Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Πινδάρεια 2015: Το πρόγραμμα

Πινδάρεια 2015: Το πρόγραμμα

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Θηβαίων «Πινδάρεια 2015» θα πραγματοποιηθούν από 23 Αυγούστου έως 16 Σεπτεμβρίου 2015.

 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσική , χορό, θέατρο, ημερίδες κα. Ξεχωρίζουν οι εκδηλώσεις : «90 χρόνια Λυρικός Μίκης Θεοδωράκης», η Παιδική Θεατρική Παράσταση «Παραμύθι χωρίς όνομα» σε σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη- Χριστίνα Κουλουμπή, η μουσικοθεατρική παράσταση «Πριν το Χάραμα» με τους Σ. Βόσσου, Στ. Διονυσίου , Κ. Κούκα, Μπ. Μαγγίρα, Αλ. Μπουρδούμη, Ορ. Τζιόβα, η Θεατρική Παράσταση  «Αντιγόνη» του Σοφοκλή με τον Νικήτα Τσακίρογλου, την Ιωάννα Παππά, τον Σταύρο Ζαλμά κα,  η θεατρική παράσταση « Ένας στογγυλοκέφαλος στη χώρα των μητεροκέφαλων» με τον Κώστα Βουτσά, η Συναυλία « Μουσική του Νότου» με την Έλλη Πασπαλά  και η θεατρική παράσταση «Βάκχες» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Γιάγκου Ανδρεάδη

 

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ

Σχετικές ειδήσεις
Το θησείον, ‘ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ υποδέχεται δυναμικά τη θεατρική σεζόν 2016-2017!
05.10.2016 14:19
Το θησείον, ‘ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ, εγκαινιάζει τη νέα θεατρική του σεζόν 2016-2017 παρουσιάζοντας μια ενδιαφέρουσα θεατρική παλέτα, με νέες παραγωγές και επαναλήψεις παραστάσεων που είχαν ιδιαίτερη απήχηση στο θεατρόφιλο κοινό της Αθήνας, δίνοντας χώρο και έμφαση κυρίως σε νέες δημιουργικές δυνάμεις του θεάτρου. Παράλληλα, παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα παραστάσεων παιδικού και εφηβικού περιεχομένου στοχεύοντας όχι μόνο σε ενήλικες, αλλά και στη θεατρική καλλιέργεια και εκπαίδευση του μικρότερου ηλικιακά θεατρόφιλου κοινού.
Πρόγραμμα της Ομάδας Νάμα για την θεατρική περίοδο 2016-2017
26.08.2016 10:53
Η θεατρική Ομάδα Νάμα της Ελένης Σκότη και του Γιώργου Χατζηνικολάου την φετινή θεατρική περίοδο για πρώτη φορά θα δραστηριοποιηθεί ταυτόχρονα σε δύο θέατρα με τέσσερις παραστάσεις.
Ραντεβού στη Μικρή Επίδαυρο!
14.06.2016 12:27
Το πρόγραμμα της «Μικρής Επιδαύρου», που φέτος εκτείνεται από 1η έως 30 Ιουλίου, περιλαμβάνει έξι ενδιαφέρουσες μουσικές αλλά και θεατρικές εκδηλώσεις. Πιο συγκεκριμένα, το φιλοθεάμον κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει: Δύο συναυλίες ελληνικής μουσικής, μία ξεχωριστή μουσική παράσταση, δύο ιδιαίτερες θεατρικές παραστάσεις και μία θεατρική "έκπληξη" ...από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου!
Αυτό...: θεατρική παράσταση στο πλαίσιο του Switch On στην Τεχνόπολη
26.02.2016 12:40
Στις 3 Μαρτίου, η ομάδα Μικρές ιστορίες συμμετέχει στο πλούσιο πρόγραμμα του #SWITCH_ON παρουσιάζοντας το «ΑΥΤΟ…», μια θεατρική παράσταση για παιδιά από 2 ετών αλλά και για ενήλικες που θέλουν να τρυπώσουν για λίγο στη σκέψη και στο παιχνίδι των παιδιών...
8ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας: Το φεστιβάλ συνεχίζεται!
23.02.2016 12:20
Με πολλές εκδηλώσεις και προβολές συνεχίζεται, το πρόγραμμα της Τρίτης 23 και της Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου για το 8ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας. Εκτός από την κεντρική εκδήλωση για τον Κορεάτικο Κινηματογράφο και τις Μνήμες διαίρεσης στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας, θα υπάρχουν οι παρακάτω εκδηλώσεις.