Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Disrupt Startup ScaleUp 2015 - Αναβολή

Disrupt Startup ScaleUp 2015 - Αναβολή

Διεθνείς διαγωνισμοί καινοτομίας, εμπνευσμένες ομιλίες , θεματικά σεμινάρια και masterclasses, speed networking, coaching και mentoring, καλλιτεχνικά δρώμενα, 3D printing και Arduino DIY εργαστήριο και πολλές ακόμα δράσεις γύρω από την επιχειρηματικότητα, την έρευνα και την καινοτομία στο μεγαλύτερο φεστιβάλ για startups στην Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί στη Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων από 1 έως 4 Οκτωβρίου 2015. -Αναβλήθηκε-

 

Το Disrupt Startup ScaleUP δίνει τη δυνατότητα σε νέους και εν δυνάμει επιχειρηματίες να αναπτύξουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια και να ωριμάσουν τις ιδέες τους, δημιουργώντας παράλληλα ευκαιρίες εκπαίδευσης, καθοδήγησης και δικτύωσης με φορείς καινοτομίας, μεγάλες επιχειρήσεις και μέλη της επενδυτικής κοινότητας από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Σκοπός του Disrupt Startup ScaleUp είναι να δημιουργήσει τις βάσεις για ένα δυνατό οικοσύστημα νεοφυούς επιχειρηματικότητας, αναδεικνύοντας την Ελλάδα σε έναν κόμβο καινοτομίας, εξωστρέφειας, επιχειρηματικότητας και επενδύσεων.

Σχετικές ειδήσεις
Ευγένεια χωρίς ευγενείς 2: Ανοιχτό σεμινάριο στο πλαίσιο του GR80s
14.12.2016 14:41
Το Collège International de Philosophie και η έκθεση GR80s. Η Ελλάδα του Ογδόντα στην Τεχνόπολη διοργανώνουν τον δεύτερο κύκλο του ανοιχτού σεμιναρίου με θέμα Ευγένεια χωρίς ευγενείς (Courtoisie sans cour), στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων-INNOVATHENS.
Forward. From the lab to society: Παρουσίαση της πλατφόρμας στην Τεχνόπολη
08.12.2016 14:37
Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 13.00, το INNOVATHENS, ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, παρουσιάζει το Forward, μια νέα πλατφόρμα που σχεδιάζει, με στόχο τη διάχυση ερευνητικών αποτελεσμάτων φορέων που χρηματοδοτούνται από ευρωπαϊκά προγράμματα.
INNOVATHENS Winter Labs στην Τεχνόπολη
16.11.2016 12:06
Από τις 5 ως τις 19 Δεκεμβρίου 2016, το INNOVATHENS, ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει τα INNOVATHENS Winter Labs, εντατικά bootcamps για ενήλικες.
Ευγένεια χωρίς ευγενείς: ανοιχτό σεμινάριο  στο πλαίσιο της έκθεσης GR80s
08.11.2016 10:41
Το Collège International de Philosophie και η έκθεση GR80s. Η Ελλάδα του Ογδόντα στην Τεχνόπολη διοργανώνουν ανοιχτό σεμινάριο με θέμα Ευγένεια χωρίς ευγενείς (Courtoisie sans cour) σε δύο κύκλους, στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων-INNOVATHENS.
5ος κύκλος Επιχειρηματικού Επιταχυντή για πρώτη φορά στις Δημιουργικές και Πολιτιστικές Βιομηχανίες
27.07.2016 13:44
Ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων- INNOVATHENS και το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνουν τον 5ο Κύκλο Επιχειρηματικού Επιταχυντή και μια σειρά παράλληλων ενημερωτικών εκδηλώσεων και δράσεων δικτύωσης, για πρώτη φορά στον τομέα «Δημιουργικές και Πολιτιστικές Βιομηχανίες»