Την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, η Ηρώ Σαΐα έρχεται για πρώτη φορά στον υπέροχο χώρο του Fragma Café στο φράγμα της λίμνης του Μαραθώνα.

Μετά από έναν χειμώνα γεμάτο συναυλίες και ένα επίσης πλούσιο καλοκαίρι, καλωσορίζει το φθινόπωρο με ένα μοναδικό live και αγαπημένα τραγούδια από τις μουσικές της συναντήσεις. Από τα πρώτα χρόνια της στη Σπείρα-Σπείρα, αλλά και τις συνεργασίες της με τον Νίκο Μαμαγκάκη, τον Ορφέα Περίδη, τον Λουκιανό Κηλαηδόνη, τον Σταμάτη Κραουνάκη, τον Σταύρο Ξαρχάκο, μέχρι και τους νεότερους συνεργάτες της Άρη Βλάχο και Νεοκλή Νεοφυτίδη, στην πρόσφατη δισκογραφική της δουλειά «Λευκό Χαρτί», η Ηρώ Σαΐα θα μας ταξιδέψει μέσα από τραγούδια που «έγραψαν» στο χρόνο και άλλα που διαμόρφωσαν τη ξεχωριστή μουσική της προσωπικότητα, δίνοντας το στίγμα για την Ηρώ Σαΐα του σήμερα.

Μαζί της επί σκηνής, ο επί χρόνια συνεργάτης της και ένας από τους δύο συνθέτες του άλμπουμ «Λευκό Χαρτί», Νεοκλής Νεοφυτίδης (πιάνο – φωνή).

Την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου στο Fragma Café, θα ταξιδέψουμε μελωδικά με την Ηρώ Σαΐα, υποδεχόμενοι το φθινόπωρο μέσα από τα τραγούδια.

Ηρώ Σαΐα official websit: http://www.irosaia.com