Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Dog show, Anadomimeno…

Dog show, Anadomimeno…
Η Θεατρική Εταιρεία Μέρι Αμμών παρουσιάζει στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς Μελίνα Μερκούρη το Dog Show, σε μία αναδομημένη σατιρική παράσταση για τις επίκαιρες καταστάσεις.

Πώς θα γίνετε συγγραφέας και θα τα «κονομήσετε»; Πώς θα λύσετε το πρόβλημα της παιδείας; Πώς θα αποκαταστήσετε τους γέρους σας; Πώς και πού θα βρείτε τους κουκουλοφόρους; Πώς θα ερωτεύεστε κομπιουτερίστικα; Αυτά και άλλα είναι τα ερωτήματα που καλείται να απαντήσει το Dog show…

Οι απαντήσεις έρχονται αυτή τη φορά μέσα από τα νέα επεισόδια και την ανανεωμένη ματιά στην επικαιρότητα του τόπου, μέσα από μία ανεξάντλητη και καταιγιστική πηγή σάτιρας με μια τεράστια ποικιλία από σκάνδαλα, παραδοξότητες και προκλήσεις.

Το «Dog Show» ANADOMIMENO θα γαβγίζει από τις 16 Γενάρη του 2009 στο Δημοτικό θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη» με όλα τα «σκυλιά» του στην πίστα σε μεγάλο κέφι.

Η παραγωγή της παράστασης είναι της Μέρι Αμμών, τα κείμενα και η σκηνοθεσία του Κώστα Γακίδη, τα Video art-Γραφικά του Χρήστου Καλού, η μουσική του Άκη Γεροντάκη, τα κουστούμια του Βαλεντίνο, τα σκηνικά των Γεωργίας Μπούρδα και Κατερίνας Χατζοπούλου, οι χορογραφίες του Βαλεντίνο και η ηχογράφηση και τα ηχητικά εφέ του Άκη Γεροντάκη.

Παίζουν οι Αβραμίδης Κώστας, Βαλεντίνο, Γακίδης Κώστας, Γουσίου Μαρία, Κατέχης Κυριάκος, Κατσούδα Ήρα, Μισχοπούλου Ελένη και Παπαδόπουλος Θόδωρος.

Σχετικές ειδήσεις
Σωτηρία με λένε, για λίγες παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς Μελίνα Μερκούρη
26.09.2016 15:57
Η παράσταση που αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη».
Γκάμπυ (Μείνατε ευαίσθητοι) στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς “Μελίνα Μερκούρη”
20.04.2016 10:44
Με τη δυναμική που της χάρισαν οι πολυπληθείς θεατές της Αθήνας, η "Γκάμπυ" καταφθάνει με "βήμα ταχύ" στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς "Μελίνα Μερκούρη", ανήμερα Πρωτομαγιά (Πάσχα) για να συναντήσει τους Θεσσαλονικείς.
Between, από την ομάδα δ2 στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς “Μελίνα Μερκούρη”
08.04.2016 13:31
Το Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς “Μελίνα Μερκούρη” στη Θεσσαλονίκη φιλοξενεί από τις 20 έως τις 24 Απριλίου 2016, την παράσταση Between, από την ομάδα δ2.
Mall της Στέλλας Παπαδημητρίου στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς
01.02.2016 12:43
Η ομάδα CASUALI ύστερα από μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων στο θέατρο Αυλαία, ανεβάζει το έργο «Mall» της Στέλλας Παπαδημητρίου και σε σκηνοθεσία Στεφανίας Παπαμιχαήλ, στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς – Μελίνα Μερκούρη, στις 12, 13, 14 και 19, 20, 21 Φεβρουαρίου 2016.
Εγώ ο Θουκυδίδης, ένας Αθηναίος στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς
22.10.2015 10:39
Το θέατρο Σφενδόνη, με την Άννα Κοκκίνου και με την υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη για λίγες παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς "Μελίνα Μερκούρη".