Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Οι Bog Art και οι Drunken Gramophone live στο Tiki bar

Οι Bog Art και οι Drunken Gramophone live στο Tiki bar

Οι Bog Art και οι Drunken Gramophone - δύο από τα πιο ιδιαίτερα τρίο της πόλης - συναντιούνται στη σκηνή του Tiki Bar Athens την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 και σας καλούν σε μία βραδιά γεμάτη ένταση, μουσικές αποκαλύψεις και rock ‘n’ roll ιστορίες.

 

Bog Art

 

Οι Βοg art ξεκίνησαν το 2003 και από τότε έμειναν πιστοί σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο μουσικό υβρίδιο που οι ίδιοι αποκαλούν «container rock». Επιμένοντας να εκπλήσσουν το κοινο και τους εαυτούς τους, καταφέρνουν να ξεγλιστρούν με χάρη από κάθε προσπάθεια τυπικής κατηγοριοποίησης, και, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο παραμορφωμένα ηλεκτρικά φορτία, punk καθρεφτίσματα, τσακισμένους blues ρυθμούς, ποίηση, και παιδικά τραγούδια, συνεχίζουν να δημιουργούν κομμάτια που μοιάζουν με μικρές θεατρικές παραστάσεις, ή με πρωτόγονες ζωγραφιές στα εσωτερικά τοιχώματα ανθρώπινων υπάρξεων.

 

Drunken Gramophone

 

Oι Drunken Gramophone αποφάσισαν να δημιουργήσουν τα δικά τους κομμάτια το φθινόπωρο του 2012, προτιμώντας να ανοίξουν νέους δρόμους από το να βαδίζουν σε εκείνους που άλλοι φρόντισαν να ανοίξουν πριν από αυτούς. Ενάμιση χρόνο αργότερα ηχογράφησαν το πρώτο τους demo, και το φθινόπωρο του 2014 ξεκίνησαν να εμφανίζονται στο κοινό της Αθήνας, πραγματοποιώντας εμφανίσεις σε μερικά από τα σημαντικότερα clubs της πόλης, και αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές, με το μιγμα από οργιαστικές κιθαριστικές στιγμές, εκρηκτικούς πρωτόγονους ρυθμούς και γοητευτικές μπασογραμμες, το οποίο επενδύει με μοναδικό τρόπο τη γοητευτικά σκοτεινή θεματολογία των στίχων τους, και δεν αφήνει περιθώρια να περάσουν απαρατήρητοι, καθώς, ελίσονται με άνεση ανάμεσα στο παλιό rock ‘n’ roll, το garage και τα ψυχεδελικά blues, υπό το πρίσμα μιας lo-fi αισθητικής.

Σχετικές ειδήσεις
Η Georgia Poutous live στο Faust
19.12.2016 10:13
Η τραγουδίστρια/τραγουδοποιός Georgia Poutous και η μπάντα της θα έρθουν την Τρίτη στις 27 Δεκεμβρίου στo Faust να μας ταξιδέψουν σε rock-blues-country-folk ρυθμούς, με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει covers αλλά και original κομμάτια από τον δίσκο που ετοιμάζει!
Evripidis and his Tragedies live στο Βρυσάκι
07.09.2016 13:16
Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου ο Evripidis and his Tragedies επιστρέφει στο Βρυσάκι για να παρουσιάσει κομμάτια από όλη του την καριέρα, στην πιο απογυμνωμένη από στολίδια αλλά και πιο ουσιαστική βερσιόν τους, επικεντρώνοντας στον τελευταίο του δίσκο "Futile Games In Space And Time", αλλά παρουσιάζοντας και πολλά ακυκλοφόρητα κομμάτια από τον επερχόμενο ελληνικό του δίσκο.
Οι Polkar live στο Tiki Athens Bar
19.05.2016 13:19
Οι Polkar, λίγο πριν ανοίξουν τη συναυλία των Beirut στη Θεσσαλονίκη, έρχονται στην Αθήνα την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 με σκοπό να στήσουν ένα εκρηκτικό live στο Tiki Athens Bar στο Κουκάκι.
Midnight Rainbows: Ο Simon Bloom live στο Tiki Athens Bar
11.05.2016 12:08
O Simon Bloom παρουσιάζει ζωντανά το νέο του album, “Midnight Rainbows”, την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 στο Tiki Athens Bar, παρέα με τους εξαιρετικούς μουσικούς του.
Οι Dustbowl live στο Tiki
01.03.2016 15:48
Την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016 το Tiki Bar Athens υποδέχεται τους Dustbowl!