Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Η ομάδα της ODC Ensemble στο Musiktheatertage Festival της Βιέννης

Η ομάδα της ODC Ensemble στο Musiktheatertage Festival της Βιέννης

H oμάδα της Odc Ensemble της Έλλης Παπακωνσταντίνου είναι προσκεκλημένη στο Musiktheatertage Festival της Βιέννης. Επόμενος σταθμός η Neukoellner Όπερα του Βερολίνου.

 

Musiktheatertage Vienna

3 Σεπτεμβρίου, 8.00 μμ

4 Σεπτεμβρίου, 10.00μμ

Neukoellner Oper Berlin

6-7 Νοεμβρίου, 9.00μμ

Εργαστήριο 8 Νοεμβρίου, 10πμ-4μμ

Πρεμιέρα στο Antic Theatre Barcelona - 14 Φεβρουαρίου 2015, 9.00 μμ

 

Οπτικοακουστική performance

Re-volt. Athens.

 

Πώς μπορεί η ανάγκη για αναβάθμιση να επηρεάσει τις ζωές μας σε περιόδους κρίσης?

Τι έχει συμβεί στην Αθήνα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004?

 

Το Re-volt Athens προσκαλεί το κοινό να ζήσει μια χαοτική καθημερινότητα σε κρίση- μια Αθήνα σε απεργίες που αντικατοπτρίζει τα φλεγόμενα θέματα αναβάθμισης. Η ομάδα ODC υποδέχεται τέσσερις προκλητικούς καλλιτέχνες , τη σκηνοθέτιδα Έλλη Παπακωνσταντίνου, την ηθοποιό Ρόζα Προδρόμου, τον συνθέτη/μουσικό Τηλέμαχο Μούσσα και τον visual-artist Παντελή Μάκκα, οι οποίοι συναντιούνται στη σκηνή σε μια υβριδική performance, που μας προκαλεί να επανεξετάσουμε την κλασσική έννοια του black humor, θέτει ερωτήματα και ανατρέπει τις προκαταλήψεις μας σχετικά με την τέχνη και την αναβάθμιση.

 

Οπτικοακουστική performance με ζωντανή μουσική .

Κείμενα παράστασης στην Ελληνική, Αγγλική και Γερμανική γλώσσα.

 

Σύλληψη/Σκηνοθεσία: Έλλη Παπακωνσταντίνου

Κείμενα: Τσιμάρας Τζανάτος και ODC Ensemble

Performer: Ρόζα Προδρόμου

Visuals/installation: Παντελής Μάκκας

Ζωντανή μουσική/ Σχεδιασμός ήχου: Tηλέμαχος Μούσσας

Σχεδιασμός σκιών: Βασίλης Καπέλλας

Σχετικές ειδήσεις
Arc For Dance Festival 2017: Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής
23.12.2016 14:35
Το διεθνές festival Σύχρονου Χορού Arc for Dance Festival διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2008 από την καλλιτεχνική εταιρεία DAN.C.CE Unitiva.
Μήδεια - μέρος 1ο από την OST Ensemble Theatre company στο ΚΕΤ
18.11.2016 10:56
Η OST Ensemble Theatre company παρουσιάζει στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, την παράσταση Μήδεια - μέρος 1ο, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Στάθη Γραφανάκη και ερμηνεία της Βασιλικής Σαραντοπούλου.
Το
18.05.2016 12:20
Η Φένια Αποστόλου συνεχίζει την καλλιτεχνική πορεία της στο εξωτερικό με την ομάδα της Χοροθέατρο Λυδία Λίθος και το «OTHER SIDE» του Dejan Dukovski που θα παρουσιαστεί στις 26 Μαΐου 2016 στο πλαίσιο του TACT International Theatre Festival στο Teatro Stabile Sloveno στην Τεργέστη της Ιταλίας.
Το 3ο SCRATCH Festival έρχεται τον Ιούνιο στον Τεχνοχώρο CARTEL
17.05.2016 10:39
Για 3η συνεχόμενη χρονιά το SCRATCH Festival έρχεται στον Τεχνοχώρο Cartel. Μετά την επιτυχία του πρώτου 1ου και του 2ου Scratch Festival που ανέδειξαν νικητές την ομάδα «Μπλε Ιστορίες» και την ομάδα «Vagabond» αντίστοιχα ο Τεχνοχώρος CARTEL διοργανώνει τον Ιούνιο του 2016 το 3ο Scratch Festival, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες από τον χώρο του θεάτρου και της performance να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν την πρώτη 20λεπτη εκδοχή της έμπνευσής τους. Ο νικητής αναδεικνύεται από το κοινό και κερδίζει τη δυνατότητα να παρουσιάσει 12 ολοκληρωμένες παραστάσεις στον Τεχνοχώρο CARTEL τη νέα σεζόν.
The 5th Music Highway Festival στο Κύτταρο
23.03.2016 15:23
Το Music Highway Festival, το φεστιβάλ – θεσμός για την αγγλόφωνη μουσική σκηνή της χώρας, έρχεται για 5η φορά πάντα σε συνεργασία με τη δημιουργική ομάδα των CReatures.