Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Disrupt Startup ScaleUp 2015 - Αναβολή

Disrupt Startup ScaleUp 2015 - Αναβολή

Διεθνείς διαγωνισμοί καινοτομίας, εμπνευσμένες ομιλίες , θεματικά σεμινάρια και masterclasses, speed networking, coaching και mentoring, καλλιτεχνικά δρώμενα, 3D printing και Arduino DIY εργαστήριο και πολλές ακόμα δράσεις γύρω από την επιχειρηματικότητα, την έρευνα και την καινοτομία στο μεγαλύτερο φεστιβάλ για startups στην Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί στη Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων από 1 έως 4 Οκτωβρίου 2015. -Αναβλήθηκε-

 

Το Disrupt Startup ScaleUP δίνει τη δυνατότητα σε νέους και εν δυνάμει επιχειρηματίες να αναπτύξουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια και να ωριμάσουν τις ιδέες τους, δημιουργώντας παράλληλα ευκαιρίες εκπαίδευσης, καθοδήγησης και δικτύωσης με φορείς καινοτομίας, μεγάλες επιχειρήσεις και μέλη της επενδυτικής κοινότητας από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Σκοπός του Disrupt Startup ScaleUp είναι να δημιουργήσει τις βάσεις για ένα δυνατό οικοσύστημα νεοφυούς επιχειρηματικότητας, αναδεικνύοντας την Ελλάδα σε έναν κόμβο καινοτομίας, εξωστρέφειας, επιχειρηματικότητας και επενδύσεων.

Σχετικές ειδήσεις
5ος κύκλος Επιχειρηματικού Επιταχυντή για πρώτη φορά στις Δημιουργικές και Πολιτιστικές Βιομηχανίες
27.07.2016 13:44
Ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων- INNOVATHENS και το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνουν τον 5ο Κύκλο Επιχειρηματικού Επιταχυντή και μια σειρά παράλληλων ενημερωτικών εκδηλώσεων και δράσεων δικτύωσης, για πρώτη φορά στον τομέα «Δημιουργικές και Πολιτιστικές Βιομηχανίες»
Οι πρωτοπόροι της κοινωνικής καινοτομίας: διάλεξη στο Γαλλικό Ινστιτούτο
06.06.2016 16:13
Το Γαλλικό Ινστιτούτο διοργανώνει την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 μία διάλεξη με τίτο "Οι επιχειρηματίες της αλλαγής, πρωτοπόροι της κοινωνικής καινοτομίας" στο πλαίσιο του κύκλου Η νεολαία που καινοτομεί.
Συνάντηση με τους καλλιτέχνες VestAndPage στο Θέατρο της ΑΣΚΤ
18.04.2016 15:45
Την Τρίτη, 19 Απριλίου, στις 11.45, στο Θέατρο της ΑΣΚΤ Αθήνας, το [mind the] G.A.P. - Gathering Around Performance παρουσιάζει σε συνεργασία με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών και με την ΜοΚΕ (Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας AΣΚΤ) μια συνάντηση με τους καλλιτέχνες VestAndPage (Andrea Pagnes, Verena Stenke), οι οποίοι θα μιλήσουν για την εμπειρία τους ως καλλιτέχνες και ως επιμελητές, καθώς θα προβληθεί οπτικό υλικό του έργου τους.
Athens Science Festival 2016: Ένα φεστιβάλ με 31.000 επισκέπτες!
14.04.2016 16:33
Με επιτυχία διοργανώθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το μοναδικό Φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας, Athens Science Festival στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.
Εργαστήρια Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WeDo-Scratch στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου
11.12.2015 13:57
Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων-INNOVATHENS και o Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Επιστήμης, Τεχνολογίας και Μαθηματικών STEM Education επαναλαμβάνουν τον 1ο κύκλο του Εργαστηρίου Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WeDo-Scratch για μαθητές Δ’, Ε’ & Στ΄Δημοτικού και Γυμνασίου, τον Ιανουάριο του 2016.