Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Στρατηγική συνεργασία του Mediterranean Professional Studies με την Boudouris Basketball Academy και του Γ. Σ. Βριλήσσια

Στρατηγική συνεργασία του Mediterranean Professional Studies με την Boudouris Basketball Academy και του Γ. Σ. Βριλήσσια

Ακόμη μια σημαντική συνεργασία έρχεται να προστεθεί στο ήδη διευρυμένο δίκτυο στρατηγικών συνεργασιών, του Mediterranean Professional Studies.

Την Δευτέρα 31 Αυγούστου ο Πρόεδρος του Mediterranean Professional Studies, Καθηγητής  κ. Σοφοκλής Ξυνής υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με το γνωστό Έλληνα παλαίμαχο διεθνή καλαθοσφαιριστή κ. Νίκο Μπουντούρη, πρόεδρο της NIKOS BOUDOURIS BASKETBALL ACADEMY και του Γ. Σ. Βριλήσσια.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, το Mediterranean Professional Studies και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή παρέχουν υποτροφίες σπουδών ολικής φοίτησης στους αθλητές της Ακαδημίας του Νίκου Μπουντούρη, ενώ παράλληλα δίνουν την ευκαιρία σε όλους τους τελειόφοιτους και απόφοιτους του προγράμματος Sports Management του Mediterranean Professional Studies, να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στις Ακαδημίες του γνωστού Έλληνα καλαθοσφαιριστή.

Παράλληλα, μέσα από την συνεργασία, οι σπουδαστές του Mediterranean Professional Studies και του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν θέση πρακτικής άσκησης τόσο σε διοικητικά όσο και σε αθλητικά πόστα της Ακαδημίας.

Το Mediterranean Professional Studies για μια ακόμη  φορά αποδεικνύει έμπρακτα το γεγονός ότι δίνει την ευκαιρία σε όλους τους φοιτητές και αποφοίτους του να εργαστούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, δίπλα στους καλύτερους και πλέον καταξιωμένους επαγγελματίες της Ελλάδας και όχι μόνο.

Σχετικές ειδήσεις
Συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ με τον ΕΣΑΚΕ
13.05.2016 10:28
Μια στρατηγική συνεργασία μεταξύ δύο ηγετών, αφετηρία της οποίας αποτελεί η προβολή του Eκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ στους αγώνες των Playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ανακοίνωσαν σε κοινή συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Χαλβατζάκης και ο Πρόεδρος του Ομίλου ΑΚΜΗ, Κων/νος Ροδόπουλος.
Συνεργασία Mediterranean College‬ και Ομίλου Orphee Beinoglou International Forwarders and Logistics‬
22.04.2016 10:33
Μια ακόμη κορυφαία συνεργασία στρατηγικής σημασίας για το 1ο Αγγλόφωνο Ιδιωτικό Κολλέγιο‬ της Ελλάδας. Στο πλαίσιο διεύρυνσης των συνεργασιών με πρωτοπόρες εταιρίες στον κλάδο τους, το Mediterranean College‬, ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Όμιλο Orphee Beinoglou International Forwarders and Logistics, την κορυφαία εταιρεία logistics, μεταφορών, αποθηκεύσεων, μετακομίσεων & διανομών της Ελλάδας. ‬‬‬
Συνεργασία του Mediterranean College με την Farantouris Insurance & Financial Advisors
18.01.2016 14:01
Μια ακόμη σημαντική συνεργασία για το 1ο Αγγλόφωνο Κολλέγιο της Ελλάδος είναι γεγονός. Μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη πρόσφατα μεταξύ του Mediterranean College και της εταιρίας Farantouris Insurance & Financial Advisors.
Mediterranean College: Executive Diploma in Business Administration
26.11.2015 14:35
Το Executive Diploma in Business Administration που προσφέρεται από το Mediterranean Professional Studies (το Κ.Δ.Β.Μ.2 του Mediterranean College) είναι ένα πρόγραμμα επαγγελματικής μετεκπαίδευσης που έχει ως στόχο να προσφέρει σε ενεργά ή μελλοντικά στελέχη, στοχευμένες, εφαρμόσιμες γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να ανελιχθούν και να καταλάβουν θέσεις ευθύνης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Εξειδικευμένες και εφαρμόσιμες γνώσεις στο Marketing από το Mediterranean Professional Studies
16.11.2015 15:19
Απόκτησε εξειδικευμένες και εφαρμόσιμες γνώσεις στο Marketing, με την αξιοπιστία του Mediterranean Professional Studies, με το Executive Diploma in Marketing Management.