Ο Κώστας Λειβαδάς, τραγουδιστής και τραγουδοποιός, φέτος γιορτάζει τη γλυκιά “ενηλικίωση’ του αφού συμπληρώνει “18 χρόνια στο δρόμο”, τόσο στη σκηνή όσο και στη δισκογραφία.
 
Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου θα τα γιορτάσει μαζί μας, στο Άλσος Βεϊκου, με καλεσμένους αγαπημένους ερμηνευτές που μας έχουν χαρίσει υπέροχες μουσικές στιγμές και αναμνήσεις με τα τραγούδια του. Μαζί του οι ξεχωριστές ερμηνεύτριες των τραγουδιών του και αγαπημένες φίλες, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ζωή Παπαδοπούλου, Βίκυ Καρατζόγλου, αλλά και άλλες εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν όσο πλησιάζει η ημερομηνία της παράστασης.
 
Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ενώ στόχος της διοργάνωσης και επιθυμία των καλλιτεχνών είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Γαλατσίου.
 
Αυτή είναι και η πρώτη του “κεντρική” εμφάνιση μετά την επιτυχημένη του παράσταση στην κατάμεστη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη, τον Ιούλιο που μας πέρασε.
 
Και όλα αυτά εν αναμονή της ολοκληρωμένης δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο “18 Χρόνια Δρόμος” που θα περιλαμβάνει τις πιο δυνατές στιγμές της πορείας του και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο από την Feelgood Records.
 
Στην παράσταση θα ακουστούν αγαπημένα τραγούδια από την αρχή της διαδρομής του, όπως το “Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα”, το “Πιάσε Με”, το “Για να σε συναντήσω”, το “Σαν να μην πέρασε μια μέρα” (γραμμένο παρέα με τον Γιώργο Δημητριάδη) έως την πολύ μεγάλη του επιτυχία, το “Η επιμονή σου”, αλλά και το “Εγώ σ’ αγάπησα εδώ”, τα “Παιδιά των Δρόμων”, το “Μοίρα μου Έγινες”, το “Είναι εντάξει μαζί μου”, το “Στων Φίλων τα Σπίτια” και τα καινούρια τραγούδια “Τράβα ρε Μάγκα” που ηχογράφησε μαζί με τη μούσα του, Ελένη Τσαλιγοπούλου, και το ολοκαίνουριο “Βρέχει στην Ίωνος Δραγούμη”, που μοιράζεται με τη Μελίνα Ασλανίδου.