Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Στρατηγική συνεργασία του Mediterranean Professional Studies με την Boudouris Basketball Academy και του Γ. Σ. Βριλήσσια

Στρατηγική συνεργασία του Mediterranean Professional Studies με την Boudouris Basketball Academy και του Γ. Σ. Βριλήσσια

Ακόμη μια σημαντική συνεργασία έρχεται να προστεθεί στο ήδη διευρυμένο δίκτυο στρατηγικών συνεργασιών, του Mediterranean Professional Studies.

Την Δευτέρα 31 Αυγούστου ο Πρόεδρος του Mediterranean Professional Studies, Καθηγητής  κ. Σοφοκλής Ξυνής υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με το γνωστό Έλληνα παλαίμαχο διεθνή καλαθοσφαιριστή κ. Νίκο Μπουντούρη, πρόεδρο της NIKOS BOUDOURIS BASKETBALL ACADEMY και του Γ. Σ. Βριλήσσια.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, το Mediterranean Professional Studies και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή παρέχουν υποτροφίες σπουδών ολικής φοίτησης στους αθλητές της Ακαδημίας του Νίκου Μπουντούρη, ενώ παράλληλα δίνουν την ευκαιρία σε όλους τους τελειόφοιτους και απόφοιτους του προγράμματος Sports Management του Mediterranean Professional Studies, να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στις Ακαδημίες του γνωστού Έλληνα καλαθοσφαιριστή.

Παράλληλα, μέσα από την συνεργασία, οι σπουδαστές του Mediterranean Professional Studies και του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν θέση πρακτικής άσκησης τόσο σε διοικητικά όσο και σε αθλητικά πόστα της Ακαδημίας.

Το Mediterranean Professional Studies για μια ακόμη  φορά αποδεικνύει έμπρακτα το γεγονός ότι δίνει την ευκαιρία σε όλους τους φοιτητές και αποφοίτους του να εργαστούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, δίπλα στους καλύτερους και πλέον καταξιωμένους επαγγελματίες της Ελλάδας και όχι μόνο.

Σχετικές ειδήσεις
Mediterranean Professional Studies: Νέο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα για 23.000 ανέργους 29 έως 64 ετών
26.10.2016 15:42
Νέα επιταγή (Voucher) Κατάρτισης & Απασχόλησης, για άνεργους 29 έως 64 ετών υλοποιεί το Mediterranean Professional Studies, το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 του Mediterranean College.
Το Mediterranean College συνεχίζει δυναμικά τη λειτουργία του και στη Θεσσαλονίκη
20.10.2016 11:04
Το Mediterranean College, το 1ο Αγγλόφωνο Κολλέγιο της Ελλάδας, το οποίο από το 1977  μεταφέρει τη Βρετανική εκπαίδευση στη χώρα μας, συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία του και στη Θεσσαλονίκη (ως παράρτημα του Mediterranean College Αθήνας), ανακοινώνοντας παράλληλα και την παράταση των εγγραφών στα προγράμματά του, έως το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016.
Η Canon κερδίζει 7 βραβεία από τον οργανισμό BLI
16.08.2016 12:51
H Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος των Business Imaging & Professional Print λύσεων της Canon είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως με την επιτυχημένη παρουσίαση της τρίτης γενιάς της πλατφόρμας imageRUNNER ADVANCE, η Canon U.S.A., Inc., συνεχίζει τη θετική πορεία της λαμβάνοντας επτά βραβεία από τον οργανισμό Buyers Laboratory, LLC (BLI).
Συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ με τον ΕΣΑΚΕ
13.05.2016 10:28
Μια στρατηγική συνεργασία μεταξύ δύο ηγετών, αφετηρία της οποίας αποτελεί η προβολή του Eκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ στους αγώνες των Playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ανακοίνωσαν σε κοινή συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Χαλβατζάκης και ο Πρόεδρος του Ομίλου ΑΚΜΗ, Κων/νος Ροδόπουλος.
Συνεργασία Mediterranean College‬ και Ομίλου Orphee Beinoglou International Forwarders and Logistics‬
22.04.2016 10:33
Μια ακόμη κορυφαία συνεργασία στρατηγικής σημασίας για το 1ο Αγγλόφωνο Ιδιωτικό Κολλέγιο‬ της Ελλάδας. Στο πλαίσιο διεύρυνσης των συνεργασιών με πρωτοπόρες εταιρίες στον κλάδο τους, το Mediterranean College‬, ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Όμιλο Orphee Beinoglou International Forwarders and Logistics, την κορυφαία εταιρεία logistics, μεταφορών, αποθηκεύσεων, μετακομίσεων & διανομών της Ελλάδας. ‬‬‬