Ο πλανήτης Γη, το ηλικίας 3,5 δις ετών διαστημόπλοιο που όλοι είμαστε επιβάτες, είναι και πατρίδα για 14 εκατομμύρια είδη ζωής.

Εμείς οι άνθρωποι, ένα από αυτά τα είδη, έχουμε εξελιχθεί τα τελευταία 8.5 εκατομμύρια χρόνια σε περίπου 8 δις σε 200 έθνη και κράτη.

Αυτά είναι σε μια πρόταση τα στατιστικά της εξέλιξής μας.

Εξακολουθούμε να εξελισσόμαστε ως πλανήτης, κοινωνία και ανθρώπινο είδος. Στο TEDxAcademy 2015, που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου 2015 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε την ταχύτητα και την κατεύθυνση αυτής της εξέλιξης και πώς αυτή μας επηρεάζει σε κοινωνικό, αλλά και σε ανθρώπινο επίπεδο.

Εξαιρετικοί ομιλητές θα μας πάρουν μαζί τους σε ένα προκλητικό για το μυαλό και την φαντασία ταξίδι, από το διάστημα και τις εκθετικές τεχνολογίες, τα ανθρώπινα δικαιώματα και το design, μέχρι τη δικαιοσύνη, τη δημοκρατία και την ανθρωπιά. Καλωσήρθατε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι από το παρόν στο μέλλον.

Σημείωση:

To TEDx Academy, σε πείσμα της οικονομικής κρίσης, των περιορισμών κεφαλαίων και άλλων εξελίξεων στην οικονομία και την κοινωνία, θα είναι και φέτος εδώ γιατί πιστεύει ότι τα κεφάλαια μπορεί να περιοριστούν, οι ιδέες όμως όχι!

Η διοργάνωση της φετινής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί χάρη στους χορηγούς και τους εθελοντές μας.

Κατανοούμε την περιορισμένη οικονομική δυνατότητα και υιοθετούμε και φέτος ειδικές τιμές εισιτηρίων.

Standard Εισιτήριο” 50 ευρώ που είναι η κανονική τιμή εισιτηρίου για όσους ακόμα μπορούν και θέλουν να ενισχύσουν τη διοργάνωση.

“Μειωμένο Εισιτήριο Ειδικών Συνθηκών” 35 ευρώ για να μην χάσεις το TEDx Academy για λίγα ευρώ. Γιατί στα δύσκολα χρειαζόμαστε δυνατές ιδέες και δυνατότητες. Θα σας ζητηθεί στην είσοδο ανοιχτό μυαλό και αισιοδοξία.

“Εισιτήριο Φοιτητικής Εξέλιξης” 20 Ευρώ για όσους θέλουν να ανακαλύψουν τις προκλήσεις πέρα από τα ακαδημαϊκά έδρανα. Θα πρέπει να έχετε φοιτητική ταυτότητα που θα σας ζητηθεί στην είσοδο.

“Εισιτήριο Ανέργων” 0 ευρώ γιατί το να μην έχεις δουλειά είναι παροδικό, ενώ μια καλή ιδέα σε φέρνει πιο κοντά στην επόμενη ευκαιρία. Το Σεπτέμβριο θα ανακοινώσουμε τη διαδικασία προμήθειας των εισιτηρίων για ανέργους.

Δείτε το τελικό πρόγραμμα εδώ: TEDxAcademy 2015: Τελικό πρόγραμμα