Μια σημαντική μουσική συνάντηση του σπουδαίου δεξιοτέχνη της κιθάρας Παναγιώτη Μάργαρη και της μεγάλης Ελληνίδας ερμηνεύτριας Ελένης Πέτα, παρουσιάζεται την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 στην Άρτα στο Θέατρο Κάστρου.

Πέντε χρόνια μετά από το πολύ επιτυχημένο κοινό τους άλμπουμ “DUENDE”, o Παναγιώτης Μάργαρης συναντά ξανά την Ελένη Πέτα επί σκηνής, σε ένα ρεσιτάλ για κιθάρα και φωνή το οποίο πλημμυρίζει από τις αισθήσεις και τα μοναδικά ηχοχρώματα του Παναγιώτη, τα οποία ενώνονται μαγικά με την εσωτερικότητα, το πάθος και το δυναμισμό της φωνής της Ελένης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σόλο κιθαριστικά κομμάτια από το πρόσφατο άλμπουμ του Παναγιώτη Μάργαρη «Με τη μαγεία της κιθάρας», συνθέσεις του, καθώς και διασκευές του σε ιστορικά τραγούδια ξένων ρόκ συγκροτημάτων τα οποία συμπεριέλαβε στην προηγούμενη δισκογραφική του δουλειά «Rock Of My Soul».

Ακόμη, θα ακούσουμε τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της Ελένης Πέτα («Αυτό που ξέρω», «Λόγια της σιωπής», «Να μείνεις εδώ» κ.α), καθώς και τραγούδια κλασικών Ελλήνων και ξένων συνθετών.

Η μουσική παράσταση «Με τη μαγεία της κιθάρας» θα παρουσιαστεί στην Άρτα, στο Θέατρο Κάστρου, την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου.