Μία μοναδική μουσική εκδήλωση όπου θα τραγουδήσουν η καταξιωμένη μεγάλη φωνή του ελληνικού πενταγράμμου Ελένη Δήμου, ο σπουδαίος ερμηνευτής της νέας γενιάς Θάνος Ολύμπιος, ο μελωδικός τραγουδιστής Χρήστος Ρενιέρης καθώς και ο dj Giorgos από την Florida των USA υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια και παρουσίαση του γνωστού ηθοποιού και ραδιοφωνικού παραγωγού της ΕΡΤ Γιάννη Τζουανόπουλου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη περιοχή της Λίμνης Καϊάφα στην Ηλεία με τίτλο «Δώστε τα χέρια», ο οποίος προέρχεται από το γνωστό ποίημα του Γιάννη Ρίτσου «Ειρήνη» και τον στίχο «δώστε τα χέρια αδέρφια μου αδέρφια μου, αυτό είναι ειρήνη…».

Η συναυλία διοργανώνεται στο πλαίσιο της Γιορτής του Απόδημου Ελληνισμού την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Η εκδήλωση θα γίνει με την συνεργασία του Δήμου Ζαχάρως, των τοπικών φορέων και πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων.

Το θέμα της εκδήλωσης θα είναι η ειρήνη και οι νέοι, που θα στείλουν το μήνυμα όχι στη βία, όχι στο bulling. Έτσι η Ελένη Δήμου αποφάσισε να ερμηνεύσει ανάμεσα στα άλλα τραγούδια που θα πει και το τραγούδι με τίτλο «Του ήλιου γιος»  που έγραψε ο Γιάννης Τζουανόπουλος για τον αδικοχαμένο σπουδαστή της Γαλακτοκομικής σχολής Ιωαννίνων, τον Βαγγέλη Γιακουμάκη από το Ρέθυμνο.