Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Simos Kokavesis & The Blues Co. live @ Lazy Club

Simos Kokavesis & The Blues Co. live @ Lazy Club

Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί το re-opening για τη σεζόν '15 - '16 με το "βαρύ πυροβολικό" του Lazy Club, μιας και ο Σίμος Κοκαβέσης με την blues "εταιρεία" του αποτελούν το σταθερό act της Πέμπτης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά (οι εμφανίσεις αρχίζουν 10/9).

 

To "μενού" της βραδιάς περιλαμβάνει blues-rock ύμνους, αλλά και originals απ' το "Wild World" album του..

 

Dire Straits, Alvin Lee, Peter Green, Jimmy Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Rory Gallagher, αλλά και αρκετοί άλλοι καλλιτέχνες , "συνθέτουν" το μουσικό ιστό.....

 

ΣΙΜΟΣ ΚΟΚΑΒΕΣΗΣ & BLUES Co.

Κιθάρα-Φωνή: Σίμος Κοκαβέσης

Μπάσο: Άκης Πετρινιώτης

Ντραμς: Μάνος Κουτσάκης

Σχετικές ειδήσεις
Denise King και Gas Blus Band live στο Half Note
22.02.2017 14:52
Μια μεγάλη φωνή της jazz, η πολυτάλαντη Denise King, που βαδίζει στα χνάρια της Sarah Vaughan, τραγουδάει τα blues μαζί με την σπουδαία μπάντα Gas Blues Band στις πρώτες της εμφανίσεις στην Ελλάδα. Για τέσσερις μόνο βραδιές, από Παρασκευή 3 έως Δευτέρα 6 Μαρτίου, θα την απολαύσουμε στη σκηνή του Half Note Jazz Club να βάζει γκάζια στην blues διάθεση μας!
Οι Mississippi Heat live στο Half Note
30.09.2016 13:08
Ένα σύγχρονο blues συγκρότημα που αναβιώνει πιστά τον vintage ήχο του κλασικού Chicago Blues των 50’s. Με τραγούδι, φυσαρμόνικα, ηλεκτρική κιθάρα και όλο το πάθος που χαρακτηρίζει τους γνήσιους blues performers.
Οι Blues Cargo live στο Lazy Club
07.07.2016 14:45
Το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016, έρχεται ακόμα μία αξέχαστη βραδιά με τους BLUES CARGO, την πιο αυθεντική Chicago Blues Band της Ελληνικής σκηνής, στο Lazy Club.
Το Blues for Peace στην Ελλάδα
10.05.2016 14:56
Το Blues Hall of Fame, Athens Greece, σε συνεργασία με την High Voltage Productions, θα διοργανώσει το διεθνή project ‘BLUES FOR PEACE’ που βασίστηκε στην ιδέα του Michael Packer (New York Blues Hall of Fame) και θα πραγματοποιηθεί συγχρόνως σε όλο τον κόσμο (Spain, France, USA, Iran, Italy, Ukraine, Mexico, Israel, Australia κ.ά.).
Οι Blues Cargo live στο Oρφέας Café
27.04.2016 13:02
Μία blues βραδιά έρχεται στο Oρφέας Café το Σάββατο 7 Μαΐου 2016 με τους BLUES CARGO, την πιο αυθεντική Chicago Blues Band της Αθηναϊκής σκηνής, με Chicago-Funky-Soul-Blues Standards αλλά και δικές τους συνθέσεις.