Για πρώτη χρονιά τo concept διαφοροποιείται καθώς οι καλλιτέχνες καλούνται να δωρίσουν τα προσωπικά τους, χειροποίητα λευκώματα Mad Books αντί για αγαπημένα προσωπικά αντικείμενα τους που δώριζαν τις προηγούμενες χρονιές.

Πιο συγκεκριμένα, ο κάθε καλλιτέχνης που θα συμμετέχει στην Mad Δημοπρασία Αγάπης θα επιμεληθεί προσωπικά το Mad λεύκωμα του με χειρόγραφες απαντήσεις σε ερωτήσεις που θα φιλοξενούνται στις σελίδες του, φωτογραφίες, σκίτσα και άλλα αναμνηστικά δικά του όπως πχ. εισιτήρια από συναυλίες του, μικρά προσωπικά του αντικείμενα, κα.

Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από τα έσοδα της Mad Δημοπρασίας Αγάπης 2008 θα προσφερθεί στον σύλλογο Αμυμώνη. Η Αμυμώνη είναι ένα φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό Σωματείο, που ιδρύθηκε το 1993 με κύριο στόχο τη ψυχολογική και κοινωνική στήριξη ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες (αυτισμό, νοητική στέρηση, νευρολογικές διαταραχές, κινητικά και αισθητηριακά προβλήματα κλπ) και των οικογενειών τους. Ανάμεσα στους σκοπούς του Συλλόγου είναι η εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση των ατόμων αυτών, η θεσμική κατοχύρωση των συνταγματικών τους δικαιωμάτων αλλά και η ενημέρωση του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου για τα άτομα με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στην δημοπρασία για να αποκτήσει τα προσωπικά λευκώματα Mad Books των αγαπημένων του καλλιτεχνών, ενισχύοντας παράλληλα τον φιλανθρωπικό σκοπό, μέσα από το site του Mad, http://www.mad.tv/ και το έγκυρο παγκόσμιο site δημοπρασιών http://www.ricardo.gr/ με on line bidding. Η ricardo.gr είναι η νέα πύλη ηλεκτρονικών αγορών πωλήσεων και δημοπρασιών που ξεκίνησε να λειτουργεί και στην χώρα μας και στηρίζει φέτος τη Mad Δημοπρασία Αγάπης 2008. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στο site http://www.ricardo.gr/ και να δώσουν τις προσφορές τους για το αντικείμενο του αγαπημένου τους καλλιτέχνη.

Η Δημοπρασία Αγάπης θα προβάλεται επίσης από το νέο ελληνικό μουσικό κανάλι Mad Greekζ στη Nova, καθώς και από τα τηλεοπτικά κανάλια Mad World/UBI (Αυστραλία) και Blue/ANT1 Satellite (Αμερική) δίνοντας τη δυνατότητα συμμετοχής στη δημοπρασία και στους Έλληνες του εξωτερικού.