Ένα ξεχωριστό live unplugged με την IRENE SKYLAKAKI έρχεται την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015 στο δισκοπωλείο του Ιανού με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου «Before Dawn» σε βινύλιο.

Μια ιδιαίτερη περίπτωση τραγουδίστριας και τραγουδοποιού, η νεαρή Ειρήνη Σκυλακάκη, που αγκαλιάστηκε από το πιο απαιτητικό κοινό ήδη από το πρώτο της τραγούδι «In the Light» και συνεχίζει μέχρι σήμερα να συγκινεί με τις μελωδίες και τους στίχους της, θα βρίσκεται την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στο δισκοπωλείο ΙΑΝΟΣ για να παρουσιάσει ζωντανά τα τραγούδια από το πρόσφατο άλμπουμ της «BEFORE DAWN», το οποίο έχει πάρει εξαιρετικές κριτικές!

Μη χάσετε μια μοναδική φωνή σε υπέροχα τραγούδια!

Στη συνέχεια  η Ειρήνη Σκυλακάκη θα μείνει για να υπογράψει το άλμπουμ (βινύλιο ή cd) «Before Dawn» σε όποιον το επιθυμεί.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ

Η τρυφερή και ευαίσθητη Ελληνίδα τραγουδίστρια με τη χαρακτηριστική φωνή και ταυτόχρονα ταλαντούχα τραγουδοποιός Ειρήνη Σκυλακάκη, που έγινε πρώτη φορά γνωστή πριν τρία χρόνια με το αγγλόφωνο indie hit «In The Light», κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες το νέο της άλμπουμ «BEFORE DAWN» με 12 κομμάτια, στα οποία έχει γράψει η ίδια τόσο τη μουσική όσο και τους αγγλικούς στίχους.

Αγαπημένη μιας ρομαντικής γενιάς, η Ειρήνη Σκυλακάκη κατέθεσε με σεμνότητα τον δίσκο «Before Dawn», που τώρα κυκλοφορεί και σε βινύλιο, ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ που κέρδισε το δύσκολο στοίχημα του δεύτερου δίσκου και αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό από την urban κοινότητα που την αγαπάει και την ακολουθεί.

Τα πρώτα τραγούδια που ήδη ξεχώρισαν από το “BEFORE DAWN” είναι τα “Tonight”, “Clock” και “Tame my Mind”!

ΟΛΑ τα υπέροχα τραγούδια του άλμπουμ μπορείτε να τα ακούσετε, καθώς και να παρακολουθήσετε τα lyric videos που τα συνοδεύουν, στο Νο1 ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ της COBALT MUSIC.

Την ενορχήστρωση και παραγωγή αυτού του δίσκου υπογράφει ο Ευριπίδης Ζεμενίδης, την ηχογράφηση και την μίξη ο Γιάννης Λαμπρόπουλος ενώ συμμετείχαν πολλοί εξαιρετικοί μουσικοί όπως ο Μιχάλης Καλκάνης, ο Θάνος Μιχαηλίδης, ο Χρήστος Πετεβής, ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος, ο Αντώνης Σουσάμογλου και ο Αντώνης Ανδρέου.

Το εξώφυλλο του δίσκου δημιούργησε η καλλιτέχνης Στεφανία Βλαστάρη.

Το άλμπουμ Irene SkylakakiBEFORE DAWN» κυκλοφορεί σε cd και βινύλιο σε όλα τα δισκοπωλεία και ψηφιακά στο iTunes από την Cobalt Music.