Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

To CU ONSTAGE σε στέλνει στη σκηνή του Reworks Festival!

To CU ONSTAGE σε στέλνει στη σκηνή του Reworks Festival!

Από 18 και έως 20 Σεπτεμβρίου η Θεσσαλονίκη γίνεται και πάλι μουσικό σταυροδρόμι και το CU, για δεύτερη χρονιά, δίνει την ευκαιρία σε νέους, φιλόδοξους μουσικούς, να συμμετέχουν στο Reworks Festival 2015, ένα από τα πιο σημαντικά διεθνή μουσικά φεστιβάλ που διοργανώνεται για 11η συνεχή χρονιά.

Μέσα από το μουσικό διαγωνισμό CU OnStage, ο νικητής θα μοιραστεί τη σκηνή του Reworks Festival με μεγάλα ονόματα από τον χώρο της ηλεκτρονικής αλλά και της ποπ μουσικής σκηνής όπως οι Kadebostany, Dubfire, Tale of Us, Pan-Pot, Art Department, Ellen Allien, Mano Le Tough, Daniel Miller, Nastia, Carlo Lio, Maher Daniel.

Οι ενδιαφερόμενες μπάντες, djs και solo artists που θέλουν να συμμετέχουν στο CU OnStage Reworks Edition, θα πρέπει να υποβάλλουν ένα demo με τη δουλειά τους μέχρι τις 27 Αυγούστου. Αυτή τη φορά δεν θα σχεδιάσουν το δικό τους line up, αλλά θα έχουν την ευκαιρία μοιραστούν την ίδια σκηνή με τα ηχηρά ονόματα του Reworks. Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή που θα επιλέξει τις τρεις καλύτερες, οι οποίες θα αναρτηθούν στις 31 Αυγούστου στο www.vodafonecu.gr/cu-onstage και θα μπουν σε διαδικασία ψηφοφορίας από το κοινό για την ανάδειξη του τελικού νικητή που θα ανέβει στη σκηνή του πιο αναμενόμενου μουσικού φεστιβάλ του Σεπτεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό, υποβολή συμμετοχής & ημερομηνίες των συναυλιών, θα βρείτε στο www.vodafonecu.gr/cu-onstage.

Περισσότερες πληροφορίες για το Reworks Festival θα βρείτε στο http://reworks.gr

Σχετικές ειδήσεις
Reworks 2016: Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για το μεγαλύτερο «Reworks» που είδε η πόλη της Θεσσαλονίκης!
26.09.2016 10:50
Η δωδέκατη έκδοση του Reworks ολοκληρώθηκε, αφήνοντας πίσω της όμορφες αναμνήσεις και πολλές νέες ιδέες για την επόμενη διοργάνωση. Το Reworks για ακόμα μια χρονιά επιβεβαίωσε τη φήμη του ως το καλύτερο φεστιβάλ σύγχρονης μουσικής στην Ελλάδα και ως ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη.
Reworks 2016 στη Θεσσαλονίκη
18.08.2016 11:35
Θεσσαλονίκη, Σεπτέμβρης, Reworks. Τρείς λέξεις με διαφορετική σημασία άρρηκτα πια συνδεδεμένες με μια ακόμη λέξη. Γιορτή!
Reworks 2016: Τον Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη
20.04.2016 15:37
Θεσσαλονίκη, Σεπτέμβρης, Reworks. Τρείς λέξεις με διαφορετική σημασία άρρηκτα πια συνδεδεμένες με μια ακόμη λέξη. Γιορτή!
Rockwave Festival 2016: The Last Shadow Puppets και Dropkick Murphys τα πρώτα μεγάλα ονόματα!
16.02.2016 14:30
To μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της χώρας είναι εδώ! Λάμπει για 21 χρόνια! Rockwave Festival ladies and gentlemen! To Rockwave Festival γιόρτασε το 2015, με τον πλέον εκκωφαντικό και επιτυχημένο τρόπο τα εικοστά του γενέθλια στο TerraVibe.
Το Reworks International Music Festival 2016 έρχεται τον Σεπτέμβρη
28.01.2016 10:04
Το Reworks Festival έρχεται τον Σεπτέμβρη ανανεωμένο και πλαισιωμένο από σπουδαίους καλλιτέχνες για να δώσει και πάλι ρυθμό στη Θεσσαλονίκη, συσπειρώνοντας τους λάτρεις της μοντέρνας μουσικής και της δημιουργίας. Με καταγεγραμμένη μια διαρκή ανοδική πορεία τα προηγούμενα 11 χρόνια και με αξιώσεις που το κάνουν ξεχωριστό για το κοινό του, θα λάβει χώρα από τις 14 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2016, στη Θεσσαλονίκη.