Η Θεατρική Εταιρεία Μέρι Αμμών παρουσιάζει στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς Μελίνα Μερκούρη το Dog Show, σε μία αναδομημένη σατιρική παράσταση για τις επίκαιρες καταστάσεις.

Πώς θα γίνετε συγγραφέας και θα τα «κονομήσετε»; Πώς θα λύσετε το πρόβλημα της παιδείας; Πώς θα αποκαταστήσετε τους γέρους σας; Πώς και πού θα βρείτε τους κουκουλοφόρους; Πώς θα ερωτεύεστε κομπιουτερίστικα; Αυτά και άλλα είναι τα ερωτήματα που καλείται να απαντήσει το Dog show…

Οι απαντήσεις έρχονται αυτή τη φορά μέσα από τα νέα επεισόδια και την ανανεωμένη ματιά στην επικαιρότητα του τόπου, μέσα από μία ανεξάντλητη και καταιγιστική πηγή σάτιρας με μια τεράστια ποικιλία από σκάνδαλα, παραδοξότητες και προκλήσεις.

Το «Dog Show» ANADOMIMENO θα γαβγίζει από τις 16 Γενάρη του 2009 στο Δημοτικό θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη» με όλα τα «σκυλιά» του στην πίστα σε μεγάλο κέφι.

Η παραγωγή της παράστασης είναι της Μέρι Αμμών, τα κείμενα και η σκηνοθεσία του Κώστα Γακίδη, τα Video art-Γραφικά του Χρήστου Καλού, η μουσική του Άκη Γεροντάκη, τα κουστούμια του Βαλεντίνο, τα σκηνικά των Γεωργίας Μπούρδα και Κατερίνας Χατζοπούλου, οι χορογραφίες του Βαλεντίνο και η ηχογράφηση και τα ηχητικά εφέ του Άκη Γεροντάκη.

Παίζουν οι Αβραμίδης Κώστας, Βαλεντίνο, Γακίδης Κώστας, Γουσίου Μαρία, Κατέχης Κυριάκος, Κατσούδα Ήρα, Μισχοπούλου Ελένη και Παπαδόπουλος Θόδωρος.