Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

SEE - I: The original voice of Thievery Corporation live στο Bolivar Beach Bar

SEE - I: The original voice of Thievery Corporation live στο Bolivar Beach Bar

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου το Bolivar Beach Bar υποδέχεται τους SEE - I, The original voice of Thievery Corporation, για ένα μοναδικό dj set και live pa με φόντο το πιο εξωτικό τοπίο της πόλης.

Η ιστορία ξεκινά με τους δύο αδελφούς, Rootz και Zeebo, οι οποίοι βρήκαν το δρόμο τους από το κολέγιο στη Βόρεια Καρολίνα μέσω της Καραϊβικής για να καταλήξουν στην Washington DC. Εκεί ανέπτυξαν το δημιουργικό και μουσικό τους ταλέντο, καθώς η πρωτεύουσα Washington DC είναι το περισσότερο πολυπολιτισμικό μέρος. Τις δύσκολες μέρες της δεκαετίας του 1980, οι αδελφοί Steele ξεκινούν το έργο που ορίσει το μέλλον τους τους το: See-I.

Γρήγορα καθιερώθηκαν στην αναδυόμενη reggae και τότε ο Eric Hilton ο παραγωγός των Thievery Corporation διέκρινε το ταλέντο τους και αποφάσισε να συμπεριληφθούν σε μελλοντικά του έργα. Εκείνη την περίοδο ο Eric Hilton άνοιγε το "Eighteenth Street Lounge" και την δισκογραφική του εταιρεία όπου έφερε και τους Rootz and Zeebo στο προσκήνιο. Από τα 90's και μετά ηχογραφούν και εμφανίζονται ως μέλη των Thievery Corporation.

Από το 2005 εμφανίζονται κάθε Τετάρτη στο "Eighteenth Street Lounge" όπου και εμφανίζονται με άλλα μέλη των Thievery Corporation, και Chuck Brown band καθώς και άλλους guest μουσικούς.

Η μπάντα SEE - I αναγνωρίζεται ως ένα από τα καλύτερα reggae συγκροτήματα της Αμερικής και αναπτύσσεται σε πανεθνικό φαινόμενο.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Thievery Corporation live στο Fix Factory of Sound Open Air
07.02.2017 10:16
Οι Αμερικανοί Thievery Corporation, ένα από τα δημοφιλέστερα σχήματα της παγκόσμιας downtempo / dub / trip hop / electronica σκηνής, επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη! Το σχήμα των Rob Garza και Eric Hilton θα βρεθεί για μία μοναδική συναυλία την Πέμπτη 15 Ιουνίου στο Fix Factory of Sound Open Air!
Neon Party @ Bolivar Beach Bar
07.09.2016 10:48
Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 το Bolivar Beach Bar πλημμυρίζει με χρώματα!
Closing Party με τον Daddy G @ Bolivar Beach Bar
08.08.2016 14:25
Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, το Bolivar Beach Bar αποχαιρετά το καλοκαίρι και κλείνει τη φετινή σαιζόν με ένα μεγάλο πάρτι και καλεσμένο πίσω από τα decks τον θρυλικό Daddy G των Massive Attack!
Ο κορυφαίος Dj Sasha στο Bolivar Beach Bar
05.07.2016 14:06
Το Bolivar Beach Bar, την Παρασκευή 8 Ioυλίου 2016, υποδέχεται στα decks του το ζωντανό θρύλο της ηλεκτρονικής μουσικής που ακούει στο όνομα Sasha!
Εν Λευκώ 87,7 Summer Party @ Bolivar Beach Bar
25.05.2016 10:49
5 παραγωγοί του En Lefko 87.7 ανεβαίνουν στα dexx του Bolivar Beach Bar, στον πιο καλοκαιρινό προορισμό της πόλης, την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 για ένα Summer Party.