Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Σαν τα σκυλιά

Σαν τα σκυλιά
H παράσταση Σαν τα σκυλιά του Ρίτσαρντ Ζάϊντλικ κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών σε σκηνοθεσία της Γλυκερίας Καλαϊτζή..

Το έργο περιλαμβάνεται στην ενότητα 1 Χ 4 ,που έχει καθιερώσει το Κ.Θ.Β.Ε. ,για να αναδείξει το σύγχρονο θέατρο.

Το τέλος μιας σχέσης  κι ένα ζήτημα αστικής ευθύνης ,ποιός από τους δύο θα κρατήσει το διαμέρισμα, φέρνει αντιμέτωπους τους δύο πρώην συντρόφους κι εραστές σ’έναν ανελέητο αγώνα ψυχικής και φυσικής εξόντωσης.

Με ακρίβεια χειρουργού ο Ρίτσαρντ Ζάϊντλικ μας δίνει μία εικόνα των σημερινών σχέσεων ,όπου το έλλειμμα της αγάπης και ο φόβος της δέσμευσης ,μετατρέπει τα συναισθήματα σε συμφέροντα ,την επικοινωνία σε παιχνίδι εξουσίας και την ηδονή του έρωτα σε οδύνη.

Το έργο Σαν τα σκυλιά(Dogs barking) του πολυβραβευμένου συγγραφέα Ρίτσαρντ Ζάϊντλικ ανέβηκε για πρώτη φορά στο θέατρο Bush του Λονδίνου, τον Μάϊο του 1999 και έκτοτε παρουσιάστηκε σε πολλές χώρες και συμμετείχε σε διεθνή φεστιβάλ. Στην Ελλάδα παρουσιάζεται για πρώτη φορά.

Παίζουν: Ειρήνη Μουρελάτου, Αργύρης Γκάγκανης, Ιορδάνης Αϊβαζογλου, Μαρίζα Τσάρη

Σχετικές ειδήσεις
Το τρίτο στεφάνι, το έργο του Κώστα Ταχτσή στη Μονή Λαζαριστών
26.09.2016 14:34
Το κορυφαίο και μοναδικό μυθιστόρημα του Κώστα Ταχτσή που αποτέλεσε τομή στη σύγχρονη λογοτεχνία και αγαπήθηκε όσο λίγα θα παρουσιασθεί στη Σκηνή Σωκράτης Καραντινός της Μονής Λαζαριστών, σε σκηνοθεσία Θανάση Παπαγεωργίου, ο οποίος σκηνοθετεί στο ΚΘΒΕ για πρώτη φορά.
Το παλτό, του Νικολάι Γκόγκολ στο Θέατρο Τ
06.05.2016 13:40
Το παλτό, του Νικολάι Γκόγκολ θα παρουσιαστεί στη Νεανική Σκηνή του Θεάτρου Τ, στη Θεσσαλονίκη, σε διασκευή και σκηνοθεσία Γλυκερίας Καλαϊτζή.
Για όνομα... των Matthieu Delaporte & Alexandre de la Patellière στη Μονή Λαζαριστών
27.04.2016 10:32
H πιο πολυσυζητημένη παράσταση της Αθήνας, "Για όνομα..." των Matthieu Delaporte & Alexandre de la Patellière σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη από την Κυριακή 1 Μαΐου στο Θέατρο της Μονής Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη!
Από πρώτο χέρι – Μια παράσταση για τα καπνά, στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών
29.02.2016 15:31
Το Μικρό θέατρο Αγρινίου έρχεται από 11 έως 20 Μαρτίου 2016 στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών με την παράσταση «Από πρώτο χέρι – Μια παράσταση για τα καπνά» σε σκηνοθεσία Γεωργίας Μαυραγάνη.
Aisha από την ομάδα Pulse στο Πόλη Θέατρο
11.12.2015 15:04
Η ομάδα Pulse παρουσιάζει στο Πόλη Θέατρο την θεατρική παράσταση «Aisha» από τις 14 Δεκεμβρίου 2015. Η επίσημη πρεμιέρα θα γίνει στις 21 Δεκεμβρίου 2015.