Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Nurse With Wound

Nurse With Wound
Ένα από τα 3 σημαντικότερα σχήματα που γεννήθηκαν ποτέ στην ιστορία της Industrial -Experimental -Dark Ambient μουσκής, μαζί με τους Throbbing Gristle και τους Current 93! Οι Nurse With Wound έρχονται στο Κύτταρο live!

 Οι Nurse With Wound διαγράφουν μια συναρπαστικά μοναχική πορεία από τη δύση της δεκαετίας του ʼ70 έως τις μέρες μας, έχοντας να επιδείξουν μια αχανή δισκογραφία αποτελούμενη από σπουδαία άλμπουμ και πολύτιμα συλλεκτικά αποκτήματα….

Συμπληρώνοντας 30 ολόκληρα χρόνια δράσης, ο Steven Stapleton και η σουρεαλιστική συμμορία του έρχονται για 1η φορά στην Ελλάδα για μία και μοναδική ζωντανή εμφάνιση που αναμένεται να βουτήξει στα άδυτα ενός δίχως όρια σκοτεινού ηχητικού τοπίου… Μια μοναδική, συγκλονιστική συναυλία….

Σχετικές ειδήσεις
Οι Toundra live στο Fuzz Live Music Club
09.02.2017 11:55
Οι Ισπανοί Toundra, ένα από τα καλύτερα instrumental σχήματα της Eυρώπης, έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Η τετραμελής post-rock / experimental μπάντα από τη Μαδρίτη θα βρίσκεται την Πέμπτη 27 Απριλίου στο Fuzz Live Music Club για μία μοναδική συναυλία. To 2017 συμπληρώνουν 10 χρόνια πορείας και το γιορτάζουν με μια πανευρωπαϊκή περιοδεία η οποία ξεκινά από την Αθήνα, σε μια βραδιά που υπόσχονται να μετατρέψουν σε highlight της δικής τους καριέρας και δικής μας χρονιάς!
Οι Mayhem live τον Απρίλιο στο Fuzz Club
01.11.2016 12:40
Οι Mayhem, το κορυφαίο συγκρότημα της Νορβηγικής Black Metal σκηνής, έρχονται στην Αθήνα για ένα μοναδικό show, την Πέμπτη 13 Απριλίου στο Fuzz Live Music Club, όπου θα παίξουν ζωντανά ολόκληρο το εμβληματικό album “De Mysteriis Dom Sathanas”, το οποίο – με όλη την τραγική ιστορία που το συνοδεύει – θεωρείται ως ο σημαντικότερος δίσκος στην ιστορία του ακραίου ήχου.
Οι Ιάπωνες Boris για πρώτη φορά στην Ελλάδα
31.08.2016 17:22
Οι Ιάπωνες Boris, ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα του experimental / κιθαριστικού ήχου παγκοσμίως, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στο Fuzz Live Music Club!
Ο Κώστας Ανδρέου με το Live Ambient ξανά στο Θέατρο Τέχνης
18.04.2016 15:34
Η συναυλία Κώστα Ανδρέου Live Ambient θα παρουσιαστεί ξανά στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν, την Πέμπτη, 21 Απριλίου, στις 21:00.
Live Ambient: Συναυλία του Κώστα Ανδρέου στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν
21.03.2016 14:25
Την Πέμπτη 21 Απριλίου στις 21:00 θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν η συναυλία Live Ambient του Κώστα Ανδρέου.