Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Στον μαγικό κόσμο του παιδικού θεάτρου

Στον μαγικό κόσμο του παιδικού θεάτρου
Το θέατρο Φούρνος ξεκίνησε τον νέο κύκλο θεατρικών παραστάσεων στην Παιδική σκηνή του προσφέροντας στους μικρούς του φίλους ποιοτική ψυχαγωγία ...

Δίνοντας μεγάλη σημασία στην πρώτη επαφή του παιδιού με τον κόσμο του Θεάτρου επέλεξε ένα πρόγραμμα όπου συνδυάζεται η θεατρική τέχνη και η διαδραστική επαφή με τους μικρούς θεατές .Με αυτόν τον τρόπο  το παιδί   ζει μέσα στην ιστορία, έρχεται σε επαφή και διάλογο με τους ήρωες, αφήνει την φαντασία του να ταξιδέψει

Οι νέες παραστάσεις είναι :

Μήλα Ζάχαρη Κανέλα

Για παιδιά από2,5 έως 5 ετών
Από 28 Δεκεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 12 το μεσημέρι Παράσταση με δύο ηθοποιούς κούκλες  και ενεργό συμμετοχή των παιδιών

Μια γιαγιά αποφασίζει να φτιάξει μια μηλόπιτα για να την πάει στα εγγονάκια της όμως τι απελπισία διαπιστώνει ότι αντί για μήλα έχει ροδοκόκκινα κεράσια ! Τι να κάνει?  Αποφασίζει να βρει κάποιον που θα αντάλλασσε τα κεράσια της με τα μήλα που ήθελε. Στην πορεία διαπιστώνει ότι αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο. Ξεκινάει  μια διαδρομή  όπου  έρχεται  σε επαφή με διαφορετικούς ήρωες ώσπου να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της και να αποδείξει ότι όταν θέλουμε πολύ κάτι μπορούμε να το καταφέρουμε .

Παίζουν   Ευγενία Μαραγκού  Ματίνα Δημητροπούλου
Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ

Μια Φάρμα για τα Ζώα

Από την θεατρική ομάδα Αστροναύτες
Για παιδιά από 4 έως 9 ετών
Από 27 Δεκεμβρίου κάθε Σάββατο στις 5 και κάθε Τετάρτη στις 5.15
Παράσταση με τρεις ηθοποιούς  κούκλες  συμμετοχή των παιδιών και τα οποία διαμορφώνουν με τις απόψεις τους την εξέλιξη του έργου .

Στη φάρμα των ζώων όλα κυλούν ήρεμα....Έτσι τουλάχιστον πιστεύει ο κύριος Τζόουνς,ο ιδιοκτήτης της. Τα ζώα όμως έχουν άλλη γνώμη: και ονειρεύονται τη μέρα που θα ζουν ελεύθερα και ανενόχλητα....Ένα βράδυ το Όνειρο τους έγινε πραγματικότητα! Να όμως που τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα φαντάστηκαν..Τα ζώα αναγκάζονται να πάρουν αποφάσεις.Πως θα οργανώσουν την καινούργια τους ζωή?

Παίζουν: Δημήτρης Μικιός, Ντίνος Ποντικόπυλος,Αγγελική Τόμπρου
Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ

Υπάρχουν και καλοί Γίγαντες

Για παιδιά από 4 έως 8 ετών
Από 4 Ιανουαρίου και κάθε Κυριακή στις 5 .
Μια σύγχρονη ιστορία όπου συνδυάζονται η αφήγηση με την προηγμένη τεχνολογία, τις κούκλες και απλά αντικείμενα . Μια ηθοποιός παρουσιάζει ένα σύγχρονο παραμύθι με ήρωα ένα μικρό αγόρι , τον Λεωνίδα  και τον κόσμο της φαντασίας του.

Παίζει η Στέβη Φόρτωμα
Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ

Σχετικές ειδήσεις
Sold out η πρεμιέρα και η πρώτη εβδομάδα παραστάσεων του Άμλετ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
11.11.2016 17:10
Πρεμιέρα έκανε την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου ο Άμλετ του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα, στην κατάμεστη από κόσμο κεντρική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.
Το θησείον, ‘ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ υποδέχεται δυναμικά τη θεατρική σεζόν 2016-2017!
05.10.2016 14:19
Το θησείον, ‘ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ, εγκαινιάζει τη νέα θεατρική του σεζόν 2016-2017 παρουσιάζοντας μια ενδιαφέρουσα θεατρική παλέτα, με νέες παραγωγές και επαναλήψεις παραστάσεων που είχαν ιδιαίτερη απήχηση στο θεατρόφιλο κοινό της Αθήνας, δίνοντας χώρο και έμφαση κυρίως σε νέες δημιουργικές δυνάμεις του θεάτρου. Παράλληλα, παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα παραστάσεων παιδικού και εφηβικού περιεχομένου στοχεύοντας όχι μόνο σε ενήλικες, αλλά και στη θεατρική καλλιέργεια και εκπαίδευση του μικρότερου ηλικιακά θεατρόφιλου κοινού.
Η Μαζώχτρα, του Αργύρη Εφταλιώτη στο Θέατρο 104
20.09.2016 11:45
Η «Μαζώχτρα» του Αργύρη Εφταλιώτη αλλάζει θεατρική στέγη και παρουσιάζεται - σε σκηνοθεσία Κώστα Παπακωνσταντίνου- στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου 104, από τις 15 Οκτωβρίου κάθε Σάββατο και Κυριακή, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα καθημερινών πρωινών παραστάσεων-κατόπιν συνεννόησης-για Σχολεία.
Τελευταία Στοιχήματα!: από τους τελειόφοιτους της δραματικής σχολής «δήλος»
04.07.2016 16:32
Με το έργο «Τελευταία Στοιχήματα!» ξεκινά την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 το πρόγραμμα των θεατρικών παραστάσεων των τελειοφοίτων της δραματικής σχολής «δήλος»-Δήμητρα Χατούπη στο χώρο θεατρικών εκδηλώσεων «δήλος».
ΣΜΥΡΝΗ: Μια ιστορία μέσα στην Ιστορία, στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού
01.07.2016 14:01
Το Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού παρουσιάζει την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 την θεατρική παράσταση «ΣΜΥΡΝΗ: Μια ιστορία μέσα στην Ιστορία».