Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Ποτέ δε σε ξεχνώ, του Κώστα Κουτσολέλου στο Μπαγκλαντές

Ποτέ δε σε ξεχνώ, του Κώστα Κουτσολέλου στο Μπαγκλαντές

Το Μπαγκλαντές παρουσιάζει από τις 21 Σεπτεμβρίου 2015 τη παράσταση του Κώστα Κουτσολέλου με τίτλο «Ποτέ δεν σε ξεχνώ».

 

κάθε μέρα, αυτό, αυτό, αυτό εδώ, αυτό το… ποια είναι η λέξη;

 

Το ''ποτέ δεν σε ξεχνώ'' δεν είναι μια σπουδαία παράσταση. Είναι ένα μικρό προσωπικό τραγούδι. Για την εμμονή. Για την εμμονή κάθε μέρα, κάθε μέρα. Και φυσικά για το θέατρο. Μια περφόρμανς για έναν ηθοποιό και έναν χώρο, με τις ατέλειές τους.

 

Η παράσταση βασίζεται στο τελευταίο ποίημα του Σ. Μπέκετ''Ποια είναι η λέξη;''.

 

Ιδέα – Σκηνοθεσία – Ερμηνεία :  Κώστας Κουτσολέλος

Βοηθός σκηνοθέτη :   Βάσω Καμαράτου

Σκηνικά – Φωτισμοί :  Μπαγκλαντές

Σχετικές ειδήσεις
Η Μεγάλη Χίμαιρα, του Μ. Καραγάτση: 3ος χρόνος στο Θέατρο Πορεία
29.09.2016 10:51
Η Μεγάλη Χίμαιρα του Μ. Καραγάτση, η βραβευμένη παράσταση σε σκηνοθεσία Δ. Τάρλοου, που μέτρησε 250 παραστάσεις και 60.000 θεατές και δεν έπαψε ποτέ να είναι sold-out τα τελευταία δύο χρόνια, επανέρχεται για 3η συνεχόμενη χρονιά στο Θέατρο Πορεία από τις 28 Σεπτεμβρίου με την ίδια διανομή δίνοντας την ευκαιρία στους χιλιάδες θεατές που δεν μπόρεσαν να την δουν, να εξασφαλίσουν μια θέση για την παράσταση.
Σίσυφος, του Κώστα Παπαγεωργίου στο Κηποθέατρο Παπάγου
09.09.2016 15:59
Ο «ΣΙΣΥΦΟΣ» του Κώστα Παπαγεωργίου, σε σκηνοθεσία Ακίνδυνου Γκίκα, θα παρουσιαστεί τη Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 στο Κηποθέατρο Παπάγου στα πλαίσια του 22ου Φεστιβάλ Δήμου Παπάγου – Χολαργού.
Σίσυφος, του Κώστα Παπαγεωργίου σε περιοδεία
23.08.2016 17:24
Η παράσταση «Σίσυφος», που βασίζεται στο ομώνυμο έργο του γνωστού ηθοποιού και stand up comedian Κώστα Παπαγεωργίου, είναι μια θεατρική κωμωδία Αριστοφανικού τύπου, η οποία παντρεύει τον αρχαίο κλασικό μύθο του Σίσυφου με πολλά από τα σύγχρονα στοιχεία μιας Ελλάδας αν μη τι άλλο… χρεοκοπημένης...
Η Μεγάλη Χίμαιρα για 3η χρονιά στο Θέατρο Πορεία
22.06.2016 15:33
Η Μεγάλη Χίμαιρα του Μ. Καραγάτση, η βραβευμένη παράσταση σε σκηνοθεσία Δ. Τάρλοου, που μέτρησε 250 παραστάσεις και 60.000 θεατές και δεν έπαψε ποτέ να είναι sold-out τα τελευταία δύο χρόνια, επανέρχεται για 3η συνεχόμενη χρονιά στο Θέατρο Πορεία από τις 28 Σεπτεμβρίου με την ίδια διανομή δίνοντας την ευκαιρία στους χιλιάδες θεατές που δεν μπόρεσαν να την δουν, να εξασφαλίσουν μια θέση για την παράσταση. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει.
Σταματία, το γένος Αργυροπούλου, του Κώστα Σωτηρίου σε καλοκαιρινή περιοδεία
01.06.2016 12:33
Το Θέατρο του Νέου Κόσμου παρουσιάζει φέτος το καλοκαίρι την παράσταση Σταματία, το γένος Αργυροπούλου του Κώστα Σωτηρίου σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, με την Ελένη Ουζουνίδου.