Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Σαν τα σκυλιά

Σαν τα σκυλιά
H παράσταση Σαν τα σκυλιά του Ρίτσαρντ Ζάϊντλικ κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών σε σκηνοθεσία της Γλυκερίας Καλαϊτζή..

Το έργο περιλαμβάνεται στην ενότητα 1 Χ 4 ,που έχει καθιερώσει το Κ.Θ.Β.Ε. ,για να αναδείξει το σύγχρονο θέατρο.

Το τέλος μιας σχέσης  κι ένα ζήτημα αστικής ευθύνης ,ποιός από τους δύο θα κρατήσει το διαμέρισμα, φέρνει αντιμέτωπους τους δύο πρώην συντρόφους κι εραστές σ’έναν ανελέητο αγώνα ψυχικής και φυσικής εξόντωσης.

Με ακρίβεια χειρουργού ο Ρίτσαρντ Ζάϊντλικ μας δίνει μία εικόνα των σημερινών σχέσεων ,όπου το έλλειμμα της αγάπης και ο φόβος της δέσμευσης ,μετατρέπει τα συναισθήματα σε συμφέροντα ,την επικοινωνία σε παιχνίδι εξουσίας και την ηδονή του έρωτα σε οδύνη.

Το έργο Σαν τα σκυλιά(Dogs barking) του πολυβραβευμένου συγγραφέα Ρίτσαρντ Ζάϊντλικ ανέβηκε για πρώτη φορά στο θέατρο Bush του Λονδίνου, τον Μάϊο του 1999 και έκτοτε παρουσιάστηκε σε πολλές χώρες και συμμετείχε σε διεθνή φεστιβάλ. Στην Ελλάδα παρουσιάζεται για πρώτη φορά.

Παίζουν: Ειρήνη Μουρελάτου, Αργύρης Γκάγκανης, Ιορδάνης Αϊβαζογλου, Μαρίζα Τσάρη

Σχετικές ειδήσεις
Δύο έκτακτες παραστάσεις για την Ασκητική στη Μονή Λαζαριστών
02.02.2017 15:19
Λόγω μεγάλης ζήτησης για την παράσταση του ΚΘΒΕ «Ασκητική» (Salvatores dei) του Νίκου Καζαντζάκη, σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Κουτσουρέλη στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών, θα δοθούν δύο έκτακτες παραστάσεις προς εξυπηρέτηση του κοινού.
Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ, και φέτος στη Μονή Λαζαριστών
23.11.2016 13:39
Το έργο «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ» του Σταύρου Τσιώλη, σε σκηνοθεσία Ταξιάρχη Χάνου, που παρουσιάστηκε τον περασμένο Μάιο μόνο για 11 παραστάσεις, επαναλαμβάνεται αυτή τη θεατρική περίοδο στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών, σε εναλλασσόμενο ρεπερτόριο.
«Σωτηρία με λένε» στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών
24.10.2016 14:35
Η Σωτηρία, η παράσταση που αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς, επιστρέφει το Νοέμβριο στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών. «Σωτηρία με λένε», της Σοφίας Αδαμίδου, σε σκηνοθεσία Χριστίνας Χατζηβασιλείου με την καθηλωτική ερμηνεία της Έφης Σταμούλη στο ρόλο της Μπέλλου.
Για όνομα... των Matthieu Delaporte & Alexandre de la Patellière στη Μονή Λαζαριστών
27.04.2016 10:32
H πιο πολυσυζητημένη παράσταση της Αθήνας, "Για όνομα..." των Matthieu Delaporte & Alexandre de la Patellière σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη από την Κυριακή 1 Μαΐου στο Θέατρο της Μονής Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη!
Από πρώτο χέρι – Μια παράσταση για τα καπνά, στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών
29.02.2016 15:31
Το Μικρό θέατρο Αγρινίου έρχεται από 11 έως 20 Μαρτίου 2016 στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών με την παράσταση «Από πρώτο χέρι – Μια παράσταση για τα καπνά» σε σκηνοθεσία Γεωργίας Μαυραγάνη.