“Δεν ρωτώ τι θέλει ο κόσμος. Ρωτώ τι είναι αυτό που ζωντανεύει εμένα και το κάνω. Γιατί αυτό που θέλει ο κόσμος είναι ζωντανούς ανθρώπους”. Μ’ αυτό το σκεπτικό διοργανώνουμε το δεύτερο Φεστιβάλ Ταράτσα και καλούμε όλους εσάς να παρευρεθείτε εντελώς δωρεάν στις 28 και 29 Αυγούστου 2015, στο ΣΑΜΠΙ, στο Νέο Ψυχικό.

Σας προσκαλούμε να κάνετε yoga, pilates, yoga εναιώρησης, thai massage, διαλογισμούς, tattoo, θεραπείες reiki, κρανιοϊερή και κρύσταλλο. Το διήμερο θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το βράδυ με PARTY υπό το φως της Πανσελήνου.

Εφόσον το επιθυμείτε και κατόπιν συνεννοήσεως μπορείτε να παρουσιάσετε και δικά σας δείγματα δουλειάς, εντάσσοντας την προσπάθεια προώθησης του ταλέντου σας δίπλα στη δική μας. Το σκεπτικό είναι πως όσο έχουμε ακόμα καιρό μπορούμε όχι απλώς νασυνυπάρχουμε, αλλά και να καταφέρουμε μαζί αριστουργήματα.

Μερικές φορές χρειαζόμαστε κάτι που μόνο οι άλλοι μπορούν να μας προσφέρουν: την παρουσία τους. Την αρμονία της συνύπαρξης αφήστε την σε μας. Όσον αφορά την επίτευξη του στόχου τη θεωρούμε δεδομένη κρίνοντας από την αγνότητα των κινήτρων.