Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Ο Federico Aubele επιστρέφει με νέο δίσκο για μία συναυλία στο Cine Κεραμεικός

Ο Federico Aubele επιστρέφει με νέο δίσκο για μία συναυλία στο Cine Κεραμεικός

Ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού αργεντίνος τραγουδοποιός , Federico Aubele, επιστρέφει με νέο άλμπουμ στην Ελλάδα.

Από το Μπουένος Άιρες (όπου γεννήθηκε) στο Βερολίνο, στην Βαρκελώνη, πίσω στην Αργεντινή, πάλι στο Βερολίνο και τώρα στη Νέα Υόρκη. Μέσα σ' αυτή τη διαδρομή (που κρατάει μια δεκαετία) γεννήθηκαν πέντε δίσκοι, όλοι για την ESL (εταιρία των Thievery Corporation) κι αυτό είναι ενδεικτικό του μουσικού τους στίγματος. Ένα κοσμοπολίτικο χαρμάνι που συνταιριάζει αργεντίνικες αναμνήσεις (από την φλαμένγκο-κιθαρίστρια μητέρα του), επιδράσεις από την καραϊβική και την αφροκουβανέζικη μουσική παράδοση, αναφορές στην ευρωπαϊκή electronica, lounge στοιχεία (σήμα κατατεθέν της δισκογραφικής του εταιρίας), καθώς και χρήση της reggae και του dub που τόσο αγαπούν και οι «πνευματικοί του γονείς» Thievery Corp.

O Federico Aubele φέρει αυτή την έμφυτη μελαγχολία που έχουν συχνά τα όμορφα αγόρια, η οποία χαρίζει ένα προσωπικό στιλ κι ένα χαρακτηριστικό ύφος στα τραγούδια του και καθώς ωριμάζει και μεγαλώνει το χαρμάνι του γίνεται πιο συμπαγές και αποτελεσματικό χωρίς να χάνει την ελαφράδα και τον ψυχαγωγικό του χαρακτήρα.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Max Richter επιστρέφει με νέο άλμπουμ
24.02.2017 11:27
Ένας από τους πιο περιζήτητους συνθέτες στο κόσμο ο Max Richter επιστρέφει με το νέο του άλμπουμ Three worlds: music from woolf works.
Ο Manu Dibango επιστρέφει στο Gazarte!
27.12.2016 15:47
Ο Manu Dibango, ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού και μεγαλύτερος σαξοφωνίστας που γεννήθηκε στην αφρικανική ήπειρο, έρχεται, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στο gazarte!
Ο Όθωνας Μεταξάς live στο Passport Κεραμεικός
30.11.2016 13:03
Ο Όθωνας Μεταξάς επιστρέφει στην σκηνή του Passport Κεραμεικός -Upstairs από 13 Δεκεμβρίου και για τέσσερις συνεχόμενες Τρίτες.
Η Madeleine Peyroux για μία μοναδική συναυλία στο Passport Κεραμεικός
04.11.2016 15:34
Μία από τις κορυφαίες σύγχρονες φωνές της παγκόσμιας jazz σκηνής, η Madeleine Peyroux, επιστρέφει για μια συναυλία στο PassPort Κεραμεικός στις 18 Νοεμβρίου 2016.
Poldoore: Ο αγαπημένος dj του ελληνικού κοινού επιστρέφει στο Gazarte
22.07.2016 16:56
O Poldoore, o «μάγος» του beat making, επιστρέφει την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016 για να μας ξεσηκώσει από τα decks της ταράτσας του GAZARTE!