ο Σταμάτης Σπανουδάκης θα εμφανιστεί για μία μοναδική μεγάλη συναυλία με τίτλο «Μια συναυλία για την Κέρκυρα».
Δυνατά… το Καλοκαιράκι: Αρβανιτάκη και Πορτοκάλογλου στο Βεάκειο
15.07.2016 15:36
Με δύναμη από το χειμώνα η Ελευθερία Αρβανιτάκη κι ο Νίκος Πορτοκάλογλου έρχονται στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 για μια ακόμα μοναδική συνάντηση!
Τραγούδια της Άνοιξης: Συναυλία των «Μικρών Μουσικών» στο Ωδείο Αθηνών
11.05.2016 11:50
Την ετήσια συναυλία της Χορωδίας τους θα πραγματοποιήσουν οι «Μικροί Μουσικοί», το Σάββατο 14 Μαΐου 2016 στις 7μμ, στην αίθουσα Άρης Γαρουφαλής του Ωδείου Αθηνών.
Μουσικοί συσχετισμοί: Ρεσιτάλ του Άρη Γραικούση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
31.03.2016 17:01
Ο πιανίστας Άρης Γραικούσης στις 14 Μαΐου 2016 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Σύλλογος οι φίλοι της μουσικής - Mεγάλη Bιβλιοθήκη της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη» και ώρα 20:30, παρουσιάζει ένα ρεσιτάλ αντιθέσεων και εναλλαγών, με διαχρονικά "κλασσικά" κομμάτια και επιλεγμένα τραγούδια, με τίτλο «Μουσικοί Συσχετισμοί».