Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015, οι Ζωντανοί Νεκροί, το σχήμα που φέτος συζητήθηκε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο θα βρεθεί στα Ιωάννινα στο Θέατρο Ε.Η.Μ.

Θα απολαύσουμε τους Τάκι Τσάν, Μηδενιστή, Χαρμάνη, Υποχθόνιο και Καταχθόνιο, οι οποίοι μαζί με τον Ηχοκράτορα θα παίξουν ολόκληρη την δισκογραφία των ΖΝ από το 1997 με κομμάτια-σύμβολο στέλνοντας ένα μήνυμα πως η Άγρια Φυλή επέστρεψε. Και σίγουρα τους ξέρεις. Τους έχεις ακούσει. Μπορεί να είσαι fan και να έχεις μεγαλώσει με τα τραγούδια τους, ή μπορεί να είσαι hater και να χλευάζεις τα ψευδώνυμά τους. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα για τους ΖΝ!

Όπως και να ‘χει όμως η είδηση για την επανένωσή τους και η ανακοίνωση για την επερχόμενη κυκλοφορία του Β΄ Τόμου, μάλλον άφησε κανέναν αδιάφορο και οι εμφανίσεις τους είναι sold out!

Με αφορμή λοιπόν την επανένωση των ΖΝ και λίγο πριν την κυκλοφορία του πολυπόθητου Β’ τόμου, θα ανέβουν στη σκηνή θέατρου Ε.Η.Μ. για μια μοναδική live εμφάνιση μαζί με τον Ηχοκράτορα (aka DJ ALX).

Οι Ζωντανοί Νεκροί θα παρουσιάσουν αποσπάσματα από την δισκογραφία τους από το 1997.

Μια συναυλία “ζέσταμα” για την νέα εποχή της μιας και μοναδικής ΖΝ σχολής. Ένα live που θα ξυπνήσει μνήμες και θα βάλει τις βάσεις για τον πολυαναμενόμενο Δεύτερο Τόμο. Ένα live που θα ενώσει τρεις γενιές. Εκείνους που μεγάλωσαν με τον Πρώτο Τόμο, την επόμενη γενιά που μεγάλωσε περιμένοντας τον Δεύτερο Τόμο και τη γενιά που θα μεγαλώσει με αυτόν.

Γιατί……….“Όσο περνάνε οι χρονιές, μοιάζει σαν να’ναι χθες καινούριες ρίμες και προσεγμένες παραγωγές. Δε θα αλλάξουμε ποτέ θα ’μαστε πάντα εδώ Με 100% Hip Hop αληθινό”