Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Barbie – Η Πριγκίπισσα και η Ροκ Σταρ, στους κινηματογράφους

Barbie – Η Πριγκίπισσα και η Ροκ Σταρ, στους κινηματογράφους

Η United International Pictures παρουσιάζει στους ελληνικούς κινηματογράφους από 27 Αυγούστου 2015 την παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων Barbie – Η Πριγκίπισσα και η Ροκ Σταρ (Barbie Rock ‘N Royals).

 

ΥΠΟΘΕΣΗ

 

Ετοιμαστείτε για τραγούδι και χορό μέχρι τελικής πτώσεως! Σε αυτό το ξέφρενο μιούζικαλ η αγαπημένη μας Barbie πρωταγωνιστεί ως μοντέρνα Πριγκίπισσα Κόρτνεϊ που, ξαφνικά, βλέπει τον κόσμο της να ανατρέπεται, όταν αλλάζει θέση με την Έρικα, μια διάσημη τραγουδίστρια. Οι δύο αυτοί τελείως διαφορετικοί κόσμοι συγκρούονται όταν, μετά από ένα μπέρδεμα, η Πριγκίπισσα Κόρτνεϊ καταλήγει στην Ποπ Κατασκήνωση και η Έρικα στη Βασιλική. Κι ενώ οι αρχηγοί των δύο ανταγωνιστικών κατασκηνώσεων προσπαθούν να διορθώσουν την κατάσταση, τόσο η Κόρτνεϊ όσο και η Έρικα μαθαίνουν να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και να αποκτούν νέους, απρόσμενους φίλους. Μάλιστα, όταν τα κορίτσια μαθαίνουν πως και οι δύο κατασκηνώσεις απειλούνται να κλείσουν, συμφιλιώνονται και συνεργάζονται με μια φωνή σε ένα επικό show που αποδεικνύει πως όλα είναι εφικτά όταν τολμάς! 

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΗΣ

 

Σκηνοθεσία: Μαρία Πλακίδη

Μετάφραση: Χαρά Ζησιμάτου

Μουσική Επιμέλεια: Ηλίας Αχλαδιώτης

Ηχοληψία Διαλόγων: Νίκος Ριζικιανός

Studio Ηχογράφησης: Sierra Post

 

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΟΡΤΝΕΪ ΣΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑ

ΕΡΙΚΑ ΑΡΙΕΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΕΝΤΜΟΥΝΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ

ΛΑΙΔΗ ΑΝΝ ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΚΙΔΗ

ΚΛΑΪΒ ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ

ΦΙΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΚΣΟΓΛΟΥ

ΡΕΪΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

ΖΙΑ ΒΑΣΩ ΚΑΤΣΙΚΕΡΟΥ

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΟΜΠΡΕΪ ΖΩΗ ΚΑΤΣΑΤΟΥ

ΜΑΡΚΟΥΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ

ΣΛΟΑΝ ΙΝΩ ΣΤΕΦΑΝΗ

ΓΚΟΥΕΝΑΘ ΧΡΙΣΤΕΛΑ ΓΚΙΖΕΛΗ

ΚΟΝΟΡ ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΗΛΙΔΟΥ

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΖΕΝΕΒΙΒ ΜΑΡΙΑ ΖΗΣΗ

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΟΛΙΒΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΙΓΚΑ

 

Συμμετέχουν: Πέτρος Σπυρόπουλος, Χαρά Ζησιμάτου, Κατερίνα Γκίργκις, Ανδρέας Ρήγας, Μαρία Κατριβέση, Βαγγέλης Παναγόπουλος, Μαρίνα Σάττι, Βάσια Ζαχαροπούλου, Φένια Ζαχαρίου, Θανέλα Αβραμέα, Ιάσων Μίστσης.

 

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Διάρκεια: 82 λεπτά

Σχετικές ειδήσεις
Πελαργοί, τον Οκτώβριο στους κινηματογράφους
17.06.2016 15:37
Η Tanweer παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 6 Οκτωβρίου 2016 την ταινία κινουμένων σχεδίων Πελαργοί (STORKS) σε 2D, 3D και μεταγλωττισμένη.
Η Πριγκίπισσα και ο Βάτραχος Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας
24.05.2016 13:55
Το αγαπημένο παραμύθι παιδιών «Η Πριγκίπισσα και ο Βάτραχος» γραμμένο από τους Αδελφούς Γκριμ παρουσιάζει η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας.
Ροβινσώνας Κρούσος, στους κινηματογράφους!
21.04.2016 14:20
Η Odeon παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 21 Απριλίου 2016 την ταινία κινουμένων σχεδίων Ροβινσώνας Κρούσος (Robinson Crusoe).
Ψάχνοντας την Ντόρι, στους κινηματογράφους και σε 3D!
07.03.2016 12:03
Η Feelgood παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τη 1η Σεπτεμβρίου 2016 την ταινία κινουμένων σχεδίων «Ψάχνοντας την Ντόρι» (FINDING DORY) της Disney/Pixar, και σε 3D.
Ζωούπολη, στους κινηματογράφους!
24.02.2016 15:33
Η Feelgood παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 3 Μαρτίου 2016 και σε 3D την ταινία κινουμένων σχεδίων Ζωούπολη (Zootropolis).