Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Έκθεση των ars longa vita brevis στην γκαλερί Open C.A.S.E. 303

Έκθεση των ars longa vita brevis στην γκαλερί Open C.A.S.E. 303

Oι εικαστικοί Γιάννης Αντωνακέας, Κατερίνα Δροσσοπούλου, Σοφία Κυριακού, Κρις Ρομπόρα, Κωνσταντίνος Μάντζαρης και Αφροδίτη Παπαδουλή απαρτίζουν την ομάδα ars longa vita brevis. Στην έκθεση που παρουσιάζουν στην γκαλερί OPEN C.A.S.E. 303 στις 8 Οκτωβρίου 2015, βλέπει κανείς το αστικό τοπίο και την σχέση που διαμορφώνεται μ'αυτό, τον άνθρωπο και την φύση που δρα με τρόπο απόλυτο, εξουσιαστικό μα και γοητευτικό απάνω του.

 

Η αινιγματική ατμοσφαιρικότητα απ'τον Γιάννη Αντωνακέα, η εξπρεσσιονιστική πινελλιά της Κατερίνας Δροσσοπούλου, η αμφίσημη μορφή στα έργα της Σοφίας Κυριακού, σκέψεις και αναζητήσεις του εσωτερικού εαυτού με το εξωτερικό περιβάλλον στο έργο της Κρις Ρομπόρα, η γλυκειά μελαγχολία στα τοπία των φωτογραφιών του Κωνσταντίνου Μάντζαρη κι η ζωογόνα αφαίρεση στην ζωγραφική της Αφροδίτης Παπαδουλή είναι στοιχεία που θα ξεχωρίσουν.

 

Η ομάδα ars longa vita brevis έρχεται για να μείνει!

Σχετικές ειδήσεις
FAKE®, έκθεση στη γκαλερί The Pulse
02.12.2016 11:19
Η γκαλερί The Pulse εγκαινιάζει στις 15 Δεκεμβρίου 2016 την έκθεση FAKE®, στην οποία συμμετέχουν ο φωτογράφος Francois L’Hotel, ο αρχιτέκτονας Διονύσης Σοτοβίκη και ο ζωγράφος Κωνσταντίνος Πάτσιος.
Αφιέρωμα στη γενιά καλλιτεχνών του ’60 στη γκαλερί Open C.A.S.E. 303
25.04.2016 12:43
Η γκαλερί Open C.A.S.E. 303 παρουσιάζει την έκθεση «Best of the ‘60s», ένα αφιέρωμα στη γενιά καλλιτεχνών του ’60, με έργα των Βασιλείου, Κανιάρη, Καρά, Κεσσανλή, Μιχαηλίδη, Ζούνη, Παύλου, Πράσινου, Πρέκα, Σόρογκα, Τσίγκου, Φασιανού, Chryssa κ.ά., από ιδιωτικές συλλογές.
Distraction: έκθεση του Κωνσταντίνου Παντζόγλου στη γκαλερί του Black Duck
30.03.2016 11:34
Όταν η εικόνα γίνεται προσωπική υπόθεση, τότε προκύπτει μία έκθεση βγαλμένη μέσα από το instagram. Ο Κωνσταντίνος Παντζόγλου, δημοσιογράφος και παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών -aka kon_pan- παρουσιάζει από τις 5 μέχρι και τις 15 Απριλίου, 25 φωτογραφίες από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στην γκαλερί του Black Duck.
Multiverse: ομαδική έκθεση στη γκαλερί Cube
11.01.2016 13:36
Η Γκαλερί Cube, στο πλαίσιο της εικαστικής πλατφόρμας Fresh Art φιλοξενεί την ομαδική έκθεση “MULTIVERSE” στην οποία συμμετέχουν οι εικαστικοί: Δήμητρα Γούση, Χριστίνα Γούσια, Λούλα Λεβέντη, Ευγενία Λώλη, Κατερίνα Μπότσαρη, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Παναγιώτης Παπαδόπουλος και επιμελούνται η Λιάνα Ζωζά και ο Μάκης Κυριακόπουλος.
19 Εικαστικοί για τον Τσιτσάνη: Ομαδική έκθεση στη Γκαλερί Alma
17.12.2015 12:39
Εικαστικό αφιέρωμα, για τον κορυφαίο Έλληνα λαϊκό συνθέτη, στιχουργό, τραγουδιστή και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Βασίλη Τσιτσάνη, με τίτλο «19 Εικαστικοί για τον Τσιτσάνη», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015, στη γκαλερί alma στα Τρίκαλα, με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Τρικαλινού δημιουργού.