Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Ακύρωση - The Sound of the City Festival Vol.1 στη Μονή Λαζαριστών

Ακύρωση - The Sound of the City Festival Vol.1 στη Μονή Λαζαριστών

Ένα διαφορετικό όσο και «απαραίτητο» φεστιβάλ διοργανώνει την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, από τις 20:00, το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.  - Το φεστιβάλ ακυρώνεται

Το The Sound of the City δεν είναι άλλο ένα event για την… urban culture, δεν είναι μια ακόμη προσπάθεια εκμετάλλευσης της νεανικής δημιουργικότητας και, πάνω απ’ όλα, δεν είναι μια στημένη από τα πάνω εκδήλωση .

Αυτό το φεστιβάλ δημιουργήθηκε για να φέρει τη φωνή μιας ολόκληρης γενιάς για λίγες ώρες στο προσκήνιο. Μιας γενιάς που έχει τους δικούς τους κώδικες επικοινωνίας, αλλά και τις δικές της απαιτήσεις, πολύ μακριά από τις συνηθισμένες κατηγοριοποιήσεις και πολύ κοντά σε ό,τι πιο αυθεντικό στην έκφραση μπορεί κανείς να βρει…

Σ’ αυτό το φεστιβάλ σημασία δεν έχει το στιλ και η πόζα, αλλά οι στίχοι και η συνέπεια!

Στη σκηνή της Μονής Λαζαριστών θα εμφανιστούν δύο σπουδαία underground hip hop συγκροτήματα, οι «Ψυχοδράμα07» και οι «Στίχοιμα», των οποίων οι στίχοι σημάδεψαν και χαρακτήρισαν μια ολόκληρη γενιά.

Χωρίς να έχουν κανενός είδους προώθηση από τα μίντια, τα δυο συγκροτήματα κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα μεγάλο κοινό που τους ακολουθεί και δημιουργεί καταστάσεις όπως αυτές το προηγούμενο φθινόπωρο στο Gagarin της Αθήνας. Ένα live που θα το ζήσει την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου και η Θεσσαλονίκη!

Δείτε στο παρακάτω link στιγμές απ’ αυτό το ιστορικό live: https://www.youtube.com/watch?v=hHXTOA4tvJY

Ως… πρόλογο στην εμφάνιση αυτών των δύο σπουδαίων hip hop συγκροτημάτων οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν δύο νέους hip hop καλλιτέχνες με διαφορετικές επιρροές , αλλά με την ίδια σπίθα, τον «UnknownArtist» και τον «Erga Omnes».

Ο πρώτος, παρά τη μικρή του ηλικία και μεγαλωμένος με τους στίχους των Stereo Nova, έχει μια ιδιαίτερη φωνή, που εκεί που νομίζεις ότι θα ξεψυχήσει εκρήγνυται, ενώ ο δεύτερος, ένα παιδί του boom bap, εκπροσωπεί Γιάννενα και Θεσσαλονίκη.

Τέσσερις καλλιτέχνες, τέσσερα στιγμιότυπα διαφορετικά μα όλα σήμα κατατεθέν της ίδιας γενιάς, έρχονται στη Θεσσαλονίκη σε μία πραγματική γιορτή της ελευθερίας ζωής και έκφρασης. Όπως κάθε γιορτή θα έπρεπε να είναι…

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών ανακοινώνει ότι το “The Sound of The City Festival Vol. 1”, που ήταν προγραμματισμένο για την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή των συγκροτημάτων “Στίχοιμα” και “Ψυχοδράμα07” και των καλλιτεχνών “UnknownArtist” και “Erga Omnes” δε θα πραγματοποιηθεί για λόγους ανεξάρτητους από τη θέληση των συγκροτημάτων.

Τα εισιτήρια θα επιστρέφονται από το ταμείο της Μονής Λαζαριστών. (Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 10.00 - 14.00 & 18.00 - 22.00). Όσα εισιτήρια έχουν αγοραστεί από το viva.gr με πιστωτική κάρτα, θα επιστραφούν στο λογαριασμό των κατόχων τους.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Σχετικές ειδήσεις
Η Μελίνα Ασλανίδου στη Μονή Λαζαριστών
26.08.2016 15:40
Με μια αγκαλιά τραγούδια θα εμφανισθεί στη Μονή Λαζαριστών την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, στις 21:30, η Μελίνα Ασλανίδου, για να ταξιδέψει το κοινό με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία της.
Οι Μελωδιστές στη Μονή Λαζαριστών
24.08.2016 15:44
Οι Μελωδιστές γιορτάζουν 19 χρόνια μιας μουσικής πορείας με μία συναυλία στη Μονή Λαζαριστών την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016.
#Be One Concert με τις Όλγα Ξανθοπούλου & Σταματία Μολλούδη στη Μονή Λαζαριστών
17.08.2016 13:25
Οι φωνές των ταλαντούχων Όλγας Ξανθοπούλου και Σταματία Μολλούδη ενώνονται σε μια μαγική βραδιά υψηλών αισθήσεων, την Τρίτη 30 Αυγούστου 2016 στα πλαίσια του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2016.
Η Κρινιώ Νικολάου και η Δέσποινα Ολυμπίου στη Μονή Λαζαριστών
30.06.2016 14:33
Μ’ έναν ιδιαίτερο σκοπό έρχονται για μια συναυλία στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών η Κρινιώ Νικολάου και η Δέσποινα Ολυμπίου, την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016, στις 21:30.
Μικρό Φεστιβάλ 2016 στη Μονή Λαζαριστών
23.06.2016 11:44
Το Μικρό Φεστιβάλ επιστρέφει στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών και ετοιμάζεται να υποδεχτεί όχι μόνο τους μικρούς του φίλους, αλλά και όλες και όλους που συγκινούνται και εμπνέονται από την αυθεντικότητα της μουσικής, του θεάτρου και της κούκλας…