Την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015 οι Be Uncensored παρουσιάζουν τον Elbee Bad στο Maori Beach Bar. Από νωρίς το απόγευμα ο Αμερικάνος καλλιτέχνης που ξεχωρίζει για το ταυτόχρονο μιξάρισμα, σκρατσάρισμα και ραπάρισμα πίσω από τα decks, θα δώσει ένα μοναδικό show αληθινής house μουσικής.

Ο Elbee Bad ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τη μουσική 20 χρόνια πριν στη Νέα Υόρκη. Με πολλές δισκογραφικές δουλειές σε εταιρείες παγκόσμιας φήμης όπως η Interational Deejay Gigolo, η Compost και η Rush Hour και με χαρακτηριστικό στυλ πίσω από τα decks, έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για να μοιράσει “μουσική, αγάπη και γέλιο”, όπως ο ίδιος αρέσκεται να λέει. Η εμφάνισή του στο Maori αναμένεται τροπική!

Μαζί του ο Lowjac της Bliq Records, ο Caught In Fact και οι resident DJs του Be Uncensored, KBLS, Rhyleb και Hearthink.

Η Be Uncensored είναι η ομάδα που από το 2012 στη Θεσσαλονίκη υπογράφει DIY parties ηλεκτρονικής μουσικής με καλεσμένους καλλιτέχνες διεθνούς φήμης. Μέχρι στιγμής έχει διοργανώσει πάνω από 30 παραγωγές με ό,τι πιο cutting edge απ΄ όλο το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής. Αποτελείται από τους KBLS (Ανδρέα Πάτση), Rhyleb (Γρηγόρης Κορδελλάς) και Hearthink (Απόστολος Στεφανής).