Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Δεν μπορώ να μείνω μόνη μου

Δεν μπορώ να μείνω μόνη μου
Για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Κιβωτός, δια χειρός Δήμητρας Παπαδοπούλου, η κωμωδία-θρίλερ Δεν  μπορώ να μείνω μόνη μου. Θόρυβοι, φωνές, πνεύματα και απίθανοι πρωταγωνιστές σε ένα σπίτι στοιχειωμένο…

Μια ιδιοκτήτρια με ινδικές επιρροές κολλημένη με το φενγκ σούι, μια οικιακή βοηθός με καταγωγή από το χωριό του κόμη Δράκουλα, ένας συγγραφέας βιβλίων τρόμου, ένας ροκάς, ένας Κρητικός σύντεκνος βρίσκονται μαζί στο ίδιο μέρος.

Πώς θα καταφέρουν να επικοινωνήσουν όλες αυτές οι απίθανες προσωπικότητες;
Και πώς θα επικοινωνήσουν με τα πνεύματα που κυκλοφορούν γύρω τους;

Μια κωμωδία με απίθανες καταστάσεις για την τρέλα της εποχής, τις εμμονές και τις ιδιοτροπίες των ανθρώπων, τη σύγχυση και τα απρόβλεπτα της καθημερινότητας.

Πρωταγωνιστούν: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Mάριος Αθανασίου , Κώστας Ανταλόπουλος, Κώστας Αποστολάκης, Ελένη Καρακάση, Κατερίνα Νικολοπούλου, Γιάννης Στεφόπουλος, Δημήτρης Τσέλιος.

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης

Σχετικές ειδήσεις
Το φαινόμενο του θερμοκηπίου, της Δήμητρας Στάικου στο Studio Μαυρομιχάλη
08.12.2016 17:27
«Η Δήμητρα Στάικου, αν και μόνο 24 χρονών, φαίνεται να έχει αυτήν την επίγνωση του τραγικού. Μεγαλώνοντας θα αποχτήσει και τη βαθιά του γνώση […] Μέχρι τότε ας είμαστε μαζί της», έγραφε ο συγγραφέας Βασίλης Κατσικονούρης συστήνοντας τη Δήμητρα στο κοινό, στο πρώτο της έργο «Παιχνίδια ή ένα φερμουάρ που έχει κολλήσει» που παρουσιάστηκε την περασμένη θεατρική σεζόν.
Πού είναι η μάνα σου μωρή, της Δήμητρας Πέτρουλα, για 2η χρονιά στον Πολυχώρο VAULT
29.09.2016 12:38
Μετά την πετυχημένη περιοδεία ανά την Ελλάδα και τις sold out παραστάσεις στο VAULT, η παράσταση «Πού είναι η μάνα σου μωρή» της Δήμητρας Πέτρουλα, με την Βέρα Κρούσκα, σε σκηνοθεσία – μουσική επιμέλεια Ενκε Φεζολλάρι, και σε θεατρική διασκευή Σοφίας Αδαμίδου, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά την πετυχημένη πορεία της στον Πολυχώρο VAULT.
Μόνος με τον Άμλετ, με τον Αιμίλιο Χειλάκη στο Θέατρο Κιβωτός
21.04.2016 10:30

Η αρτivities παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Μόνος με τον Άμλετ» για 12 μόνο παραστάσεις στο θέατρο Κιβωτός.
Γκάμπυ (Μείνατε ευαίσθητοι) στο Θέατρο Κιβωτός
12.02.2016 13:30
Η παράσταση «Γκάμπυ», μετά τον πρώτο επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων στο Νέο Θέατρο Βασιλάκου, μετακομίζει από τις 15 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Κιβωτός για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.
Ταρτούφος ή Οι Απατεώνες στο Θέατρο Κιβωτός
04.01.2016 10:28
Το θέατρο «Κιβωτός» παρουσιάζει από τις 12 Φλεβάρη και για 30 μόνο παραστάσεις την σκοτεινή κωμωδία του Μολιέρου “Ταρτούφος ή Οι απατεώνες’’, σε διασκευή και σκηνοθεσία των Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια.