Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015, στις 23.00΄, στην αυλή του «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης» συναντιέται η αγαπημένη ερμηνεύτρια Αφεντούλα Ραζέλη με τον ξεχωριστό Νίκο Κράλη στο μπουζούκι και το τραγούδι, σε μια αξέχαστη βραδιά με τραγούδια σμυρναίικα, ρεμπέτικα και παλιά λαϊκά. Μαζί τους ο Βασίλης Κλάδης (κιθάρα-τραγούδι). 

Η Αφεντούλα Ραζέλη, με τη ζεστή, χαρακτηριστική φωνή της και με τη θεατρικότητα της ερμηνείας της, έκανε αισθητή την παρουσία της στο τραγούδι από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις της. Από τότε, έχει κρατήσει μια πορεία σταθερά ανοδική και διατηρεί πάντα μια θέση στις καρδιές κοινού και συναδέλφων της. Όπως λέει η ίδια: «επιθυμώ μέσα από το τραγούδι να μεταδώσω στους ακροατές την πολύτιμη αίσθηση του οικείου, της φιλοξενίας, της χαράς, της γιορτής γι αυτό αισθάνομαι σαν να τραγουδώ και να τους υποδέχομαι μέσα στο σαλόνι του σπιτιού μου».

Ο Νίκος Κράλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Είναι ένας από τους κορυφαίους σύγχρονους δεξιοτέχνες του τρίχορδου μπουζουκιού. Η φαντασία του και η γλυκύτητα της «πενιάς» του τον καθιέρωσαν ανάμεσα στους καλύτερους μουσικούς. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως η Δήμητρα Γαλάνη, ο Σωκράτης Μάλαμας, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Μελίνα Κανά και πολλοί άλλοι. Ως συνθέτης έχει να παρουσιάσει αρκετά δικά του τραγούδια.