Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Η Μπέσσυ Αργυράκη στο Χυτήριο Theater & Art Café

Η Μπέσσυ Αργυράκη στο Χυτήριο Theater & Art Café

Με υπερηφάνεια το Χυτήριο Theater & Art Cafe φιλοξενεί την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015, την ιέρεια της ποπ Μπέσσυ Αργυράκη.

 

Η Μπέσσυ Αργυράκη γεννήθηκε κάτω από ένα τυχερό αστέρι. Γεμάτη ζωή, χαμόγελο, μεγάλη καρδιά και μια φωνή που δεν σταματάει πουθενά έχει καταφέρει, δεκαετίες τώρα, να κρατά μια καλή θέση στην καρδιά όσων την γνωρίζουν.

 

Μας ταξιδεύει, εκτός από τις δικές της επιτυχίες και σε άλλες, απρόβλεπτες επιλογές. Από Barbara Streisand μέχρι Bette Midler και από Shirley Bassey μέχρι Dolly Parton. Μας θυμίζει τραγούδια από όλο τον κόσμο σε πέντε γλώσσες με μοναδικό, αισθησιακό, τελικά δικό της ιδιαίτερο τρόπο. Η αιώνια έφηβη, η τραγουδίστρια της χαράς αλλά και της ποιότητας μόνο για μια βραδιά στο Χυτήριο.

 

Πολλοί φίλοι θα την τιμήσουν και θα μας χαρίσουν τις επιτυχίες τους. Πασχάλης, Δάκης, Κώστας Μπίγαλης, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, οι Newmark και άλλοι εκλεκτοί συνάδελφοι θα είναι δίπλα της.

 

Πλήκτρα-Φωνή: Γιώργος Τσοκάνης & Μαρία Τσοκάνη

Κιθάρα: Θωμάς Καραμαζάκης.

Σχετικές ειδήσεις
Αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή στο Θέατρο Χυτήριο
09.01.2017 16:01
Ο νέος ερμηνευτής Πάνος Μπλέτζας την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, στο Θέατρο Χυτήριο, θα κάνει ένα μεγάλο αφιέρωμα στο μοναδικό μουσικοσυνθέτη Σταύρο Κουγιουμτζή.
Ο Skarra Mucci για μια εμφάνιση στο Χυτήριο
16.11.2016 11:42
Ο Skarra Mucci έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στο Χυτήριο και μάλιστα με ολοκαίνουργιο album με τίτλο ‘’Dancehall President’’.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη στο Royal Theater στην Πάτρα
19.08.2016 14:23
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη παρουσιάζουν την παράσταση Σήκω ψυχή μου, δώσε ρεύμα, στο Royal Theater στην Πάτρα, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016.
Το Ρόδο Αμάραντο των Ι. και Α. Σπανομάρκου επιστρέφει στο Χυτήριο
19.04.2016 16:34

Η επιτυχημένη έντεχνη παράσταση των αδελφών Σπανομάρκου, Ρόδο Αμάραντο, επιστρέφει για μια μοναδική βραδιά την Μ. Δευτέρα 25 Απριλίου 2016 στο Θέατρο Χυτήριο!
Ο Γιώργης Χριστοδούλου live στο Χυτήριο
23.02.2016 09:58
Ο Γιώργης Χριστοδούλου έρχεται στο θέατρο Χυτήριο σε συνεργασία με το Friends Live Stage, για να παρουσιάσει το νέο του μουσικό project με τίτλο "Καντάδα" που ενθουσίασε το κοινό σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και κυκλοφόρησε πρόσφατα σε cd.