Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Τραγουδήστε με τον Τεμπέλη Δράκο!

Τραγουδήστε με τον Τεμπέλη Δράκο!
O Tεμπέλης Δράκος ο δίσκος του Γιώργου Χατζηπιερή, για να γιορτάσει την φήμη που απέκτησε και τους φανατικούς φίλους που τον αγάπησαν και τον τραγούδησαν, επανακυκλοφορεί μια ειδική έκδοση με το κανονικό CD, ένα DVD Karaoke και ένα bonus truck!

Θυμάστε τους ήρωες του Τεμπέλη Δράκου; Στην παραμυθοχώρα όλων των πρώην παιδιών τα Δέκα καβουράκια, Το σκουλουκούιν, το Ελεφαντάκι, Το καρουδότσουφλο, η χοντρούλα πατάτα του Για Τα Πα Τα, Το τέρας της κυκλοφορίας, Ο μπαμπάς μου με ρωτάει, η Γυάλινη μικρή κουκλίτσα, η Γιορτή των αστεριών, Της πόλης τα φωτάκια, ο Λούκυ Λουκ, το Ένα παιδί ταξιδεύει, βρήκαν την ωραιότερη θέση! Τρύπωσαν στην καρδιά μας και στα όνειρα των παιδιών.

Κι Ο τεμπέλης Δράκος και Άλλες Ιστορίες, –ο δίσκος του Γιώργου Χατζηπιερή, σε ενορχήστρωση Μάριου Τακούσιη, με τα ευρηματικά παιδικά τραγούδια και το ιδανικότερο κάστινγκ: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Αλκίνοος Ιωαννίδης , Ελένη Τσαλιγοπούλου , Σωκράτης Μάλαμας , Φοίβος Δεληβοριάς , Σοφία Παπάζογλου, Δώρος Δημοσθένους , Μανώλης Πάππος, Απόστολος Ρίζος, Λιζέτα Καλημέρη , Ελένη Καπηλίδου και Λευτέρης Μουμτζής–, αγαπήθηκε πολύ…

Έτσι με την ειδική έκδοση μαθαίνουμε κι εμείς επιτέλους, από το Δημήτρη Βραχνό, τι απέγιναν οι ήρωες του Τεμπέλη Δράκου... 

Στο DVD προβάλλονται 400 σχέδια από παιδιά δημοτικών σχολείων, με θέμα τους ίδιους τους ήρωες των τραγουδιών.  Ακούγεται η μουσική των τραγουδιών χωρίς τη φωνή του τραγουδιστή και στην οθόνη εμφανίζονται τα λόγια με  ένα σημαδάκι που δείχνει που μπαίνει η φωνή των παιδιών που θα τραγουδήσουν με τον Τεμπέλη Δράκο!

 

Σχετικές ειδήσεις
Η Δανάη Παναγιωτοπούλου με τη Λοξή γραμμή ξανά στο ΚΕΤ
03.01.2017 16:02
Η Δανάη Παναγιωτοπούλου επιστρέφει στο ΚΕΤ για μία τρίτη συναυλία, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της και παρουσιάζει τον καινούριο κύκλο τραγουδιών της με τίτλο Εφτά παιδικά τραγούδια για το μικρό εμφύλιο, γραμμένα την τελευταία τριετία.
“Το Βαλς των χαμένων μετά”: Νέος δίσκος των Δήμητρα Γαλάνη,  Νίκο Μωραΐτη και Ευστάθιο Δράκο
23.11.2016 11:46
Ο νέος δίσκος των Δήμητρα Γαλάνη, Νίκο Μωραΐτη και Ευστάθιο Δράκο, "Το βαλς των χαμένων μετά” κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία και τα ψηφιακά καταστήματα δίσκων
02.11.2016 10:17
Το δεύτερο τραγούδι, μετά το «ΒΑΛΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑ», από τον επερχόμενο δίσκο της Δήμητρας Γαλάνη με τον Ευστάθιο Δράκο σε μουσική του ίδιου και στίχους του Νίκου Μωραΐτη.
Δυο μουσικές βραδιές με φεγγάρι στο Μουσείο Ακρόπολης
01.08.2016 13:17
Το Μουσείο Ακρόπολης θα γιορτάσει το αυγουστιάτικο φεγγάρι με δύο ξεχωριστές βραδιές στις 18 και 19 Αυγούστου 2016.
20 Anos Brasil: Miranda Verouli & Friends live στο Half Note
23.03.2016 11:53
Στις 30 Μαρτίου 2016, η Μιράντα Βερούλη θα γιορτάσει στο Half Note τα 20 χρόνια ενασχόλησης με τη βραζιλιάνικη μουσική, προσκαλώντας στη σκηνή φίλους και συνεργάτες, σε μια επετειακή βραδιά με διάθεση party!