Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Η Ηρώ Σαΐα για μία συναυλία στο Fragma Café

Η Ηρώ Σαΐα για μία συναυλία στο Fragma Café

Την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, η Ηρώ Σαΐα έρχεται για πρώτη φορά στον υπέροχο χώρο του Fragma Café στο φράγμα της λίμνης του Μαραθώνα.

Μετά από έναν χειμώνα γεμάτο συναυλίες και ένα επίσης πλούσιο καλοκαίρι, καλωσορίζει το φθινόπωρο με ένα μοναδικό live και αγαπημένα τραγούδια από τις μουσικές της συναντήσεις. Από τα πρώτα χρόνια της στη Σπείρα-Σπείρα, αλλά και τις συνεργασίες της με τον Νίκο Μαμαγκάκη, τον Ορφέα Περίδη, τον Λουκιανό Κηλαηδόνη, τον Σταμάτη Κραουνάκη, τον Σταύρο Ξαρχάκο, μέχρι και τους νεότερους συνεργάτες της Άρη Βλάχο και Νεοκλή Νεοφυτίδη, στην πρόσφατη δισκογραφική της δουλειά «Λευκό Χαρτί», η Ηρώ Σαΐα θα μας ταξιδέψει μέσα από τραγούδια που «έγραψαν» στο χρόνο και άλλα που διαμόρφωσαν τη ξεχωριστή μουσική της προσωπικότητα, δίνοντας το στίγμα για την Ηρώ Σαΐα του σήμερα.

Μαζί της επί σκηνής, ο επί χρόνια συνεργάτης της και ένας από τους δύο συνθέτες του άλμπουμ «Λευκό Χαρτί», Νεοκλής Νεοφυτίδης (πιάνο - φωνή).

Την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου στο Fragma Café, θα ταξιδέψουμε μελωδικά με την Ηρώ Σαΐα, υποδεχόμενοι το φθινόπωρο μέσα από τα τραγούδια.

Ηρώ Σαΐα official websit: http://www.irosaia.com

Σχετικές ειδήσεις
Τα 5 Στοιχεία, με την Άννα Μπουρμά στο Φεστιβάλ Μαραθώνα 2016
30.08.2016 13:21
Η μουσικοθεματική παράσταση «Τα 5 στοιχεία», βασισμένη στη θεωρία των πέντε θεμελιακών στοιχείων κατά τον αρχαίο Έλληνα φιλόσοφο Ησίοδο (φωτιά, αέρας, νερό, γη και ..........), μετά από τα συνεχόμενα sold out την Άνοιξη 2016, ανεβαίνει για πρώτη φορά εκτός πόλης στο Φεστιβάλ Μαραθώνα, την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, στο υπέροχο λιμανάκι Μάτι της Νέας Μάκρης (Ναυτικός Όμιλος Μάτι).
Η Μαρία Κοτρότσου live στο café του Νομισματικού Μουσείου
26.08.2016 11:25
Η Μαρία Κοτρότσου θα εμφανιστεί την Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016 για μία συναυλία στο café του Νομισματικού Μουσείου.
Σταύρος Ξαρχάκος - Ηρώ Σαϊα: Νέα διασκευή στο τραγούδι «Δεν έχει αρχή»
14.07.2016 12:44
Ακούστε την ολοκαίνουργια διασκευή στο τραγούδι ''Δεν έχει αρχή '' που τραγουδάει η Ηρώ Σαΐα με τον Σταύρο Ξαρχάκο.
Η Belice live στο café του Νομισματικού Μουσείου
18.05.2016 13:40
Η τραγουδοποιός Belice, με την εκφραστική, λυρικών αποχρώσεων και αέρινη φωνή της έρχεται την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 στο café του Νομισματικού Μουσείου να μας ταξιδέψει μαζί με τρείς εξαιρετικούς μουσικούς.
Νύχτες Καλοκαιριού: Η Ηρώ Σαΐα ζωντανά στο Polis Art cafe
04.05.2016 11:52
Η Ηρώ Σαΐα ξεκινάει την καλοκαιρινή σεζόν στις 16 Μαΐου 2016 με μια σειρά εμφανίσεων στον εξωτερικό χώρο του Polis Art cafe.