Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Ο ερωτευμένος πειρατής

Ο ερωτευμένος πειρατής

Με δούρειο άνεμο και έναν φίλο για παρέα ξεκινά το παραμυθένιο του ταξίδι ο Ερωτευμένος πειρατής, σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη, σε μια μεγάλη παραγωγή της παιδικής σκηνής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

Η ιστορία έχει ως κεντρικό ήρωα τον πειρατή, Τζιανκάρλο Ριπαφράτα, ο οποίος είναι ερωτευμένος με την Ιζόλδη, πριγκίπισσα του Βορρά. Η Ιζόλδη βρίσκεται εξόριστη από τη θεία της, τη λαίδη Νάθινγκ στο άγνωστο σε όλους χρυσοπράσινο νησί.

Ο Ριπαφράτα επιβιβάζεται στη γαλέρα του, τον Λευκό καρχαρία, παρέα με τον επιστήθιο φίλο του Ροδόλφο και ξεκινούν για την αναζήτηση της Ιζόλδης. Οι δύο φίλοι θα ταξιδέψουν σε διάφορες χώρες, άλλοτε πραγματικές κι άλλοτε φανταστικές, θ’ αναζητήσουν περίεργους ήρωες και θα ζήσουν μοναδικές περιπέτειες.

Παίζουν οι Παναγιώτης Αργυριάδης, Αλέξανδρος Βαμβούκος, Θανάσης Δισλής, Θανάσης Κιτσούκαλης, Φώτης Λαγανόπουλος, Δημήτρης Μορφακίδης, Δημήτρης Παπαγεωργίου, Χρήστος Τανταλάκης, Αργυρώ Ανανιάδου, Νεφέλη Ανθοπούλου, Ελένη Βρυώνη, Χρύσα Ζαφειριάδου, Αντωνία Καμπάκου, Νικολέτα Ρηγάκη, Ευτυχία Φράγκου, Δήμητρα Χαριτοπούλου.