Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Γιώργος Τούρλας & His Friends

Γιώργος Τούρλας & His Friends
Η Αίθουσα Τέχνης Καππάτος, εγκαινιάζει την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου την Εκθεση με τίτλο Γιώργος Τούρλας & His Friends.

Ο εικαστικός καλλιτέχνης Γιώργος Τούρλας προσκλήθηκε να παρουσιάσει τους φίλους του καλλιτέχνες και τα έργα του, σε μια Έκθεση που θέλει να αναζητήσει και να δείξει τα ενδιαφέροντα και τις ενασχολήσεις  σημερινών νέων καλλιτεχνών και συγκεκριμένα ποιές είναι αυτές, πως επικοινωνούν μεταξύ τους  και πως διαμορφώνονται κάποιες συγγενείς εικαστικές έρευνες, εκφράσεις, δράσεις και καλλιτεχνικές παρέες, μέσα και πέρα απο το Ελληνικό Εικαστικό Τοπίο

Συμμετέχουν οι:  Δημήτρης Αντωνίου , Νικόλας Διαμαντίδης, Mike Diana (Αμερική), Ιωάννα Φραγκούλη, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γεωργία Καρύδη, Φίλιππος Καβάκας, Σήφης Λυκάκης, Σπύρος Λίτινας, Χάρης Πανουσόπουλος, Κατερίνα Παπαζήση, Δημήτρης Πρωτοπαπάς, Matthiew Reel (Αμερική), Norihiro Sekitani (Ιαπωνία), Γιώργος Τούρλας, Miruki Tusko (Βέλγιο).

Σχετικές ειδήσεις
Γιώργος Λαζόγκας, Γιώργος Λάππας, Αφροδίτη Λίτη στη γκαλερί Λόλα Νικολάου
01.03.2017 17:21
Η γκαλερί Λόλα Νικολάου εγκαινιάζει την Τρίτη 7 Μαρτίου 2017 έκθεση με έργα του Γιώργου Λαζόγκα, του Γιώργου Λάππα και της Αφροδίτης Λίτη.
Ευθραυστότητα: Έκθεση του Γιώργου Τσεριώνη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών
13.09.2016 11:52
Ο εικαστικός Γιώργος Τσεριώνης, παρουσιάζει το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών, την έκθεσή του με τίτλο “Ευθραυστότητα”, με την υποστήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αχαΐας.
Ο Γιώργος Δρίβας θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 57η Διεθνή Έκθεση Τέχνης της Μπιενάλε Βενετίας
26.08.2016 17:12
Ο καλλιτέχνης Γιώργος Δρίβας θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 57η Διεθνή Έκθεση Τέχνης της Μπιενάλε Βενετίας (13 Μαΐου- 26 Νοεμβρίου 2017) με την εικαστική εγκατάσταση «Εργαστήριο Διλημμάτων» σε επιμέλεια του Ορέστη Ανδρεαδάκη. Την ευθύνη για την υλοποίηση της ελληνικής συμμετοχής θα έχει το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, με την ιδιότητα του Επιτρόπου της εθνικής εκπροσώπησης.
Αρχέγονο/Primordial: έκθεση του Πάρι Ασβεστά στη Μύρινα
25.08.2016 13:25
Ο εικαστικός καλλιτέχνης Πάρις Ασβεστάς παρουσιάζει την έκθεση με τίτλο: «ΑΡΧΕΓΟΝΟ/PRIMORDIAL» στην «ΑΠΟΘΗΚΗ», στο παλιό λιμάνι της Μύρινας.
Άσπρο <=> Μαύρο: Ομαδική έκθεση στην Depôt Art Gallery
30.05.2016 12:35
Η Depôt Art Gallery σας προσκαλεί την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016 στην ομαδική έκθεση των: Γιώργος Ζογγολόπουλος, Όπυ Ζούνη, Κωστής, Νίκος Τρανός, Γιώργος Τσακίρης, Πάνος Χαραλάμπους, Γιώργος Χαρβαλιάς, με τίτλο «Άσπρο <=> Μαύρο».