O Πινόκιο, η Κοκκινοσκουφίτσα, η Εσμεράλδα, ο Αλαντίν, η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα, ο Πίτερ Παν δίνουν ραντεβού στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015 στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη.

Οι αγαπημένοι ήρωες των παραμυθιών θα προσπαθήσουν να βρουν ένα μεγάλο θησαυρό και μ’ αυτόν να εκπληρώσουν τα όνειρά τους: Να σταματήσουν τους πολέμους, να προστατεύσουν τα ζώα και να κάνουν τη γη μας καταπράσινη. Παρά τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν από τον Κάπτεν Χουκ και τη Κακιά Μάγισσα φτάνουν στο στόχο τους και ανακαλύπτουν ότι ο Μεγαλύτερος Θησαυρός του Κόσμου είναι τα παιδιά.

Μέσα από τη δράση και τις διάφορες κωμικές καταστάσεις, τη μουσική και τα τραγούδια «Ο Μαγικός Κόσμος της Παραμυθούπολης» του θεάτρου «Τεχνόραση», αναδεικνύει όλη εκείνη την ομορφιά των αισθημάτων που γεννάει ένα παραμύθι.

Ταυτότητα παράστασης

ΣΚΗΝΙΚΑ: Ελένη Ζελίνου

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Ελπινίκη Λαμπρινού 

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ: Νίκος Λαμπρόπουλος

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ: Γιώργος Γαβρόπουλος

ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ : Ζωή Φώκα

ΗΧΟΣ/ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Γιώργος Ζελίνης

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιώργος Γρηγοριάδης

Παίζουν οι ηθοποιοί: Θανάσης Λιούνης, Σοφιάννα Γρηγοριάδου, Τζούλια Σπυροπούλου, Ιωάννα Προσμίτη, Ιωάννης Σιγάλας, Ιωάννα Σουλιώτη, Κρυσταλλία Καννάκη.