Ακόμη μια σημαντική συνεργασία έρχεται να προστεθεί στο ήδη διευρυμένο δίκτυο στρατηγικών συνεργασιών, του Mediterranean Professional Studies.

Την Δευτέρα 31 Αυγούστου ο Πρόεδρος του Mediterranean Professional Studies, Καθηγητής  κ. Σοφοκλής Ξυνής υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με το γνωστό Έλληνα παλαίμαχο διεθνή καλαθοσφαιριστή κ. Νίκο Μπουντούρη, πρόεδρο της NIKOS BOUDOURIS BASKETBALL ACADEMY και του Γ. Σ. Βριλήσσια.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, το Mediterranean Professional Studies και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή παρέχουν υποτροφίες σπουδών ολικής φοίτησης στους αθλητές της Ακαδημίας του Νίκου Μπουντούρη, ενώ παράλληλα δίνουν την ευκαιρία σε όλους τους τελειόφοιτους και απόφοιτους του προγράμματος Sports Management του Mediterranean Professional Studies, να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στις Ακαδημίες του γνωστού Έλληνα καλαθοσφαιριστή.

Παράλληλα, μέσα από την συνεργασία, οι σπουδαστές του Mediterranean Professional Studies και του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν θέση πρακτικής άσκησης τόσο σε διοικητικά όσο και σε αθλητικά πόστα της Ακαδημίας.

Το Mediterranean Professional Studies για μια ακόμη  φορά αποδεικνύει έμπρακτα το γεγονός ότι δίνει την ευκαιρία σε όλους τους φοιτητές και αποφοίτους του να εργαστούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, δίπλα στους καλύτερους και πλέον καταξιωμένους επαγγελματίες της Ελλάδας και όχι μόνο.