Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Οι New York Gypsy All Stars live στην ταράτσα του Gazarte

Οι New York Gypsy All Stars live στην ταράτσα του Gazarte

Φανταστείτε τα γλεντζέδικα, ξεσηκωτικά χάλκινα των Βαλκανίων, μαζί με τις λικνιστικές μελωδίες της Τουρκίας και το πολύχρωμο πανηγύρι του ινδικού Bollywood, κι όλα αυτά σε συνδυασμό με τη βαθιά μουσική γνώση και την cool jazz αίσθηση της Νέας Υόρκης…

Κι όμως, αυτό που προσπαθείτε να συλλάβετε έχει όνομα: New York Gypsy All Stars. Με τις εντυπώσεις από το sold out party που έστησαν στο Gazarte πριν από ενάμιση χρόνο να έχουν μείνει ανεξίτηλες, επανέρχονται, ανεβαίνουν όροφο κι ανεβάζουν στροφές: τους καλωσορίζουμε στο νέο θεσμό της πόλης, τα Taratsa Live Sessions, στις 24 Σεπτεμβρίου!

Ένας Σκοπιανός, ένας Έλληνας, δύο Τούρκοι κι ένας Αμερικανός  συναντιούνται, όχι σε ένα μπαρ, όπως στα ανέκδοτα, αλλά στο χωνευτήρι λαών, ήχων και πολιτισμών που ονομάζεται Νέα Υόρκη!  Το αποτέλεσμα της συνάντησης είναι θαυμαστό, διονυσιακό, μοναδικό. Το ελληνικό κοινό, το κοινό του Gazarte, ανακάλυψε από νωρίς  το μαγικό αυτό αμάλγαμα και πλημμύρισε την αίθουσα για να το χαρεί.

Τώρα το πάρτυ μεταφέρεται σε ανοικτό χώρο, στο νέο θεσμό της πόλης, τα Taratsa Live Sessions, για να συνεχιστεί από εκεί που είχε μείνει. Και οι New York Gypsy All Stars θα του φέρουν ένα δωράκι: το ολοκαίνουριο άλμπουμ τους, που οι αγαπημένοι τους Έλληνες fans θα είναι από τους πρώτους που θα το ακούσουν ζωντανά! Μόνο φροντίστε να προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας: είστε πολλοί, κι όσο ευρύχωρη κι άνετη για πάρτυ κι αν είναι η Ταράτσα μας, μπορεί να μη χωράει τους πάντες...

Σχετικές ειδήσεις
Η Houseband του Gazarte υποδέχεται τον Γιάννη Καστανάκη
01.02.2017 10:24
Κάθε Σάββατο, η νέα Houseband του gazarte βάζει στη νύχτα φωτιά από το Roof Stage του gazarte. Ο George Zervos συναντά τη λαμπερή Eva Tsachra η οποία τραγουδά πάνω σε φρέσκες, σαρωτικές μελωδίες και... κάπως έτσι ο ρυθμός "εκτοξεύεται" σε νέα επίπεδα!
Το Julian Lage Trio με ένα live και ένα workshop στο Gazarte
08.11.2016 15:58
Θεωρείται "παιδί - θαύμα". Ένας κορυφαίος βιρτουόζος, ηλικίας 29 ετών, του οποίου η άψογη τεχνική και η εκτυφλωτική ταχύτητα σε συνδυασμό με την ωριμότητα και συναισθηματικό πλούτο παιξίματος ξεπερνούν το νεαρό της ηλικίας του. Πρόκειται για τον Julian Lage ο οποίος μαζί με τον μπασίστα Scott Colley και τον ντράμερ Kenny Wollesen θα ανέβουν στη σκηνή του gazarte την Κυριακή 20 Νοεμβρίου.
Οι Gadjo Dilo επιστρέφουν στο Gazarte
04.07.2016 17:11
Κάθε τους εμφάνιση στο GAZΑRTE είναι sold out αποδεικνύοντας ότι... αυτό το live δεν το χορταίνουμε. Οι μοναδικοί Gadjo Dilo, επιστρέφουν στην πιο μαγική ταράτσα της πόλης για ένα ακόμη live, που αναβιώνει μία άλλη εποχή και θα μας μείνει αξέχαστο!
Οι Gadjo Dilo live στο Roof Stage του Gazarte
31.05.2016 15:14
Οι μοναδικοί Gadjo Dilo, μετά τη sold out εμφάνισή τους στο Roof Stage του GAZARTE επιστρέφουν στην πιο μαγική ταράτσα της πόλης την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 για ένα ακόμη live, που αναβιώνει μία άλλη εποχή και θα μας μείνει αξέχαστο!
Οι Gadjo Dilo για δύο live στο Σταυρό του Νότου Plus
06.04.2016 13:10

Οι Gadjo Dilo για δύο παραστάσεις στον Σταυρό του Νότου Plus. Σάββατο 16 και 23 Απριλίου οι τρελοί μπαλαμοί μας φέρνουν μνήμες και αρώματα του τόπου μας μέσα στο πολύχρωμο σύμπαν της gypsy jazz, την πρωτότυπη μουσική φόρμα που οι ίδιοι ονομάζουν "Manouche De Grec".