Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Ο Federico Aubele επιστρέφει με νέο δίσκο για μία συναυλία στο Cine Κεραμεικός

Ο Federico Aubele επιστρέφει με νέο δίσκο για μία συναυλία στο Cine Κεραμεικός

Ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού αργεντίνος τραγουδοποιός , Federico Aubele, επιστρέφει με νέο άλμπουμ στην Ελλάδα.

Από το Μπουένος Άιρες (όπου γεννήθηκε) στο Βερολίνο, στην Βαρκελώνη, πίσω στην Αργεντινή, πάλι στο Βερολίνο και τώρα στη Νέα Υόρκη. Μέσα σ' αυτή τη διαδρομή (που κρατάει μια δεκαετία) γεννήθηκαν πέντε δίσκοι, όλοι για την ESL (εταιρία των Thievery Corporation) κι αυτό είναι ενδεικτικό του μουσικού τους στίγματος. Ένα κοσμοπολίτικο χαρμάνι που συνταιριάζει αργεντίνικες αναμνήσεις (από την φλαμένγκο-κιθαρίστρια μητέρα του), επιδράσεις από την καραϊβική και την αφροκουβανέζικη μουσική παράδοση, αναφορές στην ευρωπαϊκή electronica, lounge στοιχεία (σήμα κατατεθέν της δισκογραφικής του εταιρίας), καθώς και χρήση της reggae και του dub που τόσο αγαπούν και οι «πνευματικοί του γονείς» Thievery Corp.

O Federico Aubele φέρει αυτή την έμφυτη μελαγχολία που έχουν συχνά τα όμορφα αγόρια, η οποία χαρίζει ένα προσωπικό στιλ κι ένα χαρακτηριστικό ύφος στα τραγούδια του και καθώς ωριμάζει και μεγαλώνει το χαρμάνι του γίνεται πιο συμπαγές και αποτελεσματικό χωρίς να χάνει την ελαφράδα και τον ψυχαγωγικό του χαρακτήρα.

Σχετικές ειδήσεις
Νέα ημερομηνία για τη συναυλία του Ocean Wisdom στο Passport Κεραμεικός
19.09.2016 16:08
Η Noiz Productions και το PassPort Κεραμεικός ενημερώνουν το κοινό ότι λόγω ξαφνικής ασθένειας, ο Ocean Wisdom δεν κατάφερε να είναι στην Αθήνα, για τη συναυλία του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου 2016.
Poldoore: Ο αγαπημένος dj του ελληνικού κοινού επιστρέφει στο Gazarte
22.07.2016 16:56
O Poldoore, o «μάγος» του beat making, επιστρέφει την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016 για να μας ξεσηκώσει από τα decks της ταράτσας του GAZARTE!
Ο Κώστας Χατζής επιστρέφει στο Half Note
15.02.2016 16:35
Ο κορυφαίος τραγουδοποιός Κώστας Χατζής, μετά τις sold out εμφανίσεις του στο Half Note, επιστρέφει για τέσσερις εμφανίσεις, από την Παρασκευή 26 έως και τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, για να μας μεταφέρει και πάλι στις παλιές, καλές εποχές των αθηναϊκών μπουάτ.
Ο Κώστας Χατζής επιστρέφει στο Half Note
02.12.2015 10:53
Ο κορυφαίος έλληνας τραγουδοποιός Κώστας Χατζής, μετά τις sold out εμφανίσεις του στο Half Note, επιστρέφει από 4 έως 6 Δεκεμβρίου 2015 για να μας μεταφέρει και πάλι στις παλιές καλές εποχές των αθηναϊκών μπουάτ.
Jazz Night στο πλαίσιο του Vinyl is Back στο Cine Κεραμεικός
09.11.2015 16:13
Το Vinyl is back παρουσιάζει μια βραδιά Jazz στο Cine Κεραμεικός, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015.