Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Αγόριαstonilio live @ six d.o.g.s

Αγόριαstonilio live @ six d.o.g.s

Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015 τα αγόριαstonilio έχουν γενέθλια και γίνονται 3 ετών. Υπ’ αφορμή, λοιπόν, αυτού του ευτυχούς γεγονότος διοργανώνουν χοροεσπερίδα με live μουσική στο six d.o.g.s. Την βραδιά θα ανοίξουν οι καλοί τους φίλοι Fool In The Box.

 

Τα αγόριαstonilio - στα 3 ηλιοκαμένα χρόνια της ύπαρξης τους - έχουν κυκλοφορήσει ένα full length album με τον διακριτικό τίτλο “Paranoika-Παρανόικα”, το οποίο μπορείτε να ακούσετε και να κατεβάσετε δωρεάν στη σελίδα τους στο Bandcamp.

 

Οι Fool in the Box είναι ένα alternative rock τρίο από την Αθήνα. O ήχος του συγκροτήματος έχει ως βιωματική βάση τον rock ήχο των ‘90s ενώ τα ακούσματα και οι επιρροές απλώνονται σε ολόκληρο το μουσικό φάσμα (από pop μέχρι jazz, progressive κτλ). Η κυκλοφορία του "Faces" EP είναι προπομπός του album τους που θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά.

Σχετικές ειδήσεις
Οι M.A.t. E. live στο Ίλιον plus
09.12.2016 13:42
Οι M.A.t.E λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου τους άμπουμ "Transitions", έρχονται στην Αθήνα στο Ίλιον plus, για ένα μοναδικό live όπου θα παρουσιάσουν το σύνολο της δουλειάς τους. Drum 'n bass, Dubstep και Trip hop σε μία βραδιά που θα ανοίξουν οι LYD quartet.
Η Irene για ένα live στο Faust
23.11.2016 11:34
Η Irene, έχοντας ήδη κυκλοφορήσει τα δύο πρώτα της single με τίτλο “Like a rainbow” και “Invisible love” με τη Minos Emi σε στίχους και μουσική του Ian Ikon, ξεκινάει τις live εμφανίσεις από το Faust, έχοντας στις αποσκευές της και το τρίτο της single με τίτλο “Destination unknown”, το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Universal Music.
Η Λένα Πλάτωνος γιορτάζει τα γενέθλία της στο six d.o.g.s
20.10.2016 13:13
Γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου του 1951. 65 χρόνια αργότερα, στις 21 Οκτωβρίου του 2016 η Λένα Πλάτωνος ανεβαίνει στη σκηνή του six d.o.g.s για να γιορτάσει τα γενέθλιά της. Μαζί της θα μπορούσε να πει κανείς, ίσως με μια μικρή δόση υπερβολής αλλά ίσως και όχι, οτι έχει γενέθλια η ίδια η ηλεκτρονική μουσική της Ελλάδας.
Αγόριαstonilio & Τεφλόν live @ six d.o.g.s
28.09.2016 13:25
Τo Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 τα αγόριαstonilio έχουν γενέθλια και γίνονται 4 ετών. Υπ’ αφορμή, λοιπόν αυτού του ευτυχούς γεγονότος, όπως και κάθε χρόνο, διοργανώνουν live - party γενεθλίων στο six d.o.g.s., που θα ανοίξουν οι Τεφλόν.
Οι Polkar live στο Tiki Athens Bar
19.05.2016 13:19
Οι Polkar, λίγο πριν ανοίξουν τη συναυλία των Beirut στη Θεσσαλονίκη, έρχονται στην Αθήνα την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 με σκοπό να στήσουν ένα εκρηκτικό live στο Tiki Athens Bar στο Κουκάκι.