Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Ζωγραφική με λαδοπαστέλ …

Ζωγραφική με λαδοπαστέλ …
Η γκαλερί cheapart  ανοίγει τις πόρτες της στους φίλους της τέχνης στις 14 Ιανουαρίου με την ατομική έκθεση της Φίονας Μουζακίτη που παρουσιάζει έργα μεγάλων διαστάσεων σε λαδοπαστέλ.

Τα έργα αποτελούν ένα κολλάζ από στοιχεία της φύσης γύρω από την
ανθρώπινη μορφή. Αποκαλύπτουν τον εσωτερικό μας κόσμο. Ψυχικές καταστάσεις όπως ισορροπία, χαρά, στέρηση και εναρμόνιση με τον κόσμο που μας περιβάλλει.

Η ανθρώπινη μορφή κατέχει την κεντρική θέση. Το ανθρώπινο σώμα αποτελεί την πηγή των συναισθημάτων μας. Τα χρώματα δεν είναι πάντα ρεαλιστικά και ο χώρος συμπιέζεται για να αποδώσει μία συγκεκριμένη ψυχική κατάσταση. Τα φυτά και τα αντικείμενα που παρουσιάζονται στα έργα έχουν συμβολική σημασία. Χρώματα και σχήματα της φύσης που μας περιβάλλει συμβολίζουν τις αποχρώσεις των συναισθημάτων μας.

 

 


Σχετικές ειδήσεις
Laura & Lizzie, έκθεση της Σοφίας Στέβη στη γκαλερί The Breeder
12.01.2017 17:06
Η γκαλερί The Breeder παρουσίαζει την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου την πρώτη ατομική έκθεση της Σοφίας Στέβη με την γκαλερί με τίτλο Laura & Lizzie.
The Show Must Go On: Έκθεση στην Can Christina Androulidaki Gallery
10.01.2017 11:32
Στην πρώτη του ατομική έκθεση στην γκαλερί CAN με τίτλο ‘The Show Must Go On’ ο Σωτήρης Πανουσάκης παρουσίαζει μια σειρά από ζωγραφικά έργα μικρών και μεγάλων διαστάσεων που δημιούργησε τα τελευταία 13 χρόνια.
Consanguinity, έκθεση φωτογραφίας της Πόπης Τσουκάτου στη γκαλερί 7
29.12.2016 10:17
Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017 η γκαλερί « 7 » παρουσιάζει την πέμπτη ατομική έκθεση φωτογραφίας της Πόπης Τσουκάτου με τίτλο “ C o n s a n g u i n i t y ”.
Good Buy Human: έκθεση της Carly Mark στη γκαλερί The Breeder
15.06.2016 12:20
Η ατομική έκθεση της Carly Mark «Good Buy Human» που παρουσίαζεται στο δευτερο όροφο της γκαλερί The Breeder, είναι αποτέλεσμα της διαμονής της καλλιτέχνιδας στην Αθήνα, στα πλαίσια του The Breeder Residency Program -που επιμελείται η Σταματία Δημητρακοπούλου- και επικεντρώνεται σε ζωγραφική, γλυπτά, βίντεο και εγκαταστάσεις με σημείο αναφοράς την εμμονή της Carly Mark στην εταιρία ζαχαρωτών Haribo. Πρόκειται για την πρώτη ατομική έκθεση της καλλιτέχνιδος.
Εκλεκτική Κληρονομιά: έκθεση της Δήμητρας Λαζαρίδου στη γκαλερί ΑΔ
29.02.2016 11:36
Την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 στις 20:00 εγκαινιάζεται η πέμπτη ατομική έκθεση της Δήμητρας Λαζαρίδου στην γκαλερί ΑΔ. Η καλλιτέχνις παρουσιάζει έξι φωτογραφίες μεγάλων διαστάσεων από τη σειρά  «Εκλεκτική Κληρονομιά».