Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Το 8ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Θεάτρου Δήμων Αττικής κάνει στάση στο Κηποθέατρο Νίκαιας

Το 8ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Θεάτρου Δήμων Αττικής κάνει στάση στο Κηποθέατρο Νίκαιας

Το 8ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής θα φιλοξενήσει το Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας απο τις 29 Αυγούστου έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2015.

Οι παραστάσεις του Διαδημοτικού Φεστιβάλ έχουν φιλοξενηθεί σε έξι Δήμους της Αττικής, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα για τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες του Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη.

Η Συντονιστική Επιτροπή του Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου επισημαίνει: «Οι διαφόρων ειδών κρίσεις φαίνεται να τροφοδοτούν πνευματικά κάπιους ανθρώπους, να τους οπλίζουν με πείσμα και επιμονή, να τους ωθούν να εκφραστούν μέσα απο την Τέχνη. Από τη μεριά μας θα διεκδικούμε πάντα τα λίγα που θέλει το Θέατρο  για να δημιουργηθεί , ελπίζοντας ότι δε θα έχουμε την κατάληξη του γαϊδαράκου που μόλις έμαθε να μην τρώει, πέθανε. Έχουμε λοιπόν φέτος, πάνω από 80 παραστάσεις απο τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο, με δωρεάν είσοδο για τους δημότες, και το βασικότερο, με θέατρο υψηλής αισθητικής και ειλικρινούς κατάθεσης ψυχής».

Σχετικές ειδήσεις
9o Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας
08.02.2017 16:17
Η γιορτή του Ερασιτεχνικού θεάτρου και του Πατρινού Καρναβαλιού γίνεται φέτος στη σκηνή του κινηματοθεάτρου «Πάνθεον». Ερασιτέχνες απ’ όλη τη χώρα σατιρίζουν την καθημερινότητα μας, προσφέροντας ατελεύτητο γέλιο.
2ο Φεστιβάλ Ελληνικού Θεάτρου Ελβετίας
27.09.2016 12:22
Το φθινόπωρο ξεκίνησε και το ΔΣ της Ελληνικής Κοινότητας Ζυρίχης το υποδέχεται με μια μεγάλη γιορτή για το θέατρο. Το 2ο Φεστιβάλ Ελληνικού Θεάτρου Ελβετίας είναι γεγονός!
Το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Animation για μία ημέρα στη Στέγη
14.09.2016 10:55
Το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Animation + Αγορά, λίγο πριν σαλπάρει για τη μοναδική Σύρο, κάνει μια στάση στην Αθήνα για μια προ-φεστιβαλική εκδήλωση ανοιχτή στο κοινό.
FullColor Φεστιβάλ III στο Κατράκειο
23.05.2016 12:08
Το FullColor Φεστιβάλ III θα υποδεχθεί τους φίλους των χρωμάτων και των ήχων την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 στο Κατράκειο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ Ι. Ρέντη.
Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης
16.05.2016 10:32

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, με στόχο την ανάδειξη και την προβολή του έργου των ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων της πόλης και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, προτείνει Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου με τίτλο «Θεατρικοί διάλογοι – Θέατρο για όλους».