Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Η Μόρφω Τσαϊρέλη live στο Τρένο στο Ρουφ

Η Μόρφω Τσαϊρέλη live στο Τρένο στο Ρουφ

Η Μόρφω Τσαϊρέλη με τους συνεργάτες της παρουσιάζουν στην Αμαξοστοιχία - Το Τρένο στο Ρουφ, τη μουσική παράσταση «Ο Γύρος του Κόσμου σε 30 τραγούδια» με μουσικές και τραγούδια που άφησαν το στίγμα τους στον χρόνο...

Με ένα μουσικό υπερωκεάνιο βάζουμε πλώρη, με αφετηρία τον Πειραιά, για τα λιμάνια της δυτικής Μεσογείου και του Buenos Aires, κάνοντας στάσεις στη Νέα Υόρκη και τα Βρετανικά νησιά, διασχίζοντας με τρένο τις χώρες της Ευρώπης μέχρι την Κωνσταντινούπολη, με τελικό προορισμό και πάλι την Αθήνα.

Συμμετέχουν οι:
Άλκηστις Ραυτοπούλου: πιάνο και πλήκτρα
Φώτης Μυλωνάς: κιθάρα, μπάσο , πνευστά, μαντολίνο
Δημήτρης Παπαλάμπρου: κιθάρα και μπάσο
Σωκράτης Γανιάρης: κρουστά
Τραγουδά η Mόρφω Τσαϊρέλη

Η Μόρφω Τσαϊρέλη γεννήθηκε στη Γερμανία και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, όπου και σπούδασε. Πήρε τα πρώτα μαθήματα φωνητικής με το Φραγκίσκο Βουτσίνο και την Άννα Διαμαντοπούλου, για να συνεχίσει στο Εθνικό Ωδείο , με τη Στέλλα Χροναίου. Έως τώρα συνεργάστηκε με σημαντικούς έλληνες συνθέτες (Γιώργο Ανδρέου , Ηλία Λιούγκο, Κώστα Καλδάρα, Γιώργο Σταυριανό, Στέλιο Βαμβακάρη, Χρήστο Τσιαμούλη, Ηρακλή Βαβάτσικα), αλλά και με σπουδαίους έλληνες τραγουδιστές (Δημήτρη Μητροπάνο, Ελένη Τσαλιγοπούλου , Κώστα Μακεδόνα, Γιάννη Κότσιρα κ.α.), ενώ έχει επίσης συμπράξει και με τον κιθαριστή και συνθέτη Νότη Μαυρουδή. Εκτός από τις συχνές εμφανίσεις της σε διάφορες μουσικές σκηνές, διατηρεί το duetto "Για φωνή και ακκορντεόν" μαζί με τον ερμηνευτή και συνθέτη Ηρακλή Βαβάτσικα, με τον οποίο συνεργάζεται τόσο σε συναυλίες όσο και σε δισκογραφικές δουλειές. Από το Σεπτέμβριο του 2009 συμπράττει και με το quintetto "Tangarto", σε μουσικές Astor Piazzolla και συνθέσεις tangos. Τέλος συνεργάζεται επίσης με το κουαρτέτο σαξοφώνων “Sax on off”.

Σχετικές ειδήσεις
29.12.2016 13:33
Η Αμαξοστοιχία - Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ υποδέχεται φέτος στα βαγόνια της τον μαγικό κόσμο της όπερας και του κλασικού τραγουδιού παρουσιάζοντας κάθε μήνα μία διαφορετική θεματική μουσική ενότητα με σημαντικούς καλλιτέχνες της λυρικής μας σκηνής.
Dream songs: Μια μουσική απόδραση από το Τρένο στο Ρουφ
30.11.2016 14:30
Μια μουσική απόδραση από την πραγματικότητα προτείνει η Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ στο Θεατρικό Βαγόνι, κάθε Παρασκευή από τις 25 Νοεμβρίου.
Paris - Istanbul για τρίτη χρονιά στο Τρένο στο Ρουφ!
08.11.2016 15:21
Κάθε Παρασκευή για 3η συνεχή χρονιά η sold out μουσική παράσταση Paris-Istanbul μας ταξιδεύει με νέες μουσικές και τραγούδια από τη δεκαετία του ’30 ως και τη δεκαετία του ’70, κάνοντας στάσεις στις πόλεις που διέσχιζε το διάσημο τρένο Orient Express και μας καλεί να γίνουμε συνεπιβάτες σε μια μελωδική διαδρομή στον χρόνο.
Η Καμεράτα πάει με… Τρένο στο Ρουφ
04.11.2016 13:03
Η Καμεράτα-ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής επιβιβάζεται για πρώτη φορά στο Τρένο στο Ρουφ και καλεί τους φίλους της σε μία απολαυστική μουσική αλλά και γευστική διαδρομή
Απ’ το «Μοναστηράκι»… στο Ρουφ: Οι Rebeletiko στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express
07.04.2016 13:31
Οι Rebeletiko επιβιβάζονται στο Τρένο στο Ρουφ τις Τρίτες 12 & 19 Απριλίου 2016 με ήχους και μουσικές που ακούγονται για πρώτη φορά στα βαγόνια της Αμαξοστοιχίας και μας ταξιδεύουν απευθείας στην καρδιά της ανατολικής μας παράδοσης.