Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Ο Παναγιώτης Μάργαρης με την Ελένη Πέτα για μια συναυλία στην Άρτα

Ο Παναγιώτης Μάργαρης με την Ελένη Πέτα για μια συναυλία στην Άρτα

Μια σημαντική μουσική συνάντηση του σπουδαίου δεξιοτέχνη της κιθάρας Παναγιώτη Μάργαρη και της μεγάλης Ελληνίδας ερμηνεύτριας Ελένης Πέτα , παρουσιάζεται την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 στην Άρτα στο Θέατρο Κάστρου.

 

Πέντε χρόνια μετά από το πολύ επιτυχημένο κοινό τους άλμπουμ “DUENDE”, o Παναγιώτης Μάργαρης συναντά ξανά την Ελένη Πέτα επί σκηνής, σε ένα ρεσιτάλ για κιθάρα και φωνή το οποίο πλημμυρίζει από τις αισθήσεις και τα μοναδικά ηχοχρώματα του Παναγιώτη, τα οποία ενώνονται μαγικά με την εσωτερικότητα, το πάθος και το δυναμισμό της φωνής της Ελένης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σόλο κιθαριστικά κομμάτια από το πρόσφατο άλμπουμ του Παναγιώτη Μάργαρη «Με τη μαγεία της κιθάρας», συνθέσεις του, καθώς και διασκευές του σε ιστορικά τραγούδια ξένων ρόκ συγκροτημάτων τα οποία συμπεριέλαβε στην προηγούμενη δισκογραφική του δουλειά «Rock Of My Soul».

 

Ακόμη, θα ακούσουμε τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της Ελένης Πέτα («Αυτό που ξέρω», «Λόγια της σιωπής», «Να μείνεις εδώ» κ.α), καθώς και τραγούδια κλασικών Ελλήνων και ξένων συνθετών.

 

Η μουσική παράσταση «Με τη μαγεία της κιθάρας» θα παρουσιαστεί στην Άρτα, στο Θέατρο Κάστρου, την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου.

Σχετικές ειδήσεις
Nuevo guitar με τον Παναγιώτη Μάργαρη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
03.02.2017 11:39
“Nuevo guitar” είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης που ετοίμασε για το κοινό, ο διεθνούς φήμης βιρτουόζος της κλασικής κιθάρας και συνθέτης Παναγιώτης Μάργαρης, την οποία θα παρουσιάσει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, για 8 Σάββατα, από τις 18 Φεβρουαρίου 2017.
Ο Παναγιώτης Μάργαρης στο Φεστιβάλ Ηλιούπολης
19.08.2016 13:41
Ο κορυφαίος Έλληνας κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης έχοντας στο ενεργητικό του 14 προσωπικούς δίσκους, πολλά μουσικά βραβεία και περισσότερες από 1500 συναυλίες, θα μας ταξιδέψει στους μαγικούς ήχους της κλασικής κιθάρας.
Ο Παναγιώτης Μάργαρης σε καλοκαιρινή περιοδεία
28.06.2016 15:05
Ο κορυφαίος Έλληνας κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης, θα μας ταξιδέψει αυτό το καλοκαίρι στους μαγικούς ήχους της κλασικής κιθάρας.
Συναυλία κιθάρας με τους μαθητές του Παναγιώτη Μάργαρη στον Ιανό
14.06.2016 10:09
Δεκαπέντε ταλαντούχοι νέοι κιθαριστές, μαθητές του κορυφαίου Έλληνα κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη, θα βρεθούν στη σκηνή του IΑΝΟΥ, το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016.
Ο Παναγιώτης Μάργαρης στο Θέατρο Απόλλων
25.04.2016 14:31
Ένα μοναδικό ρεσιτάλ κιθάρας του κορυφαίου Έλληνα κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη, θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Απόλλων στη Σύρο, την Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου 2016 και ώρα έναρξης 21:00.