Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Τα Taratsa Live Sessions επιστρέφουν στο Gazarte: Πρόγραμμα Σεπτεμβρίου

Τα Taratsa Live Sessions επιστρέφουν στο Gazarte: Πρόγραμμα Σεπτεμβρίου

Το Gazarte θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους φίλους του για την αγάπη με την οποία αγκάλιασαν το νέο θεσμό της πόλης, τα Taratsa Live Sessions.

Ανταποκρινόμενοι στην αγάπη αυτή, ικανοποιούμε την επιθυμία σας και ξεκινάμε και πάλι, από την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου με τη μαγική Ειρήνη Σκυλακάκη, και συνεχίζουμε ακάθεκτοι! Θα ακολουθήσει το νέο αστέρι της αγγλόφωνης σκηνής Δημήτρης Σαμόλης στις 6/9, ο αγαπημένος σας ELVIS by George Zervos στις 10/9, ο περίφημος Monsieur Minimal με πλήρες συγκρότημα και νέο δίσκο στις αποσκευές του στις 13/9, οι εκρηκτικοί Kadebostany (και κάθε άλλο σχόλιο περιττεύει!) στις 17/9, οι δυναμίτες New York Gypsy All Stars με νωπές ακόμα τις εντυπώσεις από την τελευταία sold out εμφάνισή τους στις 24/9! Και δεν τελειώνουμε εδώ: ετοιμάζονται κι άλλες εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν σύντομα. Θέλετε μια πρώτη γεύση; The Allergies Frenic, Broken Back, Souljazz Orchestra... και πολλά ακόμη!

Όμως μην ξεχνάτε πως η ταράτσα του Gazarte δεν είναι μόνο μουσική ...

Όλες οι μυρωδιές που στοιχειώνουν τις νυχτερινές καλοκαιρινές μας μνήμες είναι παρούσες: ελιές, ροδιές, μανταρινιές και λεμονιές, αλλά και γλάστρες με λεβάντες, δυόσμους και βασιλικούς, προσφέρουν την δροσιά των αρωμάτων τους στους θαμώνες τις ζεστές νύχτες.

Το νέο μας ανανεωμένο μενού, ήδη το αγαπήσατε: ελαφρά, εύγευστα και ευφάνταστα finger food., κατάλογος ποτών “ψαγμένος”, με πρωταγωνιστές το κρασί και τη μπύρα. Κι επειδή επιδοκιμάσατε τη στροφή μας στα κλασικά cocktails, η πρόταση των bartenders μας περιλαμβάνει πλέον και κάποια  εντελώς δικά μας, μικρά μυστικά που σας καλούν να τα ανακαλύψετε και να τα χαρείτε. Και ποιος θα μιλά μετά για μελαγχολία του Σεπτέμβρη;

To  καλοκαίρι δεν τελειώνει αν δεν το αποφασίσουμε εμείς! Και με τη θέα από την ταράτσα μας, τα τοπία των διακοπών που πέρασαν δεν θα σας λείψουν. Τουλάχιστον, όχι πολύ...

ΑΝΑΛΥΤΙΚΌ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ 3/9: ΕΙΡΗΝΗ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 6/9: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΟΛΗΣ
ΠΕΜΠΤΗ 10/9: ELVIS by GEORGE ZERVOS
ΚΥΡΙΑΚΗ 13/9: MONSIEUR MINIMAL (FULL BAND)
ΠΕΜΠΤΗ 17/9: KADEBOSTANY
ΠΕΜΠΤΗ 24/9:  NEW YORK GIPSY ALL STARS

Σχετικές ειδήσεις
Οι Boogie Belgique live στο Gazarte
24.10.2016 11:04
Oι αγαπημένοι Boogie Belgique, γνωστοί για τα μοναδικά live band shows που προσφέρουν, άνοιξαν με επιτυχία το Bonjour Athens Dance Festival και τον Avener τον Απρίλιο του 2016 και επιστρέφουν τώρα στο GAZARTE με νέο album!
Ακύρωση - Gadjo Dilo live στο Roof Stage του Gazarte
10.10.2016 14:34
Oι Gadjo Dilo... ξαναχτυπούν! Επιστρέφουν για να μας ξεσηκώσουν όπως μόνο εκείνοι ξέρουν... Κάθε τους εμφάνιση στο GAZARTE είναι sold out και μία υπόσχεση για ένα live γεμάτο ρυθμό, χορό και θετική ενέργεια!
Gadjo Dilo live στο Gazarte Roof Stage... ξανά!
19.09.2016 17:19
Oι Gadjo Dilo... ξαναχτυπούν! Επιστρέφουν για να μας ξεσηκώσουν με το ξεχωριστό live τους όπως μόνο εκείνοι ξέρουν... Κάθε τους εμφάνιση στο GAZARTE είναι sold out και μία υπόσχεση για ένα live γεμάτο ρυθμό, χορό και θετική ενέργεια.
Οι Gadjo Dilo επιστρέφουν στο Gazarte
04.07.2016 17:11
Κάθε τους εμφάνιση στο GAZΑRTE είναι sold out αποδεικνύοντας ότι... αυτό το live δεν το χορταίνουμε. Οι μοναδικοί Gadjo Dilo, επιστρέφουν στην πιο μαγική ταράτσα της πόλης για ένα ακόμη live, που αναβιώνει μία άλλη εποχή και θα μας μείνει αξέχαστο!
Οι Nouvelle Vague live στο Gazarte
15.06.2016 17:01
Οι Nouvelle Vague επιστρέφουν στην Αθήνα με πλήρη σύνθεση για ένα live στο Gazarte, την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016.