Η United International Pictures παρουσιάζει στους ελληνικούς κινηματογράφους από 27 Αυγούστου 2015 την παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων Barbie – Η Πριγκίπισσα και η Ροκ Σταρ (Barbie Rock ‘N Royals).

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ετοιμαστείτε για τραγούδι και χορό μέχρι τελικής πτώσεως! Σε αυτό το ξέφρενο μιούζικαλ η αγαπημένη μας Barbie πρωταγωνιστεί ως μοντέρνα Πριγκίπισσα Κόρτνεϊ που, ξαφνικά, βλέπει τον κόσμο της να ανατρέπεται, όταν αλλάζει θέση με την Έρικα, μια διάσημη τραγουδίστρια. Οι δύο αυτοί τελείως διαφορετικοί κόσμοι συγκρούονται όταν, μετά από ένα μπέρδεμα, η Πριγκίπισσα Κόρτνεϊ καταλήγει στην Ποπ Κατασκήνωση και η Έρικα στη Βασιλική. Κι ενώ οι αρχηγοί των δύο ανταγωνιστικών κατασκηνώσεων προσπαθούν να διορθώσουν την κατάσταση, τόσο η Κόρτνεϊ όσο και η Έρικα μαθαίνουν να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και να αποκτούν νέους, απρόσμενους φίλους. Μάλιστα, όταν τα κορίτσια μαθαίνουν πως και οι δύο κατασκηνώσεις απειλούνται να κλείσουν, συμφιλιώνονται και συνεργάζονται με μια φωνή σε ένα επικό show που αποδεικνύει πως όλα είναι εφικτά όταν τολμάς! 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΗΣ

Σκηνοθεσία: Μαρία Πλακίδη

Μετάφραση: Χαρά Ζησιμάτου

Μουσική Επιμέλεια: Ηλίας Αχλαδιώτης

Ηχοληψία Διαλόγων: Νίκος Ριζικιανός

Studio Ηχογράφησης: Sierra Post

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΟΡΤΝΕΪ ΣΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑ

ΕΡΙΚΑ ΑΡΙΕΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΕΝΤΜΟΥΝΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ

ΛΑΙΔΗ ΑΝΝ ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΚΙΔΗ

ΚΛΑΪΒ ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ

ΦΙΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΚΣΟΓΛΟΥ

ΡΕΪΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

ΖΙΑ ΒΑΣΩ ΚΑΤΣΙΚΕΡΟΥ

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΟΜΠΡΕΪ ΖΩΗ ΚΑΤΣΑΤΟΥ

ΜΑΡΚΟΥΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ

ΣΛΟΑΝ ΙΝΩ ΣΤΕΦΑΝΗ

ΓΚΟΥΕΝΑΘ ΧΡΙΣΤΕΛΑ ΓΚΙΖΕΛΗ

ΚΟΝΟΡ ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΗΛΙΔΟΥ

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΖΕΝΕΒΙΒ ΜΑΡΙΑ ΖΗΣΗ

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΟΛΙΒΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΙΓΚΑ

Συμμετέχουν: Πέτρος Σπυρόπουλος, Χαρά Ζησιμάτου, Κατερίνα Γκίργκις, Ανδρέας Ρήγας, Μαρία Κατριβέση, Βαγγέλης Παναγόπουλος, Μαρίνα Σάττι, Βάσια Ζαχαροπούλου, Φένια Ζαχαρίου, Θανέλα Αβραμέα, Ιάσων Μίστσης.

 

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Διάρκεια: 82 λεπτά